Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 11 Betting Preview

CFL Săptămâna 11 Previzualizare pariuri

Primiți ady pentruSăptămâna 11 a sezonului CFL cuprevizualizarea pariurilor și pronosticuri.

Poate Edmonton să depună un efort mai bun în săptămâna 11 împotriva Winnipeg-ului? Se va îmbunătăți Montreal la 3-0 în acest sezon împotriva celor de pe ultimul loc, Ottawa Redblacks? Bătălia dintre BC și Calgary va fi o bătălie a apărării sau va prezenta niște artificii? Aflați înCFL Săptămâna 11 previzualizarea pariurilor.

Winnipeg Blue Bombers vs. Edmonton Elks Predictii de pariere

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Winnipeg1,165,85Edmonton

TheWinnipeg Blue Bombers călătorește la Edmonton pentru o revanșa din săptămâna 10 împotriva Edmonton Elks.Elks au fost complet stânjeniți împotriva Winnipeg, pierzând cu 30-3. Edmonton face schimbarea la quarterback în săptămâna 11 – cu veteranul Trevor Harris trecând pe bancă în favoarea lui Taylor Cornelius.

Este greu de văzut mișcarea care a ajutat Edmonton să câștige în Săptămâna 11. Cornelius este un începător și joacă ca unul. Are de două ori mai multe interceptări în acest sezon (șase) față de atingeri de pasă (trei).

Dificultățile lui Edmonton pentru a trece mingeapermit echipelor să se concentreze pe fundașul James Wilder Jr. (care este cel mai bun jucător ofensiv al lor în acest sezon). Edmonton are, de asemenea, minge mai puțin – deoarece sunt în urmă în majoritatea jocurilor (renunțând la cel puțin 30 de puncte în patru consecutive).

Winnipeg este cea mai bună echipă din CFL. Sunt complete și competitive. Am văzut-o săptămâna trecută când l-au luat pe cel mai bun jucător al lui Edmonton și i-au forțat să treacă. A eșuat Edmonton săptămâna trecută. Este greu să-i vezi folosind o strategie – cu personalul lor – care să schimbe rezultatul final săptămâna aceasta, chiar dacă vinerea aceasta va putea face un concurs mai strâns.

Winnipeg Blue Bombers To Win the Game
1,16
Sports Interaction

Montreal Alouettes vs. Ottawa Redblacks Predicții de pariere

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Montreal1,452,83Ottawa

Ottawa și Montreal i-au surprins pe mulți săptămâna trecută când s-au duelat într-o luptă defensivă cu scoruri mici de luni de Ziua Recunoștinței. Montreal a reușit să câștige jocul, datorităun touchdown de la Cameron Artis-Payne cu doar 42 de secunde rămase.

Apărarea lui Ottawa a arătat mult mai bine în Săptămâna 10 comparativ cu prima lor întâlnire împotriva Als în Săptămâna 5.Montreal a ridicat 471 de metri în 51 de puncte în prima întâlnire – dar a fost întâmpinat cu mult mai multă rezistență săptămâna trecută și abia a putut înscrie 20 de puncte.

Montreal || |747still ran the ball well against the Redblacks – care rămâne călcâiul lui Ahile de la Ottawa în acest sezon. Limitează șansele lui Ottawa în atac, motiv pentru care în acest sezon înregistrează cele mai puține puncte în România Football League (17.00).

Ottawa a acoperit cele 9,5 puncte pe drum săptămâna trecută – and nearly won the game. But they are erratic this season. They will go from winning as +8.0 underdogs to losing by three touchdowns in the span of a week. It is hard to put faith in them – especially with Montreal playing well this season and surprising most with their balanced offence and better than average defence.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga meciul| ||763
1.45
Sports Interaction

Calgary Stampeders vs. BC Lions Pronosticuri de pariere

Peste/SubSports InteractionSports InteractionPeste /Sub
Peste 44,51,911,91Sub 44,5

Cu doar două săptămâni în urmă, Calgary se uita mort în apă. Cu toate acestea, ei iesvictorii consecutive împotriva Saskatchewan și sunt acum la doar jumătate de joc în spatele lui BC Lions pentru un loc în playoff. Lions BC vin de la o săptămână de revedere foarte necesară – după ce au pierdut două la rând pentru a cădea cu 4-4 în sezon.

The Leii au câștigat prima întâlnire acest sezon 15-9. Stampeders s-au blocat în zona roșie, permițând doar 15 puncte, în ciuda faptului că Lions au ridicat 439 de metri.

Din cele trei jocuri din Săptămâna 11 – acest joc pare cel mai dificil de prezis rezultatul. Celeechipele ambele au o medie de 269 de metri de trecere pe joc. Apărarea lui Calgary este mai eficientă, în timp ce Lions marchează mai multe puncte și au o diferență de puncte mai bună (0,22 pentru Calgary, 2,75 pentru Lions).

Cel mai bun pariu pe acest joc este terminat. Acesteechipe joacă la un procent mare de unders în acest sezon – ceea ce înseamnă că linia se deschide mai jos. BC are scorul de 14-4 la under, datând din 2019, în timp ce Calgary are patru under loturi în ultimele cinci jocuri de drum.

Este o rată foarte mare de under loving – șieventually, the bookmakers will adjust the liniile de pariuri CFLpentru a o reflecta. Probabil că se mișcă puțin mai lent anul acesta din cauza lipsei sezonului 2020, dar săptămâna aceasta se simte ca și cum au dreptate.

Calgary – BC Peste 44,5
1,91
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe CFL

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online|| |863 to bet on the România Football League below. New users who join through the links underneath can receive an bonus exclusiv de bun venit, pe care îl puteți folosi pentru a paria în Săptămâna 11 a sezonului CFL.

    Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri