Fantasy Baseball Betting

Denumit cu afecțiune Grand Old Game, baseballul este unul dintre originalulFa ntasy Sports formate de pariuri. Deși nu este clar oficial, majoritatea conturilor îl creditează pe editorul public al New York Times, Daniel Okrent, ca fiind părintele Rotisserie League Baseball. Numele provine de la restaurantul La Rotisserie Francaise din New York, unde Okrent și prietenii săi jurnaliști sportiv au început să joace baseball fantastic în 1980.


Baseball fantastic Autentificare

De la începuturi umile, un multiplu - fantezie de milioane de dolaribaseball industria a crescut pe măsură ce pariorii s-au adunat în mulțime pentru a se conecta și a juca Rotisserie League Baseball. Apariția internetului a fost un impuls uriaș, deoarece site-urile web de informații despre baseball fantastic RotoNews și Comisarul au fost lansate în 1997.

Major League Baseball Fantasy Sports

Major League Baseball Fantasy Sports

Cu o istorie bogată, interes pentru | ||638Major League Baseball sporturile fantastice continuă să crească. Jucătorii fantasy de baseball au fost primii etichetați drept „tocilari și tocilari”, deoarece programul MLB de 162 de meciuri însemna jucătorii să aloce o mulțime de timp (deseori despre care se spune că este petrecut în subsolul mamei lor) pentru a juca concursuri de lungă durată. Peisajul s-a schimbat pentru totdeauna când FanDuel, un spin-off al concursurilor de predictori Hubdub cu sediul în Marea Britanie, și-a lansat platforma zilnică de jocuri fantastice în America de Nord pe 21 iulie 2009.


Fantasy Baseball Draft Strategy

Era un joc complet pentru baseball-ul fantastic când DraftKings și-a lansat platforma zilnică de sport fantasy, ca competiție principală pentru grupul FanDuel, în februarie 2012. Deodată, strategiile de schiță de baseball fantezie au fost răspândite pe paginile fiecărei companii importante de media sportivă de pe internet și în ziare naționale precum USA Today. Introducerea concursurilor zilnice a însemnat că jucătorii nu trebuiau să-și dedice întreaga primăvară, vara și toamna monitorizării unei echipe MLB de lungă durată. Într-o lume din ce în ce mai mare „timpul este bani” și „gratificarea instantanee” – pariorii sportivi au migrat rapid la baseball-ul fantastic. Ușurința de a juca, de asemenea, a determinatcasele de pariuri online să introducă opțiuni suplimentare de pariuri pentru jucători și echipamente care imită fiorul jocurilor fantastice zilnice.

La fel ca și În cazulNFL și a tuturor sporturilor fantastice, există diferite strategii pe care jucătorii le folosesc pentru a avea succes când joacă Fantasy Baseball. Întrucât drajele de baseball MLB de-a lungul sezonului merg în mod constant pe calea dinozaurului, lista de strategii pentru câștigarea drafturilor zilnice de baseball s-a micșorat considerabil. În medie, există între opt până la 15 meciuri de baseball în fiecare zi, iar jucătorii din fiecare echipă sunt listați cu prețul pe care pariorii trebuie să-l plătească pentru a-i face în echipa lor. Listele zilnice de baseball fantasy vin de obicei cu un „plafon salarial” de 50.000 USD, iar pariorii trebuie să rămână sub această limită atunci când își „cumpără” lista de zece jucători. Doi ulciori, plus un jucător din fiecare dintre celelalte opt poziții de pe teren, este cea mai obișnuită formație zilnică de baseball fantastic.

La fel cum este cu câștigareaMLB World Series Campionat – lansarea solidă este o cheie uriașă pentru succesul în baseballul fantastic. Suntem fermi susținători ai alegerii a doi monștri de movile ca bază a echipelor noastre de baseball fantastice. Asta nu înseamnă că achiziționăm cei mai scumpi ulciori, ci mai degrabă că dedicăm o mare parte din timpul nostru de cercetare pentru a găsi ulciori care au cele mai favorabile confruntări. Odată ce știfturile noastre de pitching sunt la locul lor - ne completăm echipa cu un amestec frumos de loviri puternice și jucători cu procentaj ridicat la bază. Așa cum dorim să selectăm ulciori care se confruntă cu echipe de lovitură ușoară - se petrece mult timp și atenție pentru găsirea de jucători poziționați care se confruntă cu partea de jos a ulcioarelor. Cercetează cu atenție scorurile recente din casete de baseball, pentru a descoperi cei mai tari aruncători și lovitori, apoi începe-ți călătoria vers succesul pariurilor pe baseball fantezie.

Pariuri online pe baseball

Rezultate/ProgrameMLB

Scanează oricare dintre panourile de pariuri pe baseball, la cele mai bune case de pariuri sportive recomandate, iar pariorii vor descoperi că opțiunile de pariere MLB sunt mai abundente astăzi decât oricând. O mare parte a creșterii provine din sporturile fantastice, deoarece casele de pariuri oferă acum o varietate de elemente de recuzită pentru jucători și echipe. Acesta este un efort de a concura cu concursurile zilnice de baseball fantezie în care paritorii pariază pe elemente de recuzită care sunt asociate cu producția de jucători individuali. Recuzită de joc cum ar fi dacăRed Sox sauBlue Jays vor înscrie primii sau elementele de recuzită pentru ulcior care se concentrează pe Over/ Sub loviturile totale, plus elementele de recuzită pentru bataie, care includ lovituri totale cap la cap, sunt toate produse secundare ale creșterii popularității concursurilor zilnice de baseball fantasy LIVE.

Există o linie fină între concursurile fantasy și pariurile online pe baseball, deoarece cercetarea necesară pentru a câștiga oricare dintre opțiuni este practic aceeași. Găsirea celor mai bune echipe, lovitori și aruncători este rețeta succesului atunci când vine vorba de orice stil de pariuri online pe baseball. Înregistrați un cont de pariuri sportivecont la SportsInteraction, oricare dintre casele noastre de pariuri cele mai bine cotate, pentru a participa la acțiuni palpitante de pariuri pe baseball fantasy MLB. Înscrierea este întotdeauna sigură și securizată la fiecare pariuri sportive online recomandate de CSB.