Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 12 Betting Preview

CFL Săptămâna 12 Previzualizare pariuri

Acolo sunt o mulțime de implicații în playoff șioportunitati de pariere în săptămâna 12 din sezonul 2021 CFL.

Va câștiga Winnipeg Divizia de Vest sâmbătă? Montreal egalează Toronto pentru conducerea Diviziei de Est? Poate Calgary să câștige trei la rând împotriva Saskatchewan? Aflați dacă o fac (și mai mult) înCFL Săptămâna 12 previzualizarea pariurilor.

Toronto intenționează să crească lider în Est cu victorie împotriva Montrealului| ||647

To Win the GameSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Toronto1,871,95Montreal

Cu un singur joc despărțind Alouettes din Montreal și Argonauții din Toronto pentru primele poziții în Divizia de Est – acest joc este cel mai important din Săptămâna 12.Argonauții au câștigat primul întâlnirea cu 30-27 înapoi în săptămâna 8. În ciuda faptului că a cedat 551 de metri în fața Alouettes, apărarea argonauților a fost cheia victoriei – forțând două interceptări cheie în victorie.

Montreal intră în revanșă cu un QB diferit – dupăl-a pierdut pe Vernon Adams Jr. din cauza unei accidentări la umăr. Infracțiunea Alouettes este la fel de eficientă ca oricare din CFL în acest sezon cu Adams, conducând CFL în yarzi. Săptămâna trecută, Alouettes au câștigat cu suplimentul Matthew Shiltz împotriva lui Ottawa – ceea ce înseamnă mult în acest sezon. Au câștigat cu aproximativ 90 de metri mai puține decât media sezonului lor.

Argonauții arată grozav la acest meci. QB McLeod Bethal-Thompson joacă excelent peste seria de trei victorii consecutive de la Argos. Areaproape 800 de yarzi de trecere, șase aterizări (inclusiv două bombe de peste 45 de metri) și doar două alegeri. El singur îi dă lui Argos avantaj în această confruntare esențială.

Toronto Argonauts Pentru a câștiga jocul
1,95
Sports Interaction

Hamilton Eyes a câștigat sâmbătă împotriva lui Ottawa

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Ottawa8.501,08Hamilton

Hamilton caută să-și înfrângă seria de două înfrângeri când se confruntă cu Ottawa Redblacks| ||709 on Saturday. Ottawa is the worst defensive team in the league this season – allowing 28.5 points per game. The poor defensive play has Ottawa sitting at 2-8 with little chance of making the 2021 CFL Playoffs.

Hamilton – în ciuda a două înfrângeri – joacă bine în ultima vreme. Argos a câștigat cu 24-23 de Ziua Recunoștinței, în timp ce Montreal a avut nevoie de prelungiri pentru a-l învinge pe Hamilton cu o săptămână înainte. lui Hamiltonultimele trei înfrângeri sunt de cinci puncte combinate, în timp ce trei dintre cele patru victorii ale lor din acest sezon sunt cu două cifre.

Hamilton este uneasy pick at home this week. CoteleCFL pentru câștigarea lor totală sunt relativ scăzute, așa că vă sugerăm să folosiți Tiger-Cats cu unul dintre celelalte trei pronosticuri de pariuri ale noastre în Săptămâna 12.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a câștiga jocul
1,08
Sports Interaction

Winnipeg Blue Bombers Vizează Divizia de Vest Titlu cu o victorie împotriva Leilor

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
BC7,051.11Winnipeg

The Blue Bombers încheie Divizia de Vest cu o victorie în această săptămână împotriva Lions. La 9-1, se rostogolesc și arată de neoprit Eii-au zdrobit pe Lei în Săptămâna 9, 30-9, atât atacul cât și apărarea jucând la niveluri de vârf.

Este aproape imposibil să mergi împotriva Blue Bombers acasă chiar acum. Aucâștigat patru din cinci meciuri acasă în acest sezon cu cel puțin 13 puncte și au câștigat ultimele cinci jocuri cu cel puțin 15 puncte. Apărarea lor este cea mai bună din ligă, în timp ce fundasul Zach Collaros este acum ferm în conversația MOP.

Winnipeg Blue Bombers Pentru a câștiga meciul
1.11
Sports Interaction

Al doilea din vest este de jucat în confruntarea dintre Calgary și Saskatchewan

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports Interaction Pentru a câștiga jocul
BC7,051,11Winnipeg

Cu cinci fiecare, acest joc ar putea decide a doua cap de serie în Divizia de Vest - potențial stabilirea celui de-al patrulea joc în acest sezon între inamicii Diviziei de Vest.Calgary a câștigat două la rând în acest sezon împotriva Roughriders și acum este la doar o jumătate de joc în spatele Saskatchewan.

Stampeders încep să ruleze pe măsură ce ne apropiem de ultima lună a sezonului. Ei au obținut trei victorii consecutive – datorită îmbunătățirilor aduse atacului și apărării.Calgary vine de la cea mai decisivă victorie a anului – înfrângerea cu 39-10 a BC Lions.

Saskatchewan a fost la revedere săptămâna trecută – după două înfrângeri cu Calgary. Jocurile au fost strânse,Calgary câștigând perechea cu un total de nouă puncte. Săptămâna de revedere este exact ceea ce a ordonat medicul pentru Saskatchewan – care pentru o perioadă a fost pe locul doi după Winnipeg în cotele Grey Cup.

Saskatchewan ar trebui să recupereze câțiva jucători pentru jocul din Săptămâna 12 – inclusiv the recent signing of D’haquille Williams. Williams a jucat ultima dată în CFL în 2018 – adunând 1579 de metri și 11 TD-uri pentru Edmonton. Adăugarea îi oferă lui Cody Fajardo o armă atât de necesară – deoarece a depășit doar 220 de metri de trecere în două dintre ultimele sale șase starturi. De asemenea, este greu să învingi o echipă de trei ori consecutiv în fotbal.

Saskatchewan Roughers Pentru a câștiga jocul
1,91
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe CFL

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe fiecare joc CFL în timpul sezonul de mai jos. Utilizatorii noi care se înscriu prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de bun venit pentru a paria jocurile CFL din Săptămâna 12.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive