Fantasy MMA Betting

Vrei să lupți? Haide, luptă-mă! Aceasta este cu siguranță mantra din jurul listei în continuă creștere a organizațiilor de arte marțiale mixte. Cu toate acestea, echipa Ultimate Fighting Championship este în continuare cu capul și umerii deasupra luptei atunci când vine vorba de acțiuni de pariuri fantezie MMA. Deja populară, datorită pumnilor și picioarelor care zboară în octogon, componenta fantezie a sporit interesul UFC.


Fantasy MMA Conectare

Intrarea într-o cușcă pentru a lupta pentru a lupta cu Demetrious Thomas sau Conner McGregor nu ar fi ușor sau deștepți. Dimpotrivă, datorită multor inovații recente, conectarea la MMA fantezie este rapidă și simplă. Indiferent dacă cartea de luptă este axată pe King of the Cage, Bellator sau pe acțiunea UFC, furnizorii de fantezie și casele de pariuri sportive online foarte bine cotate îi acoperă pe parioși de la pilon la post, din greu. MMA.

UFC MMA Fantasy Fighting

Lupte fantastice UFC MMA

Pentru apărarea tuturor celor care vin, luptele fantastice UFC MMA rămân standardul de aur când vine vorba de acțiune în octogon. Cele mai mari vedete de MMA se luptă în grupul Ultimate Fighting Championship inclusiv campionii UFC Conor McGregor și Georges St-Pierre la bărbați, alături de ronda Rousey și Miesha Tate la feminin. Cartea completăUFC draft-uri fantezie și acțiune de luptă LIVE sunt disponibile la DraftKings și cele mai recomandate casete sportive.

Fantasy MMA Draft Strategy

Pasionații de pariuri sportive, în special cei care nu sunt familiarizați cu jocul de luptă MMA, ar putea fi surprinși să afle cât de mult sunt disponibile pariuri la Arte marțiale mixte pe internet sau cât de ușor sunt accesibile la diverși furnizori de sporturi fantastice. Fiind ca FanDuel evită cu totul luptele MMA, așa cum am scris acest lucru pe 28 septembrie 2016, DraftKings este de departe cel mai important furnizor de acțiuni de luptă fantezie. Deși nu au existat de la început, puțini au fost când UFC 1 a zguduit McNichols Sports Arena din Denver, CO, pe 12 noiembrie 1993, DraftKings a adus cu siguranțăMMA atenție binevenită. Îți amintește cineva cum suna o înregistrare blocată? Ei bine, îmi pare rău că am imitat asta, dar, așa cum este cazul oricărei situații de pariere, strategia noastră de proiect MMA fantezie numărul unu își ia timpul necesar pentru a cerceta fiecare luptător de pe carte. Deoarece ajungem întotdeauna să facem puțină cercetare „în plus”, atunci când ne gândim să o selectăm pe Rhonda Rousse în echipa noastră de fantezie, vă sugerăm cu tărie să mutați Blond Bomber în partea de jos a listei de teme.

Păstrarea competițiilor relativ simple a fost o cheie uriașă pentru ca fantezia MMA să se dezvolte, deoarece chiar și fanii ocazionali ai luptei pot înțelege cu ușurință configurațiile echipei și regulile de scor. Luând ca exemplu UFC 205, luptat la Madison Square Garden din New York și condus de Eddie Alverez vs Conor McGregor, parorii au 26 de luptători din care să aleagă pe acea carte de luptă Madness in Manhattan. Cu un plafon salarial de 50.000 USD, proprietarii de fantezie trebuie să-și asigure un grajd de cinci luptători pentru mega-card pe 12 noiembrie 2016. Există o varietate de punctaj, dar rezultatul este că câștigătorii primesc 100 PTS dacă înregistrează o victorie în prima rundă. Mișcările luptătorului, cum ar fi loviturile semnificative și decăderile, sunt, de asemenea, acordate cu oriunde de la 0,5 la trei puncte. Lupta MMA este singurul DraftKingssport fantasy care nu are niciun punctaj negativ. Obținerea unui stud sau două de pe cartea principală, ceea ce va fi costisitor, apoi a afla cine va câștiga câteva dintre luptele de pe cărțile inferioare, plus adăugarea o alegere neplăcută de underdog, este o strategie solidă pentru orice luptă fantezie MMA spectaculoasă.

MMA Online Pariuri

Se poate, deși este un argument care pierde, unul dintre cele mai mari stimulente pentru luptele de arte marțiale mixte, în special organizații precum Bellator,King of the Cage| ||658 and UFC, has been the popularity of MMA online betting. Once any major fight card is announced, the bookmakers at top rated online sportsbook go to work to churn out a ton of popular betting options. While head-to-head match odds are always the most popular prices, prop betting offers, like which round the fight ends and method of victory, are always heavily wagered choices. Although you can’t go wrong by betting on MMA action at any of our recommended sportsbooks, avem un pic de respect în plus față de casele de pariuri de la Bodog. Dacă se aude un zgomot, în cercul pătrat sau octogonul, Bodog este acolo.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Pionierii jocului de luptă de zeci de ani, în fiecare stil și nivel de competiție, Bodog a ratat UFC 1 cu doar un an, deoarece au fost înființați oficial în 1994. Până la momentul în care UFC 7 a apărut, Bodog oferea o marcă captivantă de acțiune proprie - Bodog Fight MMA League . Este unbonus faptul că Bodog încă dedică o întreagă secțiune a site-ului său web lui BodogFight, deoarece oferă în mod regulat informații MMA de top și actuale. La momentul publicării, Bodog are linii postate pentru cinci viitoare cărți UFC Fight Night, spectaculosul UFC 205, plus un mix de opțiuni de pariuri UFC futures. Pariul unde pariurile online au început prin înregistrarea unuicont personal la Bodog, aplicațiile de înscriere și transferurile de bani, care sunt ambele protejate de securitate la nivel înalt, sunt procesate oricând 24/ 7 la această legendă a pariurilor sportive, pokerului și divertismentului din România, respectată la nivel mondial.