$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL Week 16 2021 Betting Preview

CFL Săptămâna 16 2021 Previzualizare pariuri

It is the finalul weekend al sezonului regulat 2021 CFL – cu patru jocuri, inclusiv două esențiale, care vor decide clasamentul final al Diviziei de Est pentru postsezon.

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul sezonului regulat 2021 CFL, acest weekend se pune accentul pe Hamilton Tiger-Cats și Montreal Alouettes – care ambii au meciuri mari în timp ce concurează pentru a doua cap de serie în Divizia de Est. . Cum se vor comporta ambele echipe în meciurile lor? Plus mai multe înCFL Săptămâna 16 2021 previzualizarea pariurilor.

Marele favorite din Montreal peste Ottawa în meciul final al sezonului regulat

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Ottawa6,751,12Montreal

Lecele mai bune cote la pariuri pentru Alouettes de la Montreal le au caun favorit semnificativ față de Ottawa Redblacks. Redblacks sunt cea mai proastă echipă din România Football League în acest sezon – probabil că caută doar să încheie un sezon mizerabil și să se concentreze pe 2022.

Acest meci estea patra întâlnire dintre Ottawa și Montreal în acest sezon (CFL a avut niște ciudatenii de program ciudate în 2021). Montreal a câștigat primele trei întâlniri – depășind Ottawa în cele trei jocuri 98 la 55.

Montrealul trebuie să câștige acest joc pentru a avea o șansă pe locul doi în Est. Eiși-au păstrat vii speranțele săptămâna trecută cu o victorie impresionantă în fața Winnipeg Blue Bombers (doar a doua lor înfrângere din 2021). Montreal – cel mai bine clasat atac rapid din acest sezon – ar trebui să ruleze mingea peste tot Ottawa vineri și să câștige pentru a trece la 8-6.

Montreal Alouettes Pentru a câștiga jocul
1.12
Sports Interaction

Vă sugerăm să folosiți Montreal cu alte alegeri din Săptămâna 16 pentru a obține sucul.

Lions Look to Snap Losing Streak Against Edmonton

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
EdmontonTBDTBDBC Lions

The Edmonton Elks joacă al doilea joc în această săptămână – după o victorie în întâlnirea reprogramată împotriva Argonauților din Toronto de marți seara. Victoria a întrerupt o serie de opt înfrângeri consecutive a lui Edmonton, Taylor Cornelius a obținut prima victorie din carieră în CFL.

The Leii dețin acum cea mai lungă serie de înfrângeri din CFL (șapte jocuri), deoarece problemele defensive au afectat echipa de peste două luni. Lions au permis tuturor adversarilor, cu excepția unuia, să marcheze cel puțin 30 de puncte în timpul înfrângerii lor – o notă groaznică într-un an în care scorul este scăzut.

Edmontona câștigat primul meci dintre cele două echipe – 21-16 în august. De atunci nicio echipă nu a avut prea mult succes și Edmonton are chiar și un nou fundaș.

Two games in a week are a lot during this season. Also, the proximity of Toronto to BC makes for a călătorie lungă pentru a juca din nou doar trei zile mai târziu. Edmonton poate odihni unii jucători, deoarece ei și BC sunt amândoi eliminați din playoff. Pariați pe BC Lions pentru a-și pune capăt seriei de înfrângeri.

BC Lions Pentru a câștiga jocul
TBD
Sports Interaction

Hamilton Can Clinch Home Playoff Game with Win Over the Roughriders

 

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Saskatchewan3,311,36Hamilton

Hamilton găzduiește Saskatchewan sâmbătă cuo victorie clasându-i pe locul doi în Divizia de Est și un meci de playoff acasă în weekendul următor. cele mai bune cote de pariere Hamilton Tiger-Cats în Săptămâna 16il au pe Hamilton ca favorit vizibil împotriva unei echipe de 9-4 Roughriders.

Raționamentul pentru Liniile de pariuri pe acest joc se balansează în favoarea lui Hamilton – se așteaptă caRoughriders să-și odihnească cea mai mare parte a listei. Saskatchewan a ocupat locul al doilea în Divizia de Vest și se va concentra pe menținerea jucătorilor sănătoși și odihniți pentru meciul West Semifinals împotriva Calgary Stampeders de duminica viitoare.

Hamilton a arătat destul de rău weekendul trecut împotriva Toronto Argonauts. Ei nu au nevoie doar de acest joc pentru a-și asigura locul în clasament – ​​ci și dacă pot reveni la formă dacă doresc să facă o alergare înapoi la Cupa Gri.Așteptați-vă ca Hamilton să câștige un joc cu scoruri reduse sâmbătă.

Hamilton Tiger-Cats Pentru a câștiga jocul|| |839
1.36
Sports Interaction

Winnipeg și Calgary caută o perfecționare finală înainte de postsezon

Total joculuiSports Interaction
Over 41.51,91
Sub 41,51,91

Sezonul regulat CFL 2021 se încheie cu un joc relativ lipsit de sens între Winnipeg Blue Bombers și Calgary Stampeders.Ambele echipe au locurile garantate în playoff-urile CFL 2021 și nu au nimic în joc – decât mândrie – sâmbătă.

Noiașteptați-vă ca ambele echipe să-și joace jucătorii cu moderație – ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ne așteptăm ca nici una dintre echipe să fie cel mai bun sâmbătă. E mai probabil ca echipele să pună la bancă jucătorii-cheie ofensivi mai devreme, motiv pentru care pariul nostru favorit în Săptămâna 16 este sub pe acest joc.

Total joc Sub 41,5
1.91
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe CFL

Aflați desprecele mai bune case de pariuri sportive online din România cu recenziile noastreînainte de a alege cel mai bun pentru a paria pe CFL. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de înscriere – perfect pentru a paria în Săptămâna 16 a Sezonului CFL 2021!

    View All Sports Betting Sites