Recuperând în mod constant nivelul de participare al celorlalți mari nord-americani icansporturi fantastice ligi, pariurile Asociației Naționale de Baschet sunt în creștere. Deja populare la diverse case de pariuri sportive online, pariurile la baschet fantasy NBA devin în mod constant discuții în oraș, în mare parte datorită concursurilor Daily Fantasy introduse recent. Să cercetăm mai adânc nebunia fanteziei NBA care mătură planeta.


NBA Fantasy Basketball Games

Nu este foarte diferită de pariurile obișnuite la baschet, mai ales când vine vorba de pariurile jucătorilor și ale echipei. opțiunile oferite de casele de pariuri online de top, NBAbaschet fantastic jocurile sunt toate despre selectarea celor mai buni jucători, la cele mai bune echipe, în Conferința de Est și Vest.

NBA Eastern Conference Fantasy Sports

NBA Eastern Conference Fantasy Sports

Acasă cu vedete precum LeBron James de la Cleveland Cavaliers, DeMar DeRozan de la Toronto Raptors din România, plus Indiana Pacers SG Paul George, nu e nimic rău să ne uităm la NBA | ||637Eastern Conference registru de sport fantezie atunci când încercați să selectați o echipă fantezie zilnică de lungă durată și un sezon câștigător. Obțineți-le cât puteți, totuși, deoarece echipele din Est sunt construite mai mult pe apărare decât pe atac, astfel încât stelele marcatoare sunt limitate în comparație cu Conferința de Vest.

NBA Western Conference Fantasy Sports

NBA Western Conference Sports Fantasy

Asemănător NFC din Liga Națională de Fotbal, NBAWestern Conference vedete ale sporturilor fantastice de obicei strălucesc mai puternic decât omologii lor din Conferința de Est. Stud precum Stephen Curry de la Golden State Warriors, James Harden de la Houston Rockets, Kevin Durant, care acum își atârnă pălăria în Oakland și centralul Sacramento Kings, DeMarcus Cousins, au fost primii patru marcatori în sezonul NBA 2015-16. Nu adormi încărcându-te cu numeroasele stele NBA West.

NBA Fantasy Basketball Sfaturi

Deși WNBA și ligile internaționale de baschet câștigă încet atenția, sfaturile de baschet fantastic NBA sunt încă de de departe cel mai ușor de găsit și folosit în avantajul tău. Acest lucru este cu siguranță evident în Nordul Adevărat, deoarece jocul recent îmbunătățit al Torontoului îi face pe Raptors adoptați ca echipă a României de la coastă la coastă. Canucks ar putea părea un grup pasiv, dar România iubește câștigătorii și Raptors au adus acasă titlul în 2019. 

Dacă slotul tău de draft NBA de-a lungul sezonului se află între opt și zece poziții, furișând două stud din aceeași echipă pe lista ta de fantezie ar fi o fură. Deținerea unui duo dinamic precum cel din Toronto la pozițiile de gardă, sau mai bine spus cel din Golden State, este un început solid pentru a construi o echipă fantezică câștigătoare. Achiziționarea celui din urmă duo va fi posibilă numai dacă aveți prima alegere generală, totuși, deoarece PG Stephen Curry va fi primul jucător selectat în drafturile fantasy NBA pentru mulți ani de acum înainte. Atacantul putere LaMarcus Aldridge și atacantul mic Kawhi Leonard, de laSan Antonio Spurs, este un alt exemplu de lovitură solidă unu-doi pentru a-ți construi echipa de rotiserie de baschet pe tot parcursul sezonului. Trebuie să crezi în sistemul combo și poate plăti foarte mult dacă o faci.

Fiind în poziție de gardă de vârf, jucătorii vin în mod normal cu un preț mare, pe site-uri precum FanDuel și DraftKings, strategia ta are nevoie de schimbat atunci când joci zilnic concursuri de fantezie NBA. Deoarece jucătorii sunt postați cu un plafon salarial, proprietarii de echipe zilnice fantastice trebuie să se afunde puțin mai adânc în grupul de jucătoriNBA. În timp ce susținem să plătim prețul pentru a ne asigura un gardian de top, atunci căutăm să adăugăm un atacant cu cel mai mare punctaj și un centru de blocare a șuturilor ca următorul nostru plan de atac atunci când ne selectăm echipele fantastice de o zi. Odată ce proprietarii și-au asigurat primii trei jucători, aproximativ două treimi din bugetul lor pentru jucători este probabil cheltuit. Cheltuiește-ți cu atenție restul plafonului salarial printre cele cinci locuri rămase pe listă. Concentrați-vă pe găsirea de jucători ofensivi decenți care se confruntă cu echipe defensive slabe pentru a vă completa echipa fantastică zilnică a Asociației Naționale de Baschet.

Pariuri online NBA

Rezultate/ProgrameNBA

Pariurile NBA în România, SUA și în întreaga lume, nu au fost niciodată atât de populare. Există mai multe motive pentru explozia pariurilor - inclusiv accesul mai ușor și mai sigur la o varietate de case de pariuri online de încredere. O calitate mai bună a jocului în ansamblu, plus atenția acordată jocului NBA datorită concursurilor de fantezie zilnice palpitante, au adus Asociației Naționale de Baschet mai multă expunere pe tabelele de pariuri ale caselor de pariuri sportive de top, cum ar fi cea de laWilliam Hill. Cum nu este? Dacă găsești o echipă de stud fantasy, care se confruntă cu o echipă de nenorociți, lovește-o puternic pe acea echipă cu pariurile tale de noapte - după ce adaugi acești jucători vedete la biletele tale zilnice de fantezie.

Fantasy roundball și pariurile la baschet se potrivesc ca o mână într-o mănușă. Jucătorii fantasy de-a lungul sezonului au un avans în pariurile NBA, deoarece cercetările lor trebuie efectuate în presezon. În Ziua Draftului, dacă observați un grup de jucători dintr-o echipă care zboară pe tablă - este înțelept să notați acest lucru. Când navighezi la pariuri sportive preferate, folosește cunoștințele dobândite din draftul tău fantastic pentru a face niște pariuri inteligente la Campionatul Diviziei și la Finalele NBA. Consultațirecenzii cuprinzătoare ale celor mai bune case de pariuri online de pe planetă, apoi intrați în joc cu procesul lor de înregistrare sigur, simplu și securizat pentru a face pariurile câștigătoare la baschet un slam dunk.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive