LPGA Fantasy Golf Betting

Justificat sau nu, femeile Asociației Ladies Professional Golf au luat în mare parte un scaunul din spate pentru bărbații Asociației Profesioniste de Golf de zeci de ani. Această tendință se schimbă totuși, datorită în mare parte faptului că turneul LPGA este mai competitiv decât oricând. Cu siguranță nu strică faptul că oportunitățile suplimentare de fantezie și de pariuri săptămânale pe golf sunt mai răspândite decât în ​​orice alt moment al istoriei.


Jocuri de golf LPGA Fantasy

Acțiune de pariere palpitantă care este oferită la casele de pariuri sportive. și zilnic fantezie site-uri și vârfurile în timpul celor cinci turnee majore LPGA, au fost o lovitură pentru popularitatea tot mai mare a golfului pentru femei. Deși poate fi o „chestie de băieți”, faptul că doamne talentate și frumoase precum Kelly Rohrbach, Michelle Wie și Holly Sonders se plimbă pe fairway-uri pe tot parcursul sezonului LPGA este cu siguranță un bonus binevenit.

ANA Inspiration LPGA Major Tournament

Ana Inspiration LPGA Major Tournament

Numit pentru prima dată în onoarea icoanei de la Hollywood și susținătoarea ferventă a golfului profesional pentru femei, Dinah Shore, ANA Inspiration este primul major al sezonului LPGA. Pentru cei care nu știu (noi nu știam) ANA este prescurtarea de la All Nippon Airways. Așa cum sezonul major PGA se deschide pe aceeași pistă în fiecare an, Augusta National Golf Club este casa pentru totdeauna a Maeștrilor, ANA Inspiration a fost jucat la Misiune. Hills Country Club, în ​​Rancho Mirage, CA, de la înființare în 2013.

Women's PGA Championship LPGA Major Tournament

Campionat PGA feminin Turneu major LPGA

Inițial fondat și jucat ca Campionat LPGA în 1955, PGA feminin Campionatul nu este doar al doilea major al sezonului LPGA, dar este și al doilea cel mai vechi eveniment din programul Asociației de Golf Profesional al Femeilor. Suntem destul de siguri că mai mult de câțiva pariori din Canuck au devenit fani ai acestui turneu major, după ce fenomenul golfului și frumusețea în devenire Brooke Henderson a devenit prima România care a câștigat un LPGA Major de când Sandra Post a câștigat acest eveniment în 1968.

U.S. Women's Open LPGA Major Tournament

S.U.A. Women's Open LPGA Major Tournament

În mijlocul celor cinci turnee de Grand Slam de Golf sandwich, US Women's Open este cel mai lung eveniment de desfășurare în turneul LPGA. Patty Berg a luat în buzunar 5.600 de dolari ca campioană inaugurală atunci când acest turneu a lovit prima dată link-urile în 1946 la Spokane Country Club din Spokane, Washington. După cum este evident de faptul că doar 15 femei au fost câștigătoare multiple, în timpul primelor 71 de turnee US Open, acest Major este văzut ca una dintre cele mai grele opriri ale turneului LPGA.

Women's British Open LPGA Major Tournament

Women's British Open LPGA Major Tournament

Trigând peste iaz, doamnele se îndreaptă spre Regatul Unit pentru a participa la Women's British Open la sfârșitul lunii iulie și/sau începutul lunii august anual. Doar un copil în comparație cu Campionatul Open (care sărbătorește cea de-a 150-a aniversare în 2020), Women’s British Open a primit statutul major în 2001. În ciuda tinereții sale, acesta este un eveniment foarte proeminent, așa cum este ilustrat de faptul că cota câștigătorului pentru cel de-al patrulea major LPGA. aproape s-a dublat în primii 16 ani de competiție.

The Evian Championship LPGA Major Tournament

Turneul major LPGA Evian Championship

Niciodată, orice doamnă care dorește să revendice Grand Slam of Golf trebuie să joace la un nivel ridicat nivel când ajung la Campionatul Evian - un caz care este similar cu Campionat PGA. Desfășurat anual la Evian Resort Golf Club, în ​​Évian-les-Bains, Franța, The Evian a fost jucat pentru prima dată în 1994 ca eveniment aprobat pentru Ladies European Tour. Campionatul Evian a câștigat al cincilea statut LPGA Major în 2013, iar legenda norvegiană de golf Suzann Peterson a revendicat Cupa inaugurală.

LPGA Fantasy Golf Tips

Înțeles prin raționalizare, nivelul participării femeilor la golf la rotisor. este încă la cel puțin câteva Par 5-uri distanță de platoul înalt de care se bucură golful fantastic PGA. Acestea fiind spuse, indiferent dacă fanii golfului se alătură ligilor de sezon, participă doar la piscine majore sau se bucură de acțiunea minunată a concursurilor săptămânale, sfaturile LPGA fantasy golf sunt practic aceleași cu cele pe care pariorii ar trebui să le urmeze atunci când selectează jucătorii de golf pentru concursurile fantasy PGA. Atunci când alcătuiesc o echipă pentru un sezon, pariorii trebuie să o cerceteze înainte ca jucătorii să o joace pentru primul turneu al sezonului la sfârșitul lunii ianuarie, este înțelept să ne uităm înapoi la felul în care s-au descurcat doamnele în sezonul precedent. Deși nu este foarte proeminentă, în imaginea generală LPGA, jucătorii pricepuți de golf fantasy au observat victoria lui Brooke Henderson din august 2015, Cambia Portland Classic, ca precursor al sezonului fantasy de golf 2016.

Golful poate fi un sport stricat, cu mai multe tendințele în scădere decât în ​​sus, dar găsirea celor mai tari jucători în turneul LPGA este o componentă solidă pentru construirea golf fantezie succes. Este cel mai tare ca în performanță - pentru cei dintre voi care nu vă pot scoate din cap imaginea jucătorului rus de golf Maria Verchenova. Când vine vorba de concursuri săptămânale de golf fantasy, jucătorii LPGA care urcă în clasamente săptămânal după săptămână trebuie să fie identificați și apoi adăugați la echipa dvs. de golf rotiserie. Sezonul LPGA 2016 a oferit un exemplu clasic în acest sens, deoarece thailandezul Ariya Jutanugarn a fost aproape de vârful terenului în patru turnee consecutive din aprilie. După aceea, ea a fost bani în bancă în timp ce a zguduit victorii definitive în toate cele trei evenimente LPGA din mai. Acest lucru a oferit o creștere semnificativă a bankroll-ului pasionaților de golf fantasy care au recunoscut jocul fierbinte pe care îl juca Jutanugarn.

Pariuri online LPGA

Un domeniu în care femeile de golf au făcut câștiguri în privința bărbaților. table de pariuri de la cele mai bune site-uri de pariuri online LPGA. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de Women’s Majors, deoarece toate cele cinci evenimente vin cu o mare varietate de opțiuni de pariere pe site-urile web recomandate de pariuri pe golf, cum ar fi Bet365. La momentul publicării, și în ciuda faptului că sezonul aproape s-a terminat, Bet365 casele de pariuri erau încă grele în golful feminin, deoarece puneau cote și pentru câștigătorul absolut al Reignwood LPGA Classic. ca prețuri la care o femeie de golf va ajunge în fruntea listei de bani LPGA 2016. Există o mulțime de golf LPGA și PGA pentru a fi jucat și pariat înainte de sfârșitul lunii decembrie

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

    Rezultatele turneului Reignwood, care se va desfășura în Nankou, Beijing, China , ar putea determina câștigătoarea listei de bani, deoarece Lydia Ko, Ariya Jutanugarn și, într-o măsură mai mică, Brooke Henderson, se luptă pentru acea coroană prestigioasă. Fie că este vorba de casa de pariuri Bet365, renumită în lume, sau de oricare dintre case de pariuri examinăm și evaluăm aici la România Sports Betting, pariurile online LPGA sunt ușoare cu un computer sau cu dispozitivele mobile populare de astăzi. Nu contează ce tehnologie folosește pariorul, deoarece înregistrarea  pentru un cont personal de pariuri este întotdeauna rapidă și ușoară în magazinele de pariuri online de top. Deschideți un cont, finanțați-vă bankrollul, primiți un bonus de recompensă pentru jucător și apoi faceți cel mai bun swing la fantastic LPGA fantezie și la pariuri săptămânale pe golf.