MLS Fantasy Soccer Betting

În urma unei promisiuni, către FIFA de către US Soccer, că vor forma o ligă profesionistă de fotbal în ex schimbare pentru dreptul de a găzdui Cupa Mondială din 1994World Cup, Major League Soccer a fost lansată oficial în 1995 și jocul a început în 1996. În timp ce sosirea fotbalului profesionist pe această parte a Iazul nu a fost lipsit de unele dificultăți, pariurile MLS fantasy soccer au oferit un mare impuls popularității jocului frumos din America de Nord.


MLS Fantasy Soccer Games

MLS Fantasy Soccer Games, în special concursurile de pe parcursul sezonului și zilnic, au atras o nouă legiune de fani către cel mai popular sport de pe planetă. Deja cele mai multe meciuri pariate, peste tot în afara Americii de Nord, fotbalul este acum o alegere populară pentru pariorii sportivi din Statele Unite și România. O privire rapidă asupra tablurilor de pariuri de la primul nostru clasatcasete sportive validează acest punct.

MLS Eastern Conference Fantasy Sports

Acasă la două dintre cele trei echipe profesioniste de fotbal ale României, Montreal Impact și Toronto FC, echipele sportive fantastice ale MLS Eastern Conference sunt reprezentate de unii dintre cei mai buni jucători de fotbal de pe planetă. Lista este una lungă și include atacantul star de la New York Red Bulls Bradley Wright-Phillips, atacantul New York City FC David Villa și mijlocașul Toronto FC Sebastian Giovinco. Acei studs au fost trei dintre cei mai buni marcatori în timpul sezonului incitant 2016 din Major League Soccer.

MLS Western Conference Fantasy Sports

Recunoscută probabil ca partea ofensivă mai puternică, fantezia MLS Western Conference echipele sportive au revendicat 14 din 20 de campionate MLS Cup până în sezonul 2015 MLS. FC Dallas încearcă în prezent (23/9/16) să continue această tendință, deoarece conduce întreaga MLS cu 15 victorii. Vedete precum Mijlocașul LA Galaxy Giovani dos Santos, Atacul Portland Timbers Fanendo Adi și mijlocașul Montreal Impact Ignacio Piatte au fost toți o parte integrantă a echipelor fantastice care livrează bani.

MLS Fantasy Soccer Tips

Whether bettors are participating in captivating full season contests, or the thrilling action of daily games, searching out securing the most strikers possible ranks very high on our list of top fantasy soccer tips. It's a fact folks, there isn’t a ton of goal scoring in Major League Soccer sau în oricare dintre ligile de fotbal roundball. Sistemele de punctare pentru fotbal fantezie, în special cele oferite de regalitatea fotbalistică DraftKings, oferă în mod normal zece puncte generoase pentru fiecare gol. Pe baza faptului că s-au înscris doar 937 de goluri, pe parcursul a 340 de meciuri din sezonul MLS 2015, asigurarea atacanților de top trebuie să fie o prioritate atunci când selectați o echipă fantasy de succes.

Dincolo de cei mai buni marcatori de goluri, asigurarea unor creatori de joc de calitate ajută la construirea uneiMLS Cup echipă de fotbal fantastic în stil campionat. Asistențele nu sunt foarte abundente în fotbal, mai ales în comparație cu numerele postate în conținutulFantezie NHL, ceea ce poate fi oarecum surprinzător pentru un fan al fotbalului ocazional. Acest lucru este ilustrat de faptul că doar șapte jucători au înregistrat zece sau mai multe pase decisive în timpul campaniei MLS 2015 - comparativ cu 17 jucători care au gâdilat sfoara cu zece sau mai multe goluri. În acel sezon, cei 16 ajutoare pe care mijlocașul lui NY Red Bulls Sacha Kljestan i-a postat au condus liga. O parte din motivul numărului redus de ajutoare poate fi atribuită golurilor neasistate din lovituri de pedeapsă. Pariorii sunt sfătuiți să aleagă jucători cu o urgență similară cu cea folosită atunci când își întocmesc știfturile de punctaj.

În ce stadiu al draft-ului proprietarii selectează un portar poate fi diferența față de câștigarea și pierderea competițiilor de fotbal. Pentru a fi o fantezieplayoff-ul MLS concurent și, din moment ce portarii primesc cinci puncte destul de generoase pentru fiecare victorie, protectorii de plasă trebuie să fie selectați înainte de a selecta jucătorii de pe bancă. în concursuri de plin sezon. În cele din urmă, deoarece jucătorii sunt penalizați pentru cartonașe galbene și roșii primite, plus faulturile primite, recunoașterea și evitarea jucătorilor nedisciplinați le oferă pariorilor un avantaj în fotbalul fantastic. Acest lucru este valabil mai ales atunci când selectați partea inferioară a unei echipe fantastice de lungă durată. Cele trei goluri, un assist și douăzeci de șuturi înregistrate de fundașul Vancouver Whitecaps Kendal Watson, în primele 24 de meciuri din sezonul 2016 MLS, păreau decent pentru un subjucător. Cu toate acestea, acele puncte au fost compensate cu unele de șapte cartonașe galbene și trei roșii pe care i le-au dat oficialii.

Pariuri online MLS

Rezultate/ProgrameMLS

Pariorii, care dedică timp și efort pentru a crea echipe de fantezie MLS câștigătoare, pot transpune această muncă grea în ceva mai mult decât o întoarcere la pariurile lor la fotbal la rotisor. Cercetarea de calitate, care include tendințele echipelor, rivalitățile, recordurile acasă/deplasare, statisticile jucătorilor și accidentările, plus chiar și vremea, ar trebui să fie recompensate cât mai mult posibil. Ați cercetat jucătorii și ați observat care știfturi sunt fierbinți, ați descifrat ce stele se estompează, totul în timp ce, sperăm, ați descoperit câteva „diamane brute” pe parcurs. Folosiți aceste cunoștințe versatile pentru a paria pe meciuri de fotbal LIVE prin navigarea la unul dintre casele online de încrederesporsbooks aici, la România Sports Betting.

Bodog este unul dintre acestea. dintre site-urile noastre preferate de pariuri la fotbal, deoarece oferă acțiune practic în fiecare competiție de fotbal de pe planetă. Indiferent dacă se joacă în Los Angeles sau Liverpool - Milan sau Madrid,Bodog casele de pariuri îi au pe fanii fotbalului acoperiți de acțiunea de pe teren. Aceasta include oferirea unui număr mare de opțiuni de pariere pentru fiecare sezon regulat MLS și meci de playoff. Așa cum este în cazul oricărei case de pariuri sportive, recomandăm aici la CSB înregistrarea un cont personal de pariuri este rapid și ușor la Bodog. La fel de important, finanțarea bankroll-ului este sigură și sigură, iar pariorii pot profita de ofertele bonus care sunt oferite la fiecare depunere. La fel ca fotbalul global este denumit cu afecțiune Jocul frumos - nu este o întindere de o măsură să-l numim pe Bodog Frumoasa Casa de pariuri.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive