Fantasy NASCAR Betting

A merge super rapid pentru o perioadă foarte lungă de timp, în timp ce faci o mulțime de viraje cu mâna stângă, nu este a tuturor ideea unui timp bun. Cu toate acestea, pentru fanii fanteziei de pariuri NASCAR - este singura modalitate de a rula. De la Daytona 500 din februarie, care este începutul sezonului NASCAR, până la bătălia finală a celei zece curse Sprint Cup Chase For The Cup din noiembrie, NASCAR are un loc în portofelele jucătorilor fantasy și a celor cu handicap online deopotrivă.|| |619


Fantasy NASCAR Sign In

La fel cum cursele sunt ușor de înțeles, mergi repede, nu te prăbuși și ajungi la linia de sosire înainte de restul pachetului, autentificarea Fantasy NASCAR este doar la fel de simplu. Navigați pe unNASCAR site-ul de fantezie, cum ar fi DraftKings cu regalitatea de curse, deschideți un cont de pariuri și porniți la curse. Amintiți-vă, cărțile de pariuri sportive online de top au acoperit fanii NASCAR de la steagul verde la steagul în carouri tot sezonul.

Daytona 500 NASCAR Fantasy Auto Racing

Daytona 500 NASCAR Fantasy Auto Racing

Cunoscută cu respect drept Marea Cursă Americană , Daytona 500 a fost rulat pentru prima dată pe 22 februarie 1959, în același an în care s-a deschis Daytona International Speedway din Daytona Beach, FL. Există câteva curse de perfecționare la începutul lunii februarie, înainte de desfășurarea Super Bowl of Stock Car Racing, dar Daytona 500 este recunoscută drept deschiderea oficială a sezonului anual de autovehicule. Concursurile Fantasy, precum și opțiunile de pariere online, sunt întotdeauna abundente pentru cel mai prestigios eveniment NASCAR.

Brickyard 400 NASCAR Fantasy Auto Racing

Brickyard 400 NASCAR Fantasy Auto Racing

A alergat pe una dintre cele mai faimoase piste de pe circuit. planetă, Indianapolis Motor Speedway din Speedway, IN, Brickyard 400 este un eveniment mai tânăr pe lista NASCAR. Acest sprint sporește cea de-a doua cea mai mare poșetă NASCAR – în spatele Daytona 500. Jeff Gordon a câștigat primul Brickyard 400, pe 6 august 1994, iar apoi Rainbow Warrior Crew a urmat încă patru victorii. Pe parcursul sezonului 2016, cele cinci steaguri în carouri ale lui Gordon sunt încă cele mai multe din istoria Brickyard 400.

AAA Texas 500 NASCAR Fantasy Auto Racing

AAA Texas 500 NASCAR Fantasy Auto Racing

Un alt tânăr NASCAR, primul steag verde aruncat pe AAA Texas 500 pe 6 noiembrie 2005, pe asfaltul Texas Motor Speedway din Fort Worth, TX. Sponsorizat de Asociația Americană de Automobile, legenda curselor auto Jimmie Johnson a câștigat cinci dintre primele unsprezece curse și patru consecutive din 2012 până în 2015. Fanii fantasy NASCAR, împreună cu pariorii sportivi online de pretutindeni, au făcut o grămadă de aluat când „Superman” urcă în mașina #48 pentru Texas 500.

Coca-Cola 600 NASCAR Fantasy Auto Racing

Coca-Cola 600 NASCAR Fantasy Auto Racing

A alergat 600 de mile pe Charlotte Motor Speedway din Concord, NC și a finalizat numai după ce câștigătorul a făcut 1.600 de viraj la stânga, Coca-Cola 600 inaugural a fost disputat în 1960. Fiind cea mai lungă cursă de pe circuitul NASCAR, Coca-Cola 600 începe adesea sub un soare strălucitor, se îndreaptă spre amurg la aproximativ 200 de mile și apoi se termină sub luminile Charlotte Speedway. Concurs în fiecare weekend al Zilei Memorialului din SUA, jucătorii fantasy și pariorii sportivi online iubesc deopotrivă acest maraton.

Fantasy NASCAR Draft Strategy

Curse auto, indiferent dacă este vorba despre NASCAR sau Formula 1, a fost pe un drum accidentat în lumea pariurilor sportive fantasy. Atât de dur, de fapt, încât FanDuel nici măcar nu oferă curse auto în meniul lor de fantezie. CEO-ul FanDuel, Nigel Eccles, a declarat recent: „NASCAR nu oferă o mulțime de statistici pe care să le poți construi un joc fantastic și astfel orice joc seamănă rapid cu pariurile sportive. Dacă nu se schimbă asta, nu pot să ne văd oferind NASCAR fantastic.” Știind acest lucru, și din moment ce linia dintre jocurile fantastice și pariurile sportive este una bună, strategia noastră de proiect NASCAR de fantezie numărul unu este să ne asigurăm că legile din jurisdicția dumneavoastră recunosc NASCAR ca entitate legală de sport fantastic. Deci, asta practic lasă DraftKings drept regalitate pe circuitul de curse atunci când vine vorba de concursurile de fantezie NASCAR. Fiind ca DraftKings vede NASCAR ca pe un sport fantasy legitim – a doua noastră strategie de draft NASCAR este să obțineți soluția de fantezie pentru cursele auto la DraftKings, care oferă concursuri pentru fiecare cursă de-a lungul sezonului.

Deși este important să înțelegeți, deja destul de mumbo-jumbo legal - haideți să discutăm despre lumea interesantă a curselor de mașini de stoc fantezie, nu? Similar cuFantasy Golf DraftKings oferă o platformă de joc fantasy NASCAR foarte simplă și directă. Jucătorii selectează cinci șoferi, folosind un plafon salarial de 50.000 USD, iar costul mediu este de 10.000 USD per șofer. Acestea fiind spuse, un herghelie de curse precum Kyle Busch, care a câștigat Brickyard 400 în 2015 și 2016, te va costa mai mult decât șoferul „mediu”. Punctele sunt acordate pentru pozițiile de sfârșit, de la 46 de puncte pentru câștigarea unei curse, până la un punct care este acordat pentru un loc pe locul 43. Puncte plus/minus suplimentare sunt distribuite pentru diferența de loc (diferența dintre pozițiile de pornire și de sfârșit ale piloților), plus turele de ture și cele mai rapide ture. În pariurile de fantezie NASCAR, pozițiile de start contează foarte mult, la fel ca istoria unei piste de curse ale piloților și dacă aceștia intră în cursă pe o serie caldă sau rece. Luați în considerare toți acești factori pentru a construi o echipă de curse fantastice NASCAR câștigătoare. Cercetarea este ușoară - doar fă-o.

Pariuri online NASCAR

Fără încurcături legale, casele de pariuri din Las Vegas și Regatul Unit au postat cote pentru curse auto de zeci de ani. Pariurile sportive online cu cele mai bune cote au adăugat o componentă de pariuri a Asociației Naționale pentru Curse Auto cu mașini de stoc la forumurile lor de pariuri, în același timp cu lansarea lor pe internet.Bodog este un prim exemplu în acest sens, deoarece oferă o mare varietate de opțiuni de pariere NASCAR. De la piețele futures, în care pariorii prevăd câștigătorul definitiv al Sprint Cup Series, până la cine va câștiga și cine va termina pe locul al doilea în cursele individuale, până la pariuri de sprijin, cum ar fi pariurile cu șoferi, nu există niciodată o lipsă de linii de pariere în timpul sezonul NASCAR cu 36 de curse. Concursurile de sport cu motor sunt foarte simplu de înțeles din punct de vedere al opțiunilor de pariere și al cotelor.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Sp Pariurile futures în Cupa rint, care trebuie plasate înainte de Daytona 500 în fiecare an, sunt exact aceleași cu alegerea cine va câștigaNFL Super Bowl sauNHLCupa Stanley. Cotele individuale ale câștigătorului cursei și ale secundului sunt postate în mod normal într-un format de linie monetară și pot fi, de asemenea, utilizate în fiecare mod. Pariurile NASCAR head-to-head pun un pilot împotriva altuia și oricine termină cursa pe poziția superioară este câștigătorul pariului. Totul este ușor, dar și sigur și sigur. Așa cum este atunci cândînregistrarea și finanțarea unui cont personal de pariuri la Bodog oricare dintre casele de pariuri de încredere pe care le recomandăm aici la România Sports Betting. Intrarea în Victory Lane a NASCAR este la doar câțiva pași simpli, așa că dați-vă motorul de turație și alergați pe toboganul spre Bodog.