Fantasy Golf Betting

Extras din fișierul nostru „Believe It Or Not”, pariurile fantasy golf sunt una dintre cele mai vechi forme de rotisser adică pariuri. Wilfred „Bill” Winkenbach a organizat primul draft de golf fantasy, un concurs zilnic, în anii 1950. Wink este, de asemenea, creditat în mare măsură cu creareafotbalul fantastic și baseball. Zeci de milioane de oameni participă astăzi la o formă de acțiune sportivă fantastică – în mare parte datorită lui Bill Winkenbach.


Fantasy Golf Conectare

Datorită naturii simple a punctajului, golful a fost un sport naturalsport fantasy care a fost introdus pentru prima dată într-o perioadă mult mai simplă și mai fericită. Multe din ceea ce era atrăgător la golful fantasy în anii 1950 este încă apreciat astăzi – în special procesul de conectare rapid și ușor la golf fantasy. Navigați la un furnizor de fantasy de top, cum ar fi DraftKings, care sunt specialiști în golf, pentru a intra în acțiune în câteva minute.

PGA Golf Fantasy Sports

PGA Golf Fantasy Sports

De la intensitatea turneelor ​​majore, până la acțiunea săptămânală palpitantă, sporturile fantastice de golf PGA continuă să fie una dintre cele mai ușor de pariat. Indiferent dacă pregătiți o echipă care va concura la Masters,US Open, British Open și PGA Championship Grand Slam de golf sau stivuiți un echipaj pentru a juca într-una dintre Numeroasele evenimente săptămânale de oprire de fluier desfășurate în timpul sezonului PGA, există întotdeauna o finalizare captivantă de golf fantasy la care pariorii pot face cel mai bun swing.

LPGA Golf Fantasy Sports

Sporturile fantastice de golf LPGA

Ne place jocul talentat și popularitatea tot mai mare a sporturilor fantastice de golf LPGA. Vedetele LPGA, inclusiv fenomenul vibrant al României, Brooke Henderson - o stea în ascensiune care va fi un candidat laRomânia Women's Openpentru anii următori, strălucesc mai tare. astăzi decât au făcut-o vreodată. Cea mai bună parte a noului val de golf profesionist pentru femei este că pariorii se pot apropia foarte de joc datorită acțiunii palpitante a fanteziei săptămânale și a pariurilor online pe golf.

Strategia de draft de golf fantezie

Fantasy golf draft strategy can differ greatly depending on the style of contest you are playing. Due to the general simplicity of scoring, bettors have a variety of choices that include season long drafts, weekly games, Major tournament only drafts, plus survival pools and an ample offering of exciting daily contests. Full season contests, while they can be a test of endurance that’s similar to MLB fantasy, sunt ușor de jucat pe site-uri precum Yahoo Fantasy golf. Pur și simplu, alăturați-vă unui concurs la începutul sezonului și apoi selectați un  patru de jucători diferiti pentru fiecare turneu în timpul sezonului PGA sau LPGA. Jucătorii trebuie să știe ce jucători sunt interesați, precum și care nu, dar crearea unui grup înainte de fiecare turneu este rapid și ușor. Urmărirea statisticilor este, de asemenea, ușoară, deoarece pariorii trebuie doar să verifice clasamentul pentru a vedea cum performează jucătorii lor.

Schimpurile turneelor ​​majore sunt exact ceea ce sugerează numele lor, deoarece se învârt în jurul turneului LPGA sau PGA.Masters este începutul celor patru evenimente fantastice de Grand Slam PGA, în timp ce ANA Inspiration începe o serie de cinci majore pe partea feminină. Deși există o serie de formate diferite, preferăm concursurile fantastice de Grand Slam care oferă pariorilor un buget la începutul fiecărui turneu. În general, fanii golfului fantasy selectează opt jucători, folosind un plafon salarial, pentru fiecare eveniment de Grand Slam. Se adună scorurile, iar cel mai mic total pentru fiecare turneu este un câștigător de segment. Premiile în bani sunt acordate după fiecare eveniment, iar aluatul suplimentar este împărțit marcatorilor generali mici, odată ce Campionatul PGA și Campionatul LPGA Evian încheie sezonul major.

Destul de simplu de la început, lucrurile au devenit mult mai interesante cu introducerea concursurilor complete de golf fantasy turneu pe site-uri cum ar fi DraftKings. Pariotorii pot selecta acum o echipă diferită, înainte de începerea fiecărui turneu, pe parcursul întregului sezonPGA sau LPGA sezon. Folosind un sistem de plafonare salarială (setat în mod normal la 50.000 USD), jucătorii selectează șase jucători de golf pentru echipele lor complete din turneu. Deși este foarte important locul în care jucătorii termină în turneu, fiindcă 30 de puncte sunt acordate campionului, aceste concursuri sunt condimentate de un punctaj suplimentar care include puncte plus și minus bazate pe scorurile jucătorilor de golf la fiecare gaură. Având încă o treaptă mai mare, punctele bonus sunt, de asemenea, acordate realizări precum o rundă fără bogey, o serie de trei păsări drepte sau o gaură râvnită într-una.

Pariuri online pe golf

Cu Cerințe relativ ușoare de cercetare și teme pentru acasă, plus ore de divertisment în timp ce concursul se desfășoară pe parcursul a patru zile, ca să nu mai vorbim de premiile valoroase în bani plătite la sfârșitul turneului, golful fantasy oferă jucătorilor o mulțime de avantaje pentru pariurile online pe golf. dolar. Aceleași emoții oferite de golful fantasy pot fi găsite și la cele mai bune case de pariuri sportive care sunt revizuite și evaluate aici la România Sports Betting. La momentul scrierii, Rory Mcllroy tocmai a terminat de revendicat PGA Tour Championship cu o victorie în playoff în 2016 FedEx Cup. William Hill i-a acoperit pe parori pe parcursul acestui turneu palpitant cu o mare varietate de cote, cum ar fi jucători pentru a ajunge la reducere, marcator zilnic mai mic, precum și cote generale de campion. Realizatorii de linii de laWilliam Hill sunt atât de îndrăgostiți de golf încât au postat deja cote futures pentru competițiile majore de golf masculin din 2017. Echipa noastră își dorește să publice un preț pentru Eldrick, care nu câștigă niciodată un alt Major – am paria ferma pe acea linie.

Înainte de asta, totuși, și pentru a închide sezonul 2016 PGA din America de Nord, pariorii de golf au o ultimă șansă de a-și majora fondurile de golf în jurul finalizării internaționale palpitante a Ryder Cup. Așa cum fac cu fiecare eveniment de golf, casele de pariuri online au postat o varietate de cote, inclusiv câștigătorul turneului, prețurile de top pentru jucătorii din SUA și Europa, plus linii pentru Câștigătorul Zilei 1, când acest meci clasic de ranchiună se lansează pe 30 septembrie și se va desfășura până în 2 octombrie. , 2016, la Hazeltine National Golf Club din Chaska, MN. Ce parte îți place? Echipa americană care include vedete precum Dustin Johnson și Jordan Spieth din echipa europeană condusă de Rory Mcllroy și Henrik Stenson. Participați la acțiunea Ryder Cup, precum și la evenimentele majore din extrasezon, cum ar fi Campioatul Mondial DP Tour și Cupa Mondială de Golf, deschizând un cont de golf onlinecont de pariuri la William Hill sau oricare dintre casele de pariuri de încredere recomandate aici la România Sports Betting.

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive

    Campionul major de golf PGA Arnold Palmer: Adio regelui

    Alături de talentul pur al Regelui Rock & Rollului - Elvis Presley, a fost un calm, om blând, dar înflăcărat competitiv, cunoscut și sub numele de Regele - Arnold Palmer. Este îngrozitor că câștigătorul a șapte majore, The Masters (4) The Open Championship (2) și US Open (1) s-ar stinge în ziua în care am scris asta. Dacă golful fantasy online ar fi existat în perioada lui de glorie, Arnie & His Army ar fi strâns o mulțime de victorii. Mai mult decât atât, regele a fost o forță motrice în spatele schimbării jocului de la un sport elitist la un joc care a fost accesibil tuturor - de la copii la bunici. Devotațiile de bunătate pe care Arnold Palmer le-a lăsat pe Planetă vor fi în vigoare pentru totdeauna. Societatea va beneficia de conducerea și înțelepciunea lui Arnie pentru decenii viitoare. Multumesc din suflet domnule Palmer.