How Does DraftDay Work?

Nu trebuie confundat cu filmul Kevin Costner 2014 NFL Draft care poartă același nume, DraftDay este un jucător de lungă durată pe scena sporturilor fantasy. Înființată în 2012, după FanDuel și împreună cu DraftKings, DraftDay a fost conceput în Chicago de inovatorii pokerului Andrew Wiggins și Taylor Caby. DraftDay funcționează bine pentru toți cei care caută acțiune DFS de calitate pe „Big Four” din America de Nord și pro Golf.

Autentificare DraftDay

Deși încă rar menționat în aceeași conversație cu cei doi „giganți care fuzionează”, DraftDay și-a făcut cale strategică pentru a deveni un cu drepturi depline Furnizor DFS. De la oferirea propriilor concursuri zilnice și săptămânale, până la permiterea membrilor să înființeze ligi „private”, până la construirea de site-uri web de „startup” fantastice pentru alți antreprenori, grupul DraftDay a devenit în mod constant un nume respectat în industria sporturilor fantastice. Din perspectiva jucătorilor, autentificarea la DraftDay nu ar putea fi mai simplă.

Înregistrarea unui cont necesită un nume „real” complet, o adresă de e-mail, plus un clic pe butonul de eligibilitate. La scurt timp după, în doar câteva minute, sosește un e-mail de confirmare care include informații despre site-ul DraftDay plus un link către biletele de recompensă Rookie Player. Acestea sunt un valoros bonus de bun venit. De acolo, autentificarea este simplă, deoarece tot ceea ce este necesar este un nume de utilizator și o parolă. Este disponibilă și o funcție „Ține-mă minte” – care este întotdeauna utilă pentru pariorii care rulează cu un „stabil” de site-uri de pariuri fantastice.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Aplicația DraftDay

  Odată autentificat, un buton ADAUGĂ FONDURI direcționează clienții noi către zona bancară a aplicației DraftDay. Ca și în cazul pariurilor sportive online finanțarea contului, clienții trebuie să își actualizeze informațiile personale, inclusiv adresa fizică. Primele depuneri, de la 10 USD la 5.000 USD în moneda SUA, sunt acceptate prin MasterCard, Visa și American Express, plus PayPal - în fiecare zi, 24 de ore pe zi. În funcție de suma depusă, jucătorii primesc bilete de credit pentru turneu cu fiecare spor inițial de bankroll.

  După ce conturile sunt configurate și sunt finanțate fondurile, jucătorii sunt direcționați către Lobby-ul jocului, care este plin cu jocuri zilnice din sezonul curent. În timp ce cercetam recenzia noastră, NFL Super Bowl LI tocmai se încheiase, darNHL șiNBA acțiunea erau ambele în plină desfășurare . Pentru a ne uda picioarele, am participat la un concurs de înscriere GRATUITĂ într-o seară ușoară de pariuri la pucuri cu două jocuri. Bugetul echipei noastre a fost de 100.000 USD, iar echipa era formată din nouă jucători NHL. Procesul de selecție a fost rapid și simplu - exact așa cum ne place nouă.

  Sfaturi DraftDay

  La fel ca în cazul tuturor pariurilor online, participarea la case de pariuri experimentate și de renume ar trebui să fie întotdeauna prioritatea numărul unu față de orice altceva. Industria sporturilor fantastice are un ritm rapid și evoluează mereu - să știi cui îi oferi banii câștigați din greu este un sfat de top. Compararea concursurilor și a prețurilor jucătorilor este, de asemenea, unul dintre sfaturile noastre de top pentru DraftDay, deoarece diferitele site-uri oferă diferite acțiuni. Așa cumcasele de pariuri sportive online oferă diverse prețuri pe liniile de pariere ale aceluiași meci – același lucru se poate spune despre costurile jucătorilor în afacerile fantastice. Căutați cele mai bune concursuri – care plătesc premii de top.

  Când vine vorba de acțiune fantezie zilnică – cunoașterea nu are un înlocuitor. Capperii ascuțiți nu pariază orbeștemizează pe sport la Bodog și nici jucătorii fantasy la DraftDay. Temele corecte necesită puțin timp, dar - ajută la asigurarea unei căi mai clare către cercul câștigătorului. După ce vom finaliza revizuirea generală a afacerii Daily Fantasy Sports, vom începe să postăm alegeri și sfaturi aici la România Sports Betting și pe pagina noastră de Facebook. Între timp, continuăm să oferim alegeri GRATUITE pentru o varietate de sporturi, inclusiv prețioasele campionate pariuri pe viitor sfaturi, așa că vă rugăm să rămâneți cu noi.

  Concluzie DraftDay: Cu niveluri medii ale participantilor - toate nivelurile de calificare pot concura la DraftDay.