@redtagca
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
This Season's CFL Props Offer Potential for Big Return On Investment

T Recuzitele CFL din sezonul său oferă un potențial de rentabilitate mare a investiției

Pe caresquarterback CFL va arunca pentrucel mai mare pasaj| ||631 this season? Who will be the running back that rambles for the most yards on the ground during the 2021 campaign? What about receiving yardage? Which receiver is primed to get on the end of the most passes and lead the way in receiving yardage? These Recuzita sezonului CFL 2021 oferă pariorilor șansa de a câștiga un câștig semnificativ dintr-o investiție mică.

Recuzita sezonului CFL 2021

  • Cody Fajardo of the Saskatchewan Roughriders is favoured to lead the CFL in passing during the 2021 season
  • Atlerul de la Winnipeg Blue Bombers, Andrew Harris, este favorizat să repete ca campion CFL la curse
  • Într-un alt Recuperarea sezonului CFL, Brandon Banks de la Hamilton Tiger-Cats este alegerea de pariuri pentru a conduce liga la primirea yardage

În urma unui sezon pierdut din cauza pandemiei de COVID-19,CFL revine pe teren în 2021. Și asta înseamnă că sunt o mulțime depariuri pentru sezonul CFL prop de luat în considerare. Cine va conduce liga în pasă? În yarzi de grabă câștigate? Și în yarzi de primire acumulate?

These types of wagers can prove to be very lucrative to the patient Parior CFL. Pariurile de sprijin de sezon oferă cote mai mari decât omiria standard de linie monetară pe un joc. Pentru un risc relativ mic, jucătorii se pot bucura de o rată de rentabilitate ridicată, atâta timp cât sunt dispuși să aștepte până lasfârșitul sezonului regulat pentru a fi plătiți.|| |679

Player (Team)Bet99
Cody Fajardo (Roughriders)3,00
Bo Levi Mitchell (Stampeders)3,65
Vernon Adams (Alouette)6,25
Trevor Harris (Elks)7,15
Jeremiah Masoli ( Tigri-Pisici)7,30
McLeod Bethel-Thompson (Argonauti)8,40
Mike Reilly (Lei)8,40
Zach Collaros (Blue Bombers)14,00
Matt Nichols (RedBlacks)18,00

A year without football brought about plenty of change in the makeup of listele CFL, dar în cazul fiecăruia dintre aceste trei pariuri, favorita să le câștige pe toate trei | ||Recuzita sezonului CFL este încă cu clubul pentru care a jucat în timpul campaniei 2019.

Fajardo favorizat să treacă testul 

Cody Fajardo a fost una dintre poveștile de bine ale sezonului2019 CFL. Ieșind de pe bancă în primul joc al sezonului, el i-a susținut pe Roughriders la cel mai bun sezon al lor din 1970. Fajardo nu este doar alegerea de pariuri de 3,00 pentru a conduce liga în pasă înCFL sezon prop cote., Fajardo este, de asemenea, creta în alegerileCFL Cel mai remarcabil jucător.

La trei meciuri în sezonul 2021, Fajardo esteal doilea în ligă la pasă. A aruncat pentru 773 de metri. El oferă pase la unbest-leader 111,4 rating de eficiență.

Thefoderul actual este Andrew Harris din Edmonton Elks. El a fost aruncat pentru 862 de yarzi, dar a fost, de asemenea, scos de patru ori. Harris poate fi avut pentru cote de 7.15.

Valoarea este oferită de Vernon Adams de la Montreal Alouettes (6.25). În doar două jocuri, înregistrează o medie de peste 236 de yarzi pe joc prin aer.

Cody Fajardo Pentru a conduce CFL în yardage de pase
3,10
Bet99

Longshot Wilder Off la pornire rapidă

Favoritul pentruconducă CFL în cursă în 2021 a făcut-o și în 2019. Acesta ar fi Andrew Harris de la Winnipeg Blue Bombers, campionul în curs de la Cupa Grey. Cu toate acestea, Harrisa început sezonul pe lista răniților și încă nu a purtat mingea încă în 2021.

Între timp, James Wilder Jr. Edmonton Elks estetârâind stânca cu pasiune. El a transportat mingea mai mult decât oricare altul înapoi (de 52 de ori) și arată un lider CFL de 301 de metri la sol. Niciun alt spate nu a ajuns încă la 200 de metri. Și Wilder este disponibil lacote de 15,00.

Cu toate acestea, fii cu ochii pe William Stanback din Montreal. În doar două jocuri, el esteal doilea în CFL cu 194 de yarzi de urgență. Aceasta este o medie de 5,9 yarzi pe transport, puțin înaintea lui Wilder (5,8).

William Stanback Pentru a conduce CFL în yardage de natură
3,85
Bet99

Primirea cursei este larg deschisă

Favorizat Brandon Banks din Hamilton,Campionul primirii în yardage 2019, finds himself way down the list. He's currently 23 în CFL în yardage de recepție.

Bryan Burnham a BC Lions, a treia alegere de pariurila 4.70, ocupă locul al doilea în ligă, cu 245 de metri în recepții. Liderul este B.C. colegul de echipă Lucky Whitehead (275 de metri) carenu este nici măcar pe tabla de cote pentru a liga CFL la primirea de iarzi.

Bryan Burnham Pentru a conduce CFL la primirea yardage
4,70
Bet99

Unde să pariezi pe CFL?

Acolo sunt un număr de principalesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de asă parieze pe CFL , fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu pentru jucător sau echipa. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un prim pariuprimul pariu fără risc| ||894 as a signup bonus? Perhaps you find a bonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive