@REDBLACKS
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL: Bombers, Tiger-Cats And Roughriders Week 9 Picks

CFL: Bombers, Ti Alegerile ger-Cats And Roughriders din Săptămâna 9

Echipele de pe drumuri au primit aprobarea în două dintre jocurile de trei săptămâni din acțiunea din Săptămâna 9 din CFL. Pariurile CFL îi favorizează pe Saskatchewan Roughriders să câștige la Calgary în fața Stampeders. Între timp, Winnipeg Blue Bombers sunt ușor favoriți în timp ce călătoresc pe Coasta Stângă a României pentru a înfrunta B.C. leii. Doar Hamilton Tiger-Cats, gazda celor de la Montreal Alouettes, primește poziția înCFL săptămâna 9 alegerile.

CFL Săptămâna 9 2021 Predicții

  • Winnipeg Blue Bombers sunt favoriți cu 1,5 puncte la BC Lions în alegerile din săptămâna 9 CFL
  • Saskatchewan Roughriders sunt creta de 2,5 puncte la Calgary, înfruntându-se pe Stampeders
  • Hamilton Tiger-Cats sunt alegeri de 2,5 puncte acasă împotriva lui. Montreal Alouettes

Multe români vor face drumeții prin țară săptămâna viitoare pentru o sărbătoare de casă în weekendul de Ziua Recunoștinței. Cu toate acestea, în alegerileCFL Săptămâna 9în săptămâna premergătoare Zilei Recunoștinței, gătitul acasă pare a fi destul de supraevaluat.

Printre cele trei jocuri organizate în weekendul următor, echipele vizitatoare sunt enumerate caCFL cele mai bune pariuri pentru a lua cele două puncte înapoi acasă cu ele în două. dintre acele jocuri.

La BC, Leii din orașul natal sunt enumerați cadefavorizați de 1,5 puncte deoarece îi întâmpină pe domnii Campion în Cupa Grey Winnipeg Blue Bombers pentru o vizită de vineri. Sâmbătă, în Calgary, Stampeders au fost dezvăluițidefavorizați de acasă de 2,5 puncte, în timp ce îi găzduiesc pe Saskatchewan Roughriders.

FavoritaSports InteractionUnderdog
Winnipeg Blue Bombers-1,5 (1,91)BC Lei
Hamilton Tiger-Cats-2,5 (1,91)Montreal Alouettes
Saskatchewan Roughriders- 2,5 (1,91)Calgary Stampeders

Onoarea avantajului pe teren propriu aparține doar Hamilton Tiger-Cats în această sâmbătă. Hamilton este alegerea de 2,5 punctealegerea de pariuri acasă în alegerile CFL în timp ce se confruntă cu Alouettes de la Montreal vizitatori.

Winnipeg Blue Bombers (-1,5) ) la BC Lions (+1,5)

Este apărarea lor excelentă care îi face în general pe Blue Bombers cel mai bun pariuîn alegerile săptămânale CFL. Cu toate acestea, Winnipeg este și o echipă cu o ofensă rezistentă. Blue Bombers au 10 touchdown-uri în 15 oportunități de zonă roșie pentru un66,7 procente de succes rata. Acestea sunt topuri în ligă.

Winnipeg este, de asemenea, o grămadă rezistentă. Blue Bombers suntsingura echipă din CFL care are un record de câștiguri atunci când este în urmă după prima repriză. Ei sunt 2-1 în acele jocuri. Winnipeg are doara permis șase puncte în al patrulea trimestru din acest an.

î.Hr. quarterbackMichael Reilly este în ritm pentru a arunca pentru 3.720 de metri în acest sezon. În sezonul său de începători, RomâniaJordan Williams de la Lions este în pas pentru 98 de tacleri.

Winnipeg Blue Bombers Pentru bate BC Lions
+1,91
Sports Interaction

Saskatchewan Roughriders (-2,5) la Calgary Stampeders (+2,5)

Calgary și Saskatchewan auși-au împărțit ultimele șase întâlniri. Calgary a măturat seria sezonului în 2019. Înainte de ultimele șase meciuri, Calgary a câștigat 10 la rând și 17 din 19 din 2010.

Stampeders QB Bo Levi Mitchell are un record de9-3 împotriva Saskatchewan. Cu toate acestea, are doar două jocuri de trecere de peste 300 de metri împotriva Roughriders. Acesta este cel mai puțin lui împotriva oricărui adversar. Calgary deține a doua cea mai bună rată de TD din zona roșie din CFL la 10 pentru 19 (52,6 la sută).

Când Saskatchewan este lider după trei sferturi de joc în acest sezon, Roughriders au 5-0.

Calgary Stampeders Pentru a-i învinge pe Saskatchewan Roughriders
+1,91
Sports Interaction

Montreal Alouettes (+2,5) la Hamilton Tiger-Cats (-2,5)

La 2-0, Hamilton esteîntre trei echipe CFL care rămân neînvinși acasă în acest sezon. Tiger-Cats au primit niște vești bune în ceea ce privește accidentările, care doar cifrele pentru a le da un impuls înCFL alegeri săptămâna aceasta. Atât QB Jeremiah Masoli (coaste, cot) cât și receptorul Brandon Banks (coaste) au fost participanți complet la antrenamente.

Inclusiv anul acesta,Ti-Cats au 9-3|| |805 in their last 12 games against Montreal.

MontrealulWilliam Stanback este în pas să se grăbească pentru 1.442 de yarzi. În ritmul său actual, el ar acumula cele mai multe yarzi de grabă într-un sezon din 2013, când Jon Cornish a alergat pentru 1.813. În ciuda sezonului scurt, Als QB Vernon Adams Jr. esteîn ritm pentru 26 de pase de touchdown, ceea ce ar depăși recordul său personal de 24 stabilit în 2019.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a învinge Montreal Alouettes
+1,91
Sports Interaction

Unde să pariezi pe CFL?

Există un număr de liderisite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de asă parieze || |853on the CFL-uri, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu cu un jucător sau o echipă. . Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-urie și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este ademenitor. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive