$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri la fotbal fantezie

În calitate de rege incontestabil, timp de decenii, pariurile la fotbal fantezie sunt cel mai popular joc de fantezie e pe planetă. În timp ce fotbalul european este în mare parte jocul preferat de peste iaz, fotbalul NFL și CFL stăpânesc pământul din America de Nord. De la începutul Ligii de fotbal din România la sfârșitul lunii iunie, până la Liga Națională de FotbalSuper Bowl în februarie, fantezia de piele de porc este o acțiune non-stop. Intră în joc!

FANTASY FOOTBALL CONECTARE

La fel ca înregistrarea la unul dintre cele mai apreciate case de pariuri sportive, înregistrarea și conectarea la fotbal fantastic este simplă, sigură și sigură. Indiferent dacă jucați jocuri zilnice sau turnee de-a lungul sezonului, tehnologia care înconjoară sporturile fantastice a parcurs un drum lung, iubito. Jocurile zilnice, pe site-uri precum Draft Kings, durează câteva minute pentru a vă selecta echipa, în timp ce ligile de sezon complet implică un proces de draft care este în egală măsură plin de nervi și entuziasmant în același timp. Odată ce v-ați găsit studurile fantastice, este înțelept să susțineți echipele lor individuale cu niște acțiuni săptămânale de pariuri pe linie de bani sau cu puncte.

Fantasy Football Draft Strategy

Deși variantele sunt multe , majoritatea ligilor de-a lungul sezonului au un draft de 20 de runde și apoi permit licitarea pentru achiziții de agenți liberi (FAAB) în timpul sezonului. O bancă comună poate include două QB, cinci RB, opt WR, trei TE, un D/ST și un PK. Oarecum asemănător, pe platformele zilnice și pe întregul sezon, proprietarilor de fotbal Fantasy au voie să activeze zece sau unsprezece jucători din lista lor de 20 de oameni în fiecare săptămână a sezonului. Nu uitați să urmăriți îndeaproape jucătorii dvs. „Bye Weeks” pentru a vă asigura că nu există conflicte care să ducă la „găuri negre” în lista dvs. de joc NFL.

La fel ca împrăștierea punctelor, Opțiuni pentru totalul jocului și linia de bani oferite la jocurile NFL, fotbalul fantastic oferă o varietate de metode de joc. De la ligile QB Super-Flex, la concursuri cu o formație de start de bază de zece jucători, opțiunile de fotbal fantezie se desfășoară. Puneti puncte per recepție (PPR) și nivelul de entuziasm crește considerabil. În general, ligile care oferă jucători „flex” de obicei se limitează la RB WR și TE ca opțiuni. O ligă flexibilă QB permite proprietarilor să activeze doi fundași. Nu așteptați prea mult pentru a obține un al doilea sau al treilea QB în ligile Super Flex.

Foarte asemănătoare cu opțiunile de pariuri sportive profesionale - Metodele de draft de fotbal fantastic sunt, de asemenea, variate și toate au propriile merite. Un lucru care iese cu adevărat în evidență atunci când joacă jocuri fantezie este că pariorii trebuie să-și pună capul deasupra inimii.Dallas Cowboys susținătorii trebuie să ia în considerare jucătorii New York Giants - la fel caCalgary Stampeders fanii ar putea fi nevoiți să adauge un jucător Edmonton Eskimos la lista lor de fantezie zilnică sau de-a lungul sezonului. Să-ți iubești echipa din orașul natal este un lucru, dar folosește-ți mereu capul atunci când concepui și implementezi strategia de draft de fotbal fantastic.

Cunoștințele despre fotbal fantastic îi ajută pe pariori să câștige pariuri în NFL și CFL

Vizionarea fotbalului fantastic evoluăm, jucăm de 25 de ani, e bine să vezi că organizatorii fac găuri adânc în acest moment. Când vine vorba de pariuri sportive și de divertisment, noi facem parte din acel joc încă din prima zi. Introducerea unei platforme de sport fantasy nu înseamnă că nu suntem aceeași sursă de încredere pentru toate nevoile tale de pariuri pe fotbal online. Pe lângă sfaturile noastre de fantezie – continuăm să oferim sfaturi și alegeri gratuite dintr-o varietate de sporturi. Deschide un cont personal de pariuri, adaugă fonduri la bankroll și apoi adaugă cunoștințele tale de fotbal fantasy la caseta de instrumente de cercetare a pariurilor NFL. Casele noastre de pariuri recomandate sunt cele mai bune din domeniu.