#RiseWithUs
15 decembrie 2021
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
CFL: Lions vs Alouettes A Pick'em in Week 7 Betting Lines

CFL: Lions v s Alouettes A Pick'em în săptămâna 7 liniile de pariuri

Săptămâna 7 a sezonului CFL este la noi și deja, aproape fiecare meci de pe tabel are note semnificative în program. Winnipeg Blue Bombers 5-1 beneficiază de cel mai lung spread înCFL cote. Campionii în exercițiu la Grey Cup sunt favoriți cu 6,5 puncte față de Edmonton Elks în alegerileCFL Săptămâna 7. Între timp, înclinarea dintre B.C. Lions și Montreal Alouettes sunt stabiliți ca alegeri.

CFL 2021 Săptămâna 7 Predicții

  • Camioanul în curs de la Grey Cup Winnipeg Blue Bombers este favoriți cu 6,5 puncte față de Edmonton Elks în Acțiunea CFL din săptămâna 7
  • The BC Jocul Lions-Montreal Alouettes este stabilit ca alegere de către cei care fac cote
  • De asemenea, concursul Lions-Alouettes oferă cel mai mare total la 48,5 puncte

Ultima dată când Winnipeg Blue Bombers au fostcampionii Cupei Gri în sezoanele succesive a fost în 1961-62. În acest sezon, Blue Bombers par obligați și hotărâți să repete ca titulari.

Winnipeg se dovedește a ficel mai bun pariu în || |658CFL odds. Blue Bombers conduceCFL West Division cu cel mai bun record de 5-1 din ligă. Sunt două victorii mai multe decât oricare dintre celelalte opt echipe din ligă.

FavoritaSports InteractionUnderdogSports Interaction
Saskatchewan Roughriders-3,5 ( 2,00)Toronto Argonauts+3,5 (1,83)
Hamilton Tiger-Cats-1,5 (1,91)Calgary Stampeders+1,5 (1,91)
BC LionsAlege (1,91)Montreal AlouettesAlege (1,91)
Winnipeg Blue Bombers- 6,5 (1,95)Edmonton Elks+6,5 (1,87)

Winnipeg iesevictorii consecutive| ||690 over the 3-2 Saskatchewan Roughriders,primul loc când CFL-ul precedent sezonul a fost disputat în 2019. Sunt cei mai lungi favoriți care intră în acțiunea din Săptămâna 7. Bombers sunt o alegere6,5 puncte față de 2-3 Edmonton Elks în săptămânalCFL alegeri.| ||700

Riders suntfavoriți de 3,5 puncte pesteLider din Est Toronto Argonauts într-o ciocnire de 3-2 echipe. La Hamilton, Tiger-Cats va fi unAlegere de 1,5 puncte peste Calgary Stampeders înCote de pariuri CFL.

Căcătorii de cote nu sunt efectuând un apel înCFL picks pe Montreal Alouettes-BC Concurs de lei. Jocul estelistat ca pick'em.

Calgary Stampeders (1.91) la Hamilton Tiger-Cats (1.91)

It's been an în sus și în jos pentru Tiger-Cats campionul estic. Au pierdut primele două jocuri și apoi au câștigat două la rând. Hamilton intră în acest joc dintr-oînfrângere în fața Toronto și caută să evite un alt derapaj de două meciuri pierdute.

Mai existăworry for the Ti-Cats. Ar putea fifără fundaș Jeremiah Masoli (coaste) pentru al doilea joc consecutiv.

Calgary is coming into this tilt off an victorie impresionantă la Edmonton. QB Bo Levi Mitchell a avut un joc pentru a scutura pânzele de păianjen din propria absență la accidentare. Frontul defensiv al lui Calgary a fost dominant împotriva Elks. Acesta aresentimentul de supărare.

Calgary Stampeders Pentru a învinge Hamilton Tiger-Cats
1.91
Sports Interaction

Toronto Argonauts (1,83) la Saskatchewan Roughriders (2,00)

A fost o săptămână ciudată pentru Argos. Eil-au învins pe arhi-rivalul Hamilton. Apoi coordonatorul defensiv Glen Young și antrenorul backs-ului defensiv Josh Bell au părăsit echipa. Chris Jones, responsabil decampionul Grey Cup apărării Toronto în 2012, a fost readus la profesioniști dintr-o poziție de antrenor al liceului. Apărarenu a fost o problemă pentru Double Blue. Eil-au demis de patru ori pe QB în victoria lor cu 17-16 la Hamilton.

După un3-0 start, Călăreții au fost biciuiți de două ori de Winnipeg. De asemenea, s-ar putea să le lipsească QB Cody Fajardo. Ela suferit o contuzie în a doua pierdere în fața Blue Bombers și estecomandat ca discutabil. Luați Argos și cele 3,5 puncte înCFL picks.

Toronto Argonauts Pentru a învinge Saskatchewan Roughriders
1,83
Sports Interaction

BC Lions (1.91) la Montreal Alouettes (1.91)

Alouettes vor fifără antrenorul Khari Jones (COVID 19). Dar Montrealul esteajunge la o săptămână de repaus și va fi bine odihnit.

Două dincele trei victorii ale lui BC sunt împotriva 1-4 Ottawa, ceilalți împotriva 2-4 Calgary. Aceasta este șansa pentru Lions de a crește și de a străluci înCFL-uri.

Montreal (28.5 points per game) and B.C. (25.8 ppg) are the 1-2 infracțiuni de scor în CFL, așa că jucați peste înCFL cote.

Montreal Alouettes Pentru a învinge BC Lions
1,91
Sports Interaction

Winnipeg Blue Bombers (1,95) vs Edmonton Elks (1,87)

Ar putea fi Bombers-iipericol de dezamăgire emoțională în urma a două victorii uriașe în fața arhi-rivalului Saskatchewan? Se așteaptă o supărare în coteleCFL?

Bazat pe modul în care apărarea lui Calgarya trăit în spatele Edmontonului săptămâna trecută, probabil că nu. Winnipeg esteApărarea nr. 1 a punctajului a CFL (12,6 ppg).

Winnipeg Blue Bombers Pentru a-i învinge pe Edmonton Elks| ||916
1.95
Sports Interaction

Unde să pariezi pe CFL?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online that will provide bettors with the chance to place a pariu pe CFL, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, oCupa Gri viitor pariu de carte, un pariu Parlay sau un pariu de prop de jucător sau echipă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca înscriere primă? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive