$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

NFL Fantasy Football Betting

Puține industrii sunt mai bune în a-și comercializa marca decât Liga Națională de Fotbal e. Astăzi, o mare parte a mașinii promoționale NFL este componenta Fantasy Football, care constă în concursuri zilnice și sezoniere. Privite ca „tocilar/tocilar” nu cu mult timp în urmă, ligile de rotiserie s-au răspândit pe întreaga planetă, iar motorul continuă să ia abur. Să aruncăm o privire asupra lumii minunate a pariurilor la fotbal fantastic NFL.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/f68bbb56-10a6-43e5-ab02-cf0d7febb18f/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/e045caf3-0767-424c-8ddc-4a903f4d1d4a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/bde64282-6e88-4bb8-aaf5-9a89f8347a80/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

NFL Fantasy Jocuri de fotbal

Fie că pariorii concurează în concursuri de lungă durată, care au fost introduse cu zeci de ani în urmă, sau ei joacă jocurile de fotbal fantastice relativ noi zilnice, conceptul de „deține și gestionează” un N al lui Jane și Joe. Echipa de fotbal FL a luat cu asalt lumea divertismentului sportiv.

NFL Fantasy Football Sfaturi

În funcție de stilul de joc al pariorilor și de tipul de sistem de punctaj utilizat, există Niciodată nu lipsescNFL sfaturi de fotbal Fantasy pe World Wide Web. Deși nu sunt la fel de populare cum au fost cândva, ligile standard cu punctaj se joacă în continuare ca concursuri fantastice pe tot parcursul sezonului și zilnic. Piatra de temelie a punctajului standard este un punct pentru fiecare zece metri de alergare și de primire, un punct pentru fiecare douăzeci de metri de trecere și șase puncte pentru fiecare aterizare marcată. Sfatul cel mai răspândit aici se concentrează pe alergătorii care vând mingi, deoarece există rare în NFL astăzi. Concentrează-te să obții un fundaș solid de nivel înalt și apoi selectează din marea gamă de receptori larți talentați și capete strânse pentru a-ți completa echipa câștigătoare de fotbal fantasy cu punctaj standard.

Depășind în mod constant ligile standard de punctaj în popularitate, în ultimii ani, formatul fantasy Point Per Reception (PPR) este foarte în vogă în zilele noastre. Deși nu se bazează pe popularitatea sistemelor de punctare PPR, NFL a devenit o ligă de trecere a primei ligii, iar alergătorii au ocupat un loc din spate pentru a depăși capturatorii. Atât în ​​concursurile de fantasy pe tot parcursul sezonului, cât și în cele de zi cu zi, receptorii largi și tight ends trebuie să fie piesa centrală a echipelor tale fantasy. Acestea fiind spuse, este înțelept să nu dormi pe alergători care sunt ținte în jocul de pase în afara terenului. Un jucător caArizona Cardinals RB David Johnson postează adesea mai multe yarzi de primire decât yarzi în cursă și alergătorii care prind o mulțime de pase sunt cheile majore pentru victorie în ligile Point Per Reception.

When it comes to Daily Fantasy games, being a “contrarian” can sometimes lead to cashing in at the end of any football Sunday. Week Two of the 2016 NFL season provided a classic example of that style of play. If offered a team that included studs like NY Giants QB Eli Manning, RB Jeremy Hill și Eddie Lacy, WR Antonio Brown și Odell Beckham plus TE Travis Kelce, sau un echipaj contrarian precum QB Matt Ryan, fundașii Isaiah Crowell și LaGarrette Blount, primitorii Travis Benjamin și Corey Coleman, plus TE Jacob Tamme, nouă din zece jucători ar lua stud. Alegerea nu ar fi fost una bună, deoarece echipajul contrarian a înregistrat o victorie cu 147,3 la 58,8 puncte. Deși rareori este înțelept să ignori total stelele din NFL – săpături adânc poate ajuta la obținerea unei săptămâni câștigătoare.

NFL Online Pariuri

Rezultate/ProgrameNFL

În timp ce unii dintre prietenii noștri mai în vârstă cu handicap își bat joc de logică, statisticile de fotbal fantezie le oferă celor mai buni sporturi un avantaj solid atunci când vine vorba de încasarea pariurilor câștigătoare. Echipa contrarie de mai sus este un exemplu clasic, deoareceFalcons, Browns, Patriots și Chargers au avut 4-0 ATS și 3-1 SU. Giants, Packers, Bengals, Chiefs șiSteelers, echipele pentru care joacă studs-ul, au trecut cu un sumbru 1-4 ATS și 2-3 SU în timpul celor două săptămâni de pariuri NFL. acțiune. Am amestecat de ani de zile cercetările noastre despre sporturi fantastice cu temele săptămânale de pariuri. Deși nici o singură pepiță de informații nu ar trebui să fie considerată un „sfârșit totul – fii tot”, suma părților ajută la succes atât în ​​fotbalul fantastic, cât și împotriva caselor de pariuri. Efectuați-vă temele în mod corespunzător și apoi culegeți recompensele prinînregistrarea un cont personal de pariuri la oricare dintre casele noastre de pariuri cele mai bine cotate enumerate mai sus.

    View All Sports Betting Sites