Fantasy Soccer Betting

Înflorire în afara Americii de Nord, de mulți ani, fanteziefotbal betting has finally arrived in România and the United States. This is due in part to the popularity of Major League Soccer - plus the action of daily fantasy contests like the ones offered at fantasy sports websites like DraftKings. If you have ever wanted to “own” a pro soccer team, now you can thanks to thrilling fantasy soccer wagering excitement.


Fantasy Soccer Conectare

Deși regulile de punctare pot părea complicate , în special pentru fanii fără experiență ai Jocului frumos, conectarea la fotbal fantezie nu a fost niciodată mai ușoară. Fiind ca fotbalul se joacă în principiu 24/7/365, pe tot globul, există întotdeauna un turneu zilnic de fotbal fantastic deschis și gata pentru intrare.

Major League Soccer Fantasy Sports

Fantasy soccer has a rabid fan base, especially in Europe and the United Kingdom, which is on par with NFL fantasy acțiune din America de Nord. Deși nebunia a luat puțin timp pentru a-și câștiga locul în România și în SUA - sporturile fantastice din Major League Soccer și-au dezvoltat o mulțime de urmăritori, iar nivelul de participare crește în fiecare zi. Este ușor de înțeles vârful de popularitate al pariurilor la fotbal fantezie, deoarece MLS este încărcat cu unele dintre cele mai bune și mai strălucitoare vedete ale fotbalului de pe planetă.

Fantasy Soccer Draft Strategy

Când cheltuiești din greu bani câștigați, pentru a participa la orice tip de pariuri sportive și de divertisment, este imperativ ca pariorii să înțeleagă regulile sportului și concursurile pe care le joacă. Odată ce jucătorii au dezvoltat o înțelegere a formatului jocului, o strategie solidăfantezie este relativ ușor de formulat. Pentru pariorii care își pot dedica timpul, participarea la concursurile de fotbal fantastic de pe tot parcursul sezonului poate fi în egală măsură divertisment de calitate și profitabilă. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de fotbalul din Premier League engleză, deoarece sezonul se desfășoară din august până în mai în fiecare an. Drafturile EPL pentru sezonul complet sunt simple, deoarece majoritatea ligilor își stabilesc limitele listei la un total de 16 titulari și jucători de bancă. Proprietarii fanteziei construiesc o echipă, folosind un format de draft de șarpe, care constă dintr-o varietate de jucători, inclusiv portari, fundași, mijlocași și atacanți.

Jocând concursuri de fotbal fantastic de lungă durată, care gravitează în jurul Premierului Angliei, Bundesliga, La Liga și Champions ligile de fotbal, nu sunt ceașca de ceai pentru toată lumea în America de Nord. Deși nu este o mare problemă pentru fanii îndrăgostiți de fotbal, diferența de fus orar pentru jocurile jucate în Europa și Regatul Unit este adesea un dezavantaj pentru fanii de fotbal de pe această parte a iazului. Acolo intervin concursurile de fantezie din Major League Soccer, deoarece jocurile MLS sunt jucate aproape exclusiv în România și Statele Unite și întotdeauna în perioadele în care fanii sunt trezi pentru a putea urmări acțiunea. Deși nu cu mult, sezoanele MLS sunt puțin mai scurte decât ligile europene, deoarece joacă anual din martie până în octombrie. Acest lucru se potrivește programului jucătorilor de sport fantasy, în special al pariorilor de fotbal fantasy NFL, deoarece nu există prea multe suprapuneri între diferitele ligi sportive.

Foarte similar cu NFL,MLB,NBA și || |657NHL nivelurile de participare, concursurile zilnice de fantezie din Major League Soccer sunt de departe cea mai populară alegere de pariuri din America de Nord. Popularitatea tot mai mare a MLS, plus cantitatea uriașă de expunere pe care o primește la televizor și pe internet, face foarte ușor să recrutați o echipă fantasy MLS diferită în fiecare zi a săptămânii. Acestea fiind spuse, weekend-urile sunt cel mai bun moment pentru a participa la acțiunea MLS, deoarece cea mai mare parte a meciurilor se joacă vineri, sâmbătă și duminică în timpul sezonului regulat. Pariotorii de fotbal fantastic din MLS pot naviga la DraftKings, casa fotbalului de rotiserie, și pot selecta o echipă formată dintr-un portar, plus doi atacanți, doi mijlocași, doi apărători și un jucător flexibil - care trebuie să fie cineva altul decât un portar. Acordarea atenției marcatorilor și creatorilor de joc versatili este o strategie solidă, deoarece acești jucători primesc zece puncte pentru fiecare gol și șase puncte pentru fiecare asistă. Câștigă MLS Fantasy Soccer cash – este într-adevăr un joc frumos.

Pariuri online pe fotbal

Rezultate/ProgrameMLS

Dincolo de Acțiune palpitantă a sezonului și concursuri de fantezie zilnice, pariorii au întotdeauna o mulțime de oportunități de pariuri pe fotbal la cele mai bune cote onlinecasete de pariuri sportive recomandate aici la România Sports Betting. Datorită numărului mare de ligi la nivel global, plus durata extinsă a sezoanelor, cotele de pariuri la fotbal depășesc numărul ofertelor oricăror alte ligi sportive de pe planetă. De exemplu, la momentul scrierii, pe 23 septembrie 2016, ne-am uitat la liniile de pariuri la fotbal de pe site-ul de pariuri de renume mondialSportsInteraction. Numărul de oferte, inclusiv liniile din Premier League engleză,Major League Soccer și Liga Campionilor, a totalizat 28.393 de cote diferite la care să pariezi. Contrastul este puternic, deoarece prețurile combinate ale acțiunii de pariuri NFL și CFL au fost considerabil mai mici la doar 2.329 de opțiuni diferite. Navigați la SportsInteraction oricând 24/7 până laînregistrați-vă și finanțați un cont de pariuri pentru sport și divertisment.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive