„Ceea ce alți oameni pot găsi în muzeele de poezie sau de artă, eu găsesc în zborul unui drum bun” elo spuse frecvent de regretatul mare Arnold Palmer. Nimeni nu a promovat sportul mai activ sau a făcut mai mult pentru a-l face accesibil tuturor, decât Regele. Oricât de grozav a fost Arnie pentru golful real, Bill Winkenbach a fost egalul lui ca părintele pariurilor pe golful fantastic PGA. Ca nebuni de fantezie sportivă – Cu siguranță le aplaudăm eforturile.


PGA Fantasy Golf Games

Dacă Arnold Palmer nu ar fi fost un vorbitor atât de elegant, precum și cel mai popular jucător de golf de pe planetă în anii 1950 câștigând numeroasePGA Championships, jocurile de golf fantasy PGA ale lui Bill Winkenbach din aceeași epocă s-ar putea să nu fi prins niciodată. Fanii acțiunii fantasy le datorează celor doi bărbați extraordinar de inovatori o datorie de recunoştinţă. Indiferent desportul fantastic sau stilul concursului – toți au rădăcini care ajung până la Arnie și Wink.

The Masters PGA Fantasy Golf Major Tournament

Turneul major Masters PGA Fantasy Golf

Vizionarea unui eveniment sportiv complet la televizor este o întâmplare rar întâlnită cu adevărat. Acest lucru se datorează faptului că aplicațiile de pariuri LIVE fantasy sunt cel mai bun lucru de la feliile de pâine, deoarece oferă actualizări în timp real pentru aproape fiecare concurs de pe glob. O excepție de vizionare TV esteThe Masters care este contestată la începutul lunii aprilie anual la Augusta National Golf Club din Georgia. Nu numai că este cel mai mare turneu de golf de pe planetă, dar este și primul major PGA ȘI semnalează sosirea primăverii în America de Nord.

U.S. Open PGA Golf Major Tournament

S.U.A. Open PGA Golf Major Tournament

După ce ne-am plimbat pe terenurile maiestuoase de la Augusta, terenurile „mai aspre” vă așteaptă în timpul luptei pentru U.S. Deschide. Adesea numite „cel mai dur test al golfului”, terenurile US Open sunt de obicei foarte lungi - cea de-a 14-a gaură de la Chambers Bay a jucat la 546 de yarzi ca Par 4 în 2015. Farway-uri strâmte, care sunt căptușite cu „US Open rough” urât plus verde ondulat sălbatic, care sunt adesea fulgerătoare de grăsime, adaugă la provocare. Lovitorii lungi și putters-ul solid ar trebui să fie în fruntea listei tale de dorințe de golf fantasy de la US Open.

The Open Championship PGA Golf Major Tournament

Turneul major de golf Open Championship PGA

Făcând saltul peste iaz, cei mai buni jucători din lumea merge în Regatul Unit pentruThe Open Championship care este, de asemenea, numit de mulți British Open. Al treilea PGA fantasy golf Major, jucat pe piste legendare precum Old Course at St Andrews sau Royal Troon GC, este total diferit de celelalte trei Majors. Vântul, ploaia, uitați de asta brut, o mulțime de buncăre, precum și verdeți de mărimea timbrelor poștale, echivalează cu producătorii de lovituri de precizie care concurează la The Open.

PGA Championship Golf Major Tournament

Turneul major de golf din campionatul PGA

Reveniți în SUA, jucătorii de golf se luptă pentru finalul major al anilor în timpulCampionat PGA. Jucat pe terenuri din SUA, de la istoricul Oakmont Country Club la Pebble Beach Golf Links, există multe în joc când acest eveniment începe la mijlocul lunii august. A fi cât de pui ca Jimmy Walker și Keegan Bradley și-au revendicat primul lor campionat major la acest eveniment - să vă uitați dincolo de creta de pe panourile de pariuri poate fi o strategie solidă de fantasy golf PGA Championship.

PGA Fantasy Golf Sfaturi| ||692

As varied as the tracks the players play on weekly – both PGA and LPGA sfaturile de golf fantasy pot varia de la săptămână la săptămână și în funcție de stilul de pariorii concursului joacă. Fanii drafturilor de fantezie de lungă durată, cum ar fi cele introduse de Bill Winkenbach cu peste o jumătate de secol în urmă, sunt înțelepți să se concentreze asupra jucătorilor de golf care au încheiat sezonul precedent cu un rol câștigător. De exemplu, Jason Day și Jordan Spieth au încheiat sezonul 2015 PGA într-o serie fierbinte, înregistrând un total de șapte victorii în ultimele 15 evenimente PGA. Ambii jucători de golf și-au continuat căile câștigătoare, deoarece Day (a 2-a) și Spieth (a 6-a) au terminat ambii în primele șase pe lista de bani PGA 2016. Acest lucru a pus o mulțime de zgomot în blugi pariorilor de golf fantezie care au susținut acele două arme tinere fenomenale ale golfului PGA.

În timp ce o o varietate de draguri PGA, cum ar fi Numai campionatul major și concursurile de sezon, toate se bucură de un nivel de participare decent, cel mai tare golf fantasy împușcătura a fost trasă când gigantul rotisorului DraftKings și-a lansat un singur turneu și platformele zilnice de joc fantasy golf. Într-o lume a mulțumirii instantanee, care poate fi în scurtă angajament, golful fantastic oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. Pariorii nu sunt obligați să gestioneze o echipă fantastică timp de opt luni și, de îndată ce se termină un singur turneu sau jocuri zilnice, pariorii sunt plătiți imediat. Ca și în cazul oricărui tip de pariuri sportive, pariorii de succes pe golf fantasy trebuie să facă temele potrivite pentru a-și spori bankrollul. Fie că este vorba de examinarea modului în care jucătorii de golf s-au descurcat recent, de a afla ce jucători posedă setul de abilități necesare pentru a cuceri fiecare teren de golf, plus de a cerceta modul în care jucătorii au evoluat anterior în acel turneu anume, cercetările ample ajută la dezvoltarea echipelor de golf fantezice câștigătoare. Pariorii fac acest lucru înainte de pariurile de pariuri sportive, iar cercetarea trebuie făcută și atunci când pariurile fantastice.

Pariuri online PGA

Deși este posibil să fi avut loc în spații, baruri sau de-a lungul frânghiile de căptușeală ale fairway-ului, jocul de golf este pariat de peste un secol. De fapt, înainte de explozia de popularitate a golfului fantasy, pariorii au pariat pe opțiuni de stil fantasy, recuzita jucătorilor de golf sunt un exemplu, de zeci de ani. Deși unul nu a condus la celălalt, golful fantezie a împins casele de pariuri online de top să ofere astăzi mai multe opțiuni de pariuri pe golf decât au avut vreodată în trecut. O privire rapidă laSportsInteraction tabla de pariuri pe golf ilustrează faptul că casele de pariuri SIA publică întotdeauna cote pentru turneele majore PGA cu luni înainte de data de începere programată.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

    Fanii de fantezie de zeci de ani, suntem încântați de realitatea virtuală PGA fantasy golf opțiunile de pariere sunt oferite pe site-uri precum DraftKings. Cu toate acestea, casele de pariuri sportive online, precum cele revizuite și recomandate aici la România Sports Betting, vor fi întotdeauna calea noastră principală atunci când vine vorba de a pune banii noștri câștigați cu greu pe PGA. Fie că este vorba despre pariuri futures, cum ar fi handicaparea The Masters cu șase luni înainte de primul major anual al golfului sau pariurile pe evenimentele de oprire pe parcursul programului de golf de opt luni, casele de pariuri online vor fi întotdeauna sursa noastră de referință pentru pariuri pe golf. Ele ar trebui să fie și ale dvs. și să intrați în leagănul lucrurilor este rapid și ușor la SportsInteraction - sau la oricare dintre casele noastre de pariuri sportive online de top.Deschide și fond un cont personal, o înregistrare de valoare bancară sau o primă depunerebonus și apoi mizați pe profesioniștii uimitori care au ajuns pe șele în timpul programelor PGA și LPG în timpul primăverii , vara și toamna în fiecare an.