How Does FantasyDraft Work?

Anunțat ca „Unde joacă profesioniștii” datorită parteneriatului lor cu sportivi precum New Orleans Saints QB Drew Brees și Los Angeles Dodgers stud Clayton Kershaw, FantasyDraft a ajuns pe scena sporturilor fantastice în decembrie 2014. FantasyDraft oferă acțiune jucătorilor începători, intermediari și experimentați deopotrivă. Câteva trepte sub cei grei din industrie, să aruncăm o privire la modul în care funcționează FantasyDraft.

Autentificare FantasyDraft

Cu un Big Four din America de Nord și accent pe golf, FantasyDraft oferă concursuri zilnice și săptămânale pe jocurile NFL,NHL, MLB și NBA, plus turnee de golf PGA. Înregistrarea la FantasyDraft a fost o experiență simplă, deoarece am completat un formular de înscriere cu șapte întrebări și am primit un e-mail „Înregistrare de succes” la doar câteva secunde după ce am apăsat butonul albastru ÎNREGISTRARE. Ne place funcția de conectare „Remember Me” FantasyDraft, deoarece un clic pe un buton reCAPTCHA trimite jucătorii direct la pagina principală a concursului, plină de acțiune. Intrarea în joc este rapidă și ușoară la FantasyDraft.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Aplicația FantasyDraft

  Vă sfătuiesc că se află într-o dezvoltare Etapă, datorită unui răspuns foarte rapid din partea serviciului pentru clienți, grupul FantasyDraft nu oferă o aplicație în acest moment. Am fost informați că o aplicație este în prezent în testare BETA și ar trebui să fie lansată în viitorul apropiat. Acestea fiind spuse, indiferent dacă jucați de pe un computer, telefon sau tabletă, accesul la site-ul web FantasyDraft este rapid și fără probleme. După ce ne-am înregistrat pe laptopul nostru Apple, dorind să participăm la unele dintre acțiunile palpitante NFL 2017 playoff, am trecut la un iPad pentru a ne finanța în siguranță bankroll-ul cu o depunere inițială.

  Limitele de depozit la FantasyDraft sunt stabilite la un minim de 10 USD și un maxim de 600 USD per tranzacție. Minimul este puțin mai mult decât cei 5,00 USD pe care i-am plătit laDraftKings dar este încă rezonabil pentru orice buget. Finanțarea contului, în funcție de locul în care locuiesc jucătorii, este disponibilă cu carduri de credit majore și PayPal. Ni s-a părut interesant (ciudat) faptul că tranzacțiile cu cardul de credit trebuie să circule printr-un cont PayPal pentru a le finaliza. Am decis să omitem intermediarul și am mers direct la PayPal pentru a finanța bankroll. Procesul a fost foarte rapid, iar fondurile au fost în contul nostru în câteva secunde.

  FantasyDraft Sfaturi

  Sfaturi similare, de reținut pe orice site de sporturi fantastice, sfaturile noastre FantasyDraft includ acordarea unei atenții deosebite sistemului de punctaj utilizat. În timp ce ne făceam cercetările pentru această recenzie, concursulGreen Bay vs Dallas se transforma într-o bogăție de punctaj. Datorită sistemului de puncte, a câștigătorului ia tot concursul la care ne-am înscris, am acordat puțin mai multă atenție fundașilor și receptorilor larți decât am făcut-o către fundași. La pauză a concursului Packers vs Cowboys, cu QB Aaron Rodgers & Co. în sus cu 21-13, WR Dez Bryant este cel mai bun marcator, iar RB Ty Montgomery este pe al doilea.

  De asemenea, am decis să renunțăm la ceea ce am m-am gândit că ar fi calea de alergare foarte bătută și l-a ales pe Montgomery în locul lui Ezekiel Elliott. Aluatul pe care l-am economisit pe Elliott (6.100 USD) ne-a permis să-i stivuim pe QB Ben Roethlisberger, RB Le’Veon Bell și WR Antonio Brown pentru confruntareaPittsburgh vs Kansas City. La momentul publicării (15/01/17) nu știm rezultatele, dar ne place trio-ul grozav al Steelers de la Arrowhead Stadium în timpul meciului lor NFL Divisional Playoff împotriva Chiefs. După ce v-ați selectat echipele Fantezie, uitați-vă la cele mai apreciatecasete sportive și ați folosit cunoștințele pentru a paria pe jocuri. Lista de mai sus conține cele mai bune dintre cele mai bune case de pariuri disponibile online astăzi.

  FantasyDraft Concluzie: Aceasta este o completare bună de mărime medie la peisajul Fantasy Sports.