Schimbând mereu modul în care mulți oameni văd evenimentele sportive, ca să nu mai vorbim despre cum pariăm pe ele, Pariurile fantezie au schimbat enorm jocul. Disponibil acum în aproape fiecare ligă profesionistă de pe planetă, iubitorii sportului nu au fost niciodată mai în contact sau mai în acord cu jocurile pe care le iubesc. Site-urile web de sport fantezie oferă premii în bani și o experiență virtuală de „Deținere” la care jucătorii o pot visa doar în viața reală.

Daily Fantasy Sports Sites

De zeci de ani, sporturile fantastice au explodat într-o afacere de miliarde de dolari care a atras participarea din întreaga planetă. Wilfred „Bill” Winkenbach este creditat cu crearea Fantasy Golf (anii 1950) șiFantasy Football (1962), în timp ce Liverpool F.C. suporterul Bernie Donnelly a inventat European Fantasy Football în 1971, iar apoi Daniel Okrent a introdus Rotisserie League Baseball în America de Nord în 1980. În mare parte datorită accesibilității și entuziasmului care înconjoară competițiile sportive fantastice zilnice, Fantasy Hochei și Baschet au intrat de atunci în amestec.

Deși al tău a participat cu adevărat la competiții de fotbal fantastic de zeci de ani, recunosc că sunt puțin „verde” atunci când vine vorba de a juca în jocurile zilnice oferite astăzi. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu am testat apele participând la unele competiții înainte și în timpul procesului nostru de cercetare pentru această analiză cuprinzătoare. Scopul nostru cu această serie este de a oferi o privire imparțială, obiectivă și precisă asupra peisajului Fantasy în expansiune rapidă. Examinăm, de asemenea, modul în care piața respectivă se leagă de afacerea reală onlinepariuri sportive. Recenzia noastră începe cu o introducere a unora dintre jucătorii cheie din ceea ce a devenit o scenă Fantasy Sports foarte aglomerată.

draftkings

 

Înființată în 2012 și lansată pentru a captura Ziua deschiderii MLB. mulțime, DraftKings a fost un succes din prima zi și este unul dintre cei mai mari Fantasy Sports furnizori. Ei vor deveni cei mai mari dacă autoritățile guvernamentale de reglementare aprobă recentul lor acord de fuziune cu grupul FanDuel.

Fanduel  

Primul ieșit din poartă ca Hubdub, o știre scoțiană predictions, FanDuel a ajuns pe piața din America de Nord în 2009 și acum plătește milioane de dolari în premii în fiecare an. FanDuel continuă ca entitate proprie, în timp ce fuziunea cu DraftKings este în considerare.

DraftDay  

Oferind o varietate solidă de competiții sportive fantasy zilnice și săptămânale, precum și să fie un furnizor de afaceri. platforme cu etichetă albă pentru afaceri, DraftDay a apărut pentru prima dată în peisajul fanteziei cu DraftKings în 2012, iar accentul lor principal este pe NFL, NHL, acțiune MLB și NBA.

StarsDraft

  Funcționează sub umbrela Amaya Gaming, care include giganții Poker Stars și Full Tilt Poker, StarsDraft este o versiune reînnoită a Victiv și a fost lansată în 2015. Această NFL platforma fantasy axată este disponibilă în prezent într-un număr foarte limitat de jurisdicții din SUA.

FantasyDraft

  Cu sediul în Cornelius, Carolina de Nord, și catalogat ca „joc unde joacă profesioniștii” din cauza susținătorilor ligii majore precum Clayton Kershaw, Drew Brees și Chris Bosh, FantasyDraft este o altă platformă emergentă pe blocul sport fantasy, așa cum a fost lansat pentru prima dată în decembrie 2014.

Yahoo Fantasy

  În timp ce compania lor mamă se amestecă în puțin din toate, Yahoo Fantasy Sportul este axat pe concursuri zilnice care includ acțiuni din NFL, NBA, NHL, MLB, plus o combinație de fotbal internațional. Yahoo este orientat mai degrabă către iubitorii de sporturi fantasy recreative, mai degrabă decât jucătorii profesioniști.

Fantezie vs pariuri sportive

Luptă împotriva unei lupte legale birocratice, sport online, fantezie și poker. pariurile au trecut prin multe în ultima vreme. Dintre cele trei entități, cea care a ieșit cu un statut relativ nedefinit este Fantasy Sports. După cum am discutat înrecenzii ale loteriei sportive, pariurile sportive cu un singur joc sunt încă ilegale în România. În afară de asta, toate sistemele merg pentru sistemele de loterie sportivă din România și pariuri pe poker, atâta timp cât guvernul este singurul actor interesat. De fapt, multe provincii oferă acum pachete complete de pariuri sportive, cazinouri și camere de poker online. În timp ce legile SUA diferă de la stat la stat, regulile sporturilor fantastice din România sunt în cel mai bun caz gri. Din câte știm, nimeni din Marele Nord Alb nu a fost vreodată urmărit penal pentru că a jucat în concursuri sportive Fantasy. Cu cât va câștiga mai multă acceptare în SUA, cu atât va primi mai puțin control în România.

În afară de partea legală a discuției, există foarte puțină separare când vine vorba de opțiunile de pariuri sportive și fantezie. De la bogăția lor de disponibilitate la numărul mare de concursuri oferite, plus abilitățile necesare pentru a avea succes, asemănările sunt practic nesfârșite. Acest lucru se extinde și la site-urile la care joacă pariorii și la jocurile pe care pariază. La fel de important ca și selectarea unei case de pariuri sportive de calitate,casele de pariuri sportive online enumerate mai jos sunt foarte recomandate, alegerea unui site web de sport fantezie este primul pas către succes. Participarea la concurs este al doilea pas și opțiunile sunt vaste. De la ligi tradiționale de lungă durată, până la dueluri săptămânale și zilnice, plus gama de prețuri pentru diferitele concursuri, jucătorii au o mulțime de decizii de luat. Sperăm că recenziile noastre despre site-urile de sport fantastice de top să îi ajute să-i ghideze pe parioși către o experiență profitabilă și plăcută.

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri