$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Computer Picks

Computerele au fost implicate în pariuri sportive de zeci de ani, cu mult înainte de era internetului. Capacitatea de a prezice viitorul pariurilor sportive prin algoritmi matematici este considerată unul dintre sfântul Graal al jocurilor de noroc. În ciuda progresului rapid al computerelor puternice capabile să proceseze miliarde de calcule pe secundă, surprizele și supărările apar încă în toate tipurile de ligi sportive. Experții din România în pariuri sportive încearcă să-i ajute pe cititorii noștri punând la dispoziție mai multe sfaturi în pagina noastrăSelecții gratuite.

Piñata Pick la SIA
Lăsați computerul să vă aleagă pariul!
Înscrieți-mă la Sports Interaction

Alegeri de computer și predicții de scor

Selecțiile de computer beneficiază de rigorile nepasionale matematică, dar incertitudinea umană încă creează rezultate surprinzătoare în mod regulat.

 • Joacă online acum
  Selecții NFL
 • Selecții de fotbal cel mai popular sport pe care să pariezi în Statele Unite, cu miliarde de pariuri angajate în fiecare sezon. Alegerile computerului tind să fie potriviri individuale și diferențe de puncte.

  Algoritmii simulează, de asemenea, peste/sub și multe tipuri de elemente de recuzită, în timp ce futures și alte tipuri de pariuri care implică perioade mai lungi de timp tind să fie mai puțin fiabile. Predicțiile devin mai puțin sustenabile din cauza numeroaselor probleme care pot interfera cu un rezultat de succes. O accidentare a unui jucător important poate ruina un sezon întreg, prevenind un pariu de succes.

 • Joacă online acum
  CFL Pics
 • The România Football League is the oldest pro association in North America, with the most rabid fans hailing from Saskatchewan. Despite organizational issues, the CFL still attracts some of the best pigskin talent from the United States.

  Deoarece există un număr mai mic de francize care concurează în CFL în comparație cu fratele său mai mare, selecțiile computerizate pentru fotbalul din România conțin un dimensiunea eșantionului mai mică. Acest lucru lasă puțin mai mult loc pentru supărări în comparație cu fotbalul american.

 • Joacă online acum
  Selecții NBA
 • Considerate una dintre cele mai previzibile ligi din sporturile profesioniste, norocul influențează pariurile pe Asociația Națională de Baschet mai puțin decât alte ligi.

  Baschetul are o listă mai mică decât alte sporturi de echipă, crescând influența jucătorilor de elită precum Steph Curry, James Harden și LeBron James.

  De obicei, pariorii se concentrează pe spread-uri, deoarece liniile monetare directe tind să fie mai dezechilibre, reducând profitul pentru pariarea pe favorit.

  Una dintre cele mai răspândite. Tendințele sezonului regulat constă în echipe de top care au performanțe slabe în timpul sezonului regulat, rămânând proaspete pentru playoff. Acest lucru face ravagii în predicțiile computerizate pentru baschet, în special pentru viitoarele care implică totaluri de câștiguri și câștigătorii conferinței.

 • Joacă online acum
  Selecții NHL
 • Din toate ligile nord-americane, NHL prezintă cel mai înalt nivel de paritate între francize, crescând incertitudinea de a face predicții. Limita salarială strânsă, importanța portarilor și modurile imprevizibile în care un puc sări contribuie la supărări uimitoare, cum ar fi cursa uimitoare a Cavalerilor de Aur din Vegas către finala Cupei Stanley.

  Diferenţialul de goluri tinde să ofere un superb. măsura cât de bine joacă o franciză, mai ales atunci când încearcă să măsoare rezultatele playoff-urilor. Proiecțiile computerizate pentru hochei funcționează bine pentru producția de jucători individuali, atâta timp cât jucătorul nu suferă o accidentare care modifică sezonul.

  Axioma „apărarea câștigă campionate” se aplică hocheiului, care continuă să evolueze spre un abordare mai precaută.

 • Joacă online acum
  Alegeri MLB
 • NBA s-a schimbat când echipele și-au dat seama pe deplin că trei puncte sunt mai mult de două puncte, trăgând infracțiunea spre perimetru. Baseball-ul a fost modificat pentru totdeauna de analiză, subliniind jocul de putere mai mult decât în ​​orice altă perioadă din istoria sportului. Strikeout-urile au devenit mult mai acceptabile, atâta timp cât batetorul scoate șosete 30 de dingeri pe an.

  Pitching-ul încă pare a fi reactivul limitativ pentru succesul în baseballul profesionist, în special atunci când încearcă să prezică playoff-urile, când rotațiile se scurtează.

  În pofida faptului că acest sport este relativ imprevizibil în comparație cu baschetul și fotbalul, alegerile de pe computer încă au rezultate bune pentru pariuri directe și totaluri ale rundelor.

 • Joacă online acum
  Selecții de fotbal
 • Major League Soccer continuă să se extindă după ce a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare în 2016. Nivelul de talent al acestei ligi a crescut dramatic de când regula jucătorului desemnat a permis echipele să arunce bani mari în starurile internaționale, ceea ce duce la un mediu mai competitiv. Toronto FC, cea mai bună echipă din istoria MLS, ar putea rata post-sezonul la un an după runda istorică.

  Analitice avansate tind să împartă terenul în trei – pasele cheie și șansele de gol măsoară eficiența jucătorilor ofensivi , recuperarea mingii și interceptările dezvăluie calitatea mijlocașilor, în timp ce poziționarea terenului și totalurile de pase implică o posesie puternică. Alegerile populare de computer includ meciuri individuale, totaluri și viitoare.

  Computerele simulează probabilități – nu garanții

  Nu există nicio certitudine atunci când se prezică evenimente sportive.

  Probabilități poate arăta că o echipă are un avantaj masiv față de cealaltă, dar nu există niciodată o garanție, oricât de dezamăgită ar fi confruntarea.

  Computerele nu sunt încă capabile să prezică neașteptat. Jucătorii care au o zi liberă, sărituri norocoase și bătăi proaste se întâmplă în mod regulat, injectând incertitudine în toate evenimentele sportive. Uneori, jucătorii depășesc limitarea în mod neașteptat, provocând supărări masive și rezultate istorice.

  Deși nu sunt frecvente, rănile au loc în joc, o altă problemă care pur și simplu nu poate fi prezisă prin modelul computerizat. În ciuda dependenței crescute de algoritmi pentru a determina riscul și recompensa în pariurile sportive, pur și simplu nu există suficiente date disponibile pentru a prezice literalmente viitorul.

  Computerele sportive necesită îndrumare umană

  Autonomie. algoritmii de învățare și inteligența artificială au făcut progrese mari în ultimul deceniu sau cam așa ceva, dar oamenii încă conduc activitățile proceselor digitale.

  Computerele pur și simplu strâng numerele. Semnificația acestor numere necesită context uman pentru a avea sens, mai ales în domeniul pariurilor sportive.

  Modelele de predicție primesc ajustări constante pentru a îmbunătăți calitatea alegerilor sportive făcute de computere. De exemplu, algoritmii anteriori pentru jocurile NHL s-ar putea să se fi bazat pe numerele de marcare a golurilor în trecut, în timp ce modelele actuale de predicție se pot concentra mai mult pe capacitatea unei echipe de a preveni golurile.

  Diverse software de predicție pe computer încearcă să depășească performanța. unul pe celălalt în fiecare an, îmbunătățind încet acuratețea pariurilor sportive computerizate pe perioade mai lungi de timp.

  SuperConcursul Westgate este un exemplu de competiție care pune în față diferite modele de computere pentru sume mari de bani.| ||774

 • Play Online Now
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS 500 USD
 • Întrebări frecvente la alegerile computerului

  De ce sunt valoroase alegerile computerului?

  Ar trebui să plătesc pentru alegeri?

  Ce sporturi prezic computerele?