MLB Fantasy Baseball Betting

Pariori, prezentați înlumea pariurilor sportive fantastice in the 1980’s, probably played fantasy baseball as their first contests. Although NFL fantasy jocurile de atunci au trecut peste ofertele MLB, de mai multe ori, introducerea baseballului fantasy zilnic a redus diferența. Jucătorii nu mai trebuie să se angajeze în jocul lung de 162 de jocuri MLB, deoarece pot alege o echipă nouă în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi.


Jocuri Fantasy Baseball MLB

Asemănător  || |626player and team proposition MLB odds care sunt oferite la majoritatea onlinecasete sportive, baseball-ul fantastic vine în multe forme diferite. Concursurile zilnice, săptămânale și pe tot parcursul sezonului sunt cele trei mari și sunt formulate și punctate în funcție de modul în care jucătorii individuali performează pe teren.

American League Fantasy Sports

Liga Americană Fantasy Sports

Faptele sunt fapte și există sunt o mulțime de jucători foarte talentați peLiga Americană tabla de pariuri sportive fantastice. Fie că este vorba de un pitching stud precum asul White Sox, Chris Sale, un lider în procente de bază, precum Angels Mike Trout, sau o mașină de lovitură puternică precum Brian Dozier de la Twins, AL este plină de vedete de baseball fantastic de calitate superioară. Mulți dintre jucătorii din Boston, Cleveland, Texas și Toronto au fost selecții solide în timpul sezonului 2016 de sporturi fantastice MLB AL.

National League Fantasy Sports

National League Fantasy Sports

Denumit „Circuitul Senior” fiind așa cum a fost format în 1897, în 1901 a urmat „Circuitul de juniori” AL, pariând peLiga Națională baseball-ul a fost popular de peste un secol. . Explozii din trecut, precum asul Phillies Steve Carlton, hergheliul Rod Carew și sluggerul de la Expos Gary Carter au fost vedete când baseballul fantastic din NL a devenit popular în anii 1980. În timpul sezonului 2016, All-Stars, precum România, născut Joey Votto de la Cincinnati Reds și sluggerul de la Washington Daniel Murphy au condus drumul.

MLB Fantasy Baseball Tips

Deși este puțin probabil să ajungă la participare. nivel de drafturi NFL pe tot parcursul sezonului - tehnologia modernă a oferit o scânteie la concursurile anualeMajor League Baseball fantasy. Ligile fantastice MLB, care sunt împărțite în segmente săptămânale, par să conducă pachetul de popularitate. Proprietarii de fantezie își stabilesc listele de patru ori pe lună în acest format, ceea ce reduce foarte mult volumul de lucru al sezonului de joc 162MLB sezon care se desfășoară din martie până în octombrie. Pariorilor li se cere în continuare să-și gestioneze echipa în mod regulat, în ceea ce privește licitarea pentru a achiziționa agenți liberi, dar în mod normal își stabilesc listele în fiecare luni. Este imperativ să recunoașteți câte jocuri vor primi în fiecare săptămână jucătorii dvs. incepători, deoarece punctele sunt cumulate și unii jucători pot juca toate cele șapte zile în orice perioadă dată.

Unde baseball-ul fantasy strălucește cu adevărat în aceste zile este în jocurile fantasy lunare, săptămânale și zilnice. Strategiile de selecție pentru baseballul fantasy lunar și săptămânal sunt asemănătoare cu sfaturile de pariuri folosite în drafturile de pe tot parcursul sezonului. Acest lucru se datorează faptului că cei mai buni trebuie să aleagă o listă completă în avans, iar punctele acumulate din toate jocurile lor în perioada de timp determinăMLB Fantasy Baseball câștigătorii draftului. În drafturile lunare, este foarte important să calculezi câte starturi vor avea ulciorii tăi. Dacă aruncătorii încep jocurile aproape de sfârșitul oricărei perioade date - sunt șanse mari să aibă cel puțin un joc în minus în următorul interval de timp. Același lucru este valabil și pentru jucătorii de poziție care deschid un nou concurs într-o rară zi liberă MLB – în special în timpul concursurilor săptămânale fantasy.

Sfaturile de pariuri devin destul de simple cândparitorii joacă baseball fantasy zilnic. jocuri. Pur și simplu navigați pe un site zilnic, cum ar fi DraftKings sau FanDuel și verificați marea varietate de opțiuni. Prețurile zilnice de șofer rulează mănușa; de la GRATUIT la mii de dolari, așa că există întotdeauna un joc care se va potrivi fiecărui buget. Odată ce pariorii s-au hotărât asupra prețului de investiție, este timpul să selectați cei mai buni jucători din programul MLB din acea zi - la fel cum ați face pentru un concursNFL Fantasy Sunday. Sfatul nostru zilnic de baseball fantastic este să găsiți cei mai buni lanciori ai zilei, deoarece doi dintre cei zece începători se vor îndrepta spre lovitura în formate de draft pentru zece jucători. Paritorii trebuie apoi să descopere jucători fierbinți, care se confruntă cu ulciori mediocri, pentru a-și completa echipa câștigătoare zilnică MLB Fantasy Baseball.

Pariuri online MLB

Rezultate/ProgrameMLB

Datorită aplicațiilor de urmărire a statisticilor avansate din punct de vedere tehnic și ușor disponibile, jocul de baseball fantasy este o modalitate excelentă de a descoperi informații care sunt valoroase atunci când pariezi pe diferențele de puncte MLB, linia de bani și opțiunile totale ale jocului. De exemplu, dacă cercetarea dvs. de fantezie v-a condus la jucători începători precumLos Angeles Dodgers pitcherul Clayton Kershaw, plus lovitorii fierbinți Justin Turner și Corey Seager care se confruntă cu San Diego cutia de benzină Luis Perdomo și ERA lui înaltă, este o strategie bună să pariezi pe Dodgers pentru a câștiga și a acoperi împotriva lui Padres la casa ta de pariuri sportive online preferată.

Când jucătorii selectați strălucesc în echipa ta de baseball fantezie, sunt șanse destul de mari să vă învingeți și casa de pariuri dacă vă susțineți echipa SoCal. Pariorii ar trebui să se uite și la cotele totale ale jocului la acel concurs, deoarece acestea vor fi destul de scăzute, cu Kershaw pe bump. Contând pe lovitorii din Los Angeles care vor ajunge, vei ajunge cu o victorie la OVER dacă Dodgers îi lovesc pe Padres cu 15-0, așa cum au făcut-o cu Kershaw pe bump în timpul acțiunii MLB Opening Day din 4 aprilie 2016. Amintiți-vă, numerele sunt transferabile între fantasy baseball și opțiunile de pariuri postate la casele de pariuri sportive de top, cum ar fi Bodog, aici la România Sports Betting.Deschideți și finanțați un cont în câteva minute pentru a profita din plin de cercetarea dvs. MLB.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive