Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri XFL 2022

ReturulXFL pentru sezonul 2021 a fost anulat. Ca atare, acum trebuie să așteptăm cu nerăbdare ce va urma în 2022. De îndată ce cotele vor fi eliberate, vom actualiza această pagină.

Găsiți cele mai buneCote de pariuri XFL 2021| ||641 and all other XFL betting resources like picks, news updates and statistics here. The odds were last updated on 7 septembrie 2021: 

 Top 3 XFL Outright Winners Cote  BetWay sportsinteraction bet99

Houston Roughnecks

TBA TBA TBA

DC Defenders

TBA TBA TBA

St Louis Battlehawks

TBA TBA TBA
Houston Roughnecks Pentru a câștiga Campionatul XFL 2022
TBA
10Bet

 

Cote XFL pentru sezonul 2022

The || |747odds to win the XFL Championship in 2022 nu sunt încă publicate, dar pe măsură ce vor veni rezultatele, vom fi sigur că vom păstra această pagină actualizată pentru toate casele de pariuri sportive online.Cote XFL au fost actualizate ultima dată pedecembrie 7, 2020:

 Cote pentru câștigători definitivi XFL 2022  BetWay 10bet Spin Palace Sports

Houston Roughnecks

TBA TBA TBA

DC Apărători

TBA TBA TBA

St Louis Battlehawks

TBA TBA TBA

Dallas Renegades

TBA TBA TBA

Los Angeles Wildcats

TBA TBA TBA

New York Guardians

TBA TBA TBA

Seattle Dragons

TBA TBA TBA

Tampa Bay Vipers

TBA TBA TBA
DC Defenders Pentru a câștiga Campionatul XFL 2022| ||874
TBA
888 Sport

Ce fel de pariuri pot fi făcute pe XFL?

La fel ca majoritatea celorlalte sporturi majore, fanii XFL de acolo pot paria pe echipele lor favorite pentru a câștiga campionatul. Alternativ, ei pot paria pe un interval delinie monetară, spread, over/under și pariuri prop.

Pariorii care doresc să parieze pepariuri parlay vor putea combina mai multe rezultate pentru un joc și vor primi un anumit ciudat pentru selecția lor. De exemplu, dacă îi alegeți pe Defenders, Roughnecks și Dragons pentru a câștiga toți cu linia monetară, acesta ar fi un parlay în trei echipe.

Există o serie de case de pariuri online din care să alegeți, așa că vom include o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri XFL pe care să pariați chiar acum. Pentru a găsi cele mai bune site-uri de pariuri pentru casele de pariuri sportive online, consultați lista noastră de recenzii înregistrate de case de pariuri sportive pe pagina noastră de pornire.

Spre sfârșitul lunii aprilie,XFL va avea jocul final al campionatului., care va decide câștigătorul sezonului. Similar cu cotele Superbowl Odds sau Playoffs, în jurul momentului evenimentului va exista un număr mare de pariuri, inclusiv pariuri pe linie monetară, precum și o gamă de pariuri prop.

Ce este un pariu futures în XFL?

Pariurile futures sunt în cazul în care un parior face un pariu fie înainte, fie în timpul unui joc. Dacă vă place șansa unei echipe în mijlocul unui joc (pariuri în timpul jocului), puteți face un „pariu live” și vă puteți testa norocul.

Pe măsură ce sezonul începe, vor exista o serie de noi pariuri futures și pariuri prop în jurul fiecărui eveniment major XFL de-a lungul sezonului.

Alegeri XFL pentru sezonul 2022

Pe parcursul sezonului XFL, până la meciul din campionatul din 2022, vom publica alegerile noastre pentru jocuri, viitoare, știri și actualizări XFL.

Cine este favoritul pentru a câștiga XFL 2022?

Proprietarii XFL se pregătesc deja pentru sezonul XFL 2022. Pe măsură ce ne uităm la echipe, se pare că Houston Roughnecks sunt favoriții pentru a câștiga campionatul așa cum este.Houston Roughnecks se doresc să continue această cursă pe tot parcursul sezonului.

Houston Roughnecks Pentru a câștiga Campionatul XFL 2022|| |955
TBA
BetWarrior

Cine este favoritul pentru a câștigat MVP-ul XFL 2022?

Strălucireastrălucirea lui Houston Roughnecks Quarterback Phillip Walker l face favorit în ochii caselor de pariuri.Coechipierul lui Walker din Houston, Cam Phillips este celălalt jucător care urmărește premiul MVP XFL 2022. Receptorul lat a făcut un început excelent de sezon și, dacă va continua, cu siguranță își va provoca QB.

Phillip Walker Pentru a câștiga 2022 XFL MVP
TBA
Betway
Cam Phillips Pentru a câștiga 2022 XFL MVP
TBA
Spin Palace Sports

 • ARE THERE ANY XFL PLAYERS WITH NFL EXPERIENCE?

  XFL și NFL nu sunt atât de diferite. Foștii antrenori și jucători din NFL sunt de mare interes pentru GM, deoarece caută să-și umple listele cu cei mai experimentați și i calificați jucători disponibili.

  Există o varietate de antrenori de top în ligă, precum Seattle Dragons care sunt antrenați de veteranul fundașului Seahawks Jim Zorn, care obișnuia să antreneze și pe Washington Redskins. În timp ce DC Defenders sunt antrenați de Pep Hamilton, care are 21 de ani de experiență de antrenor, petrecând timp la Ravens, Jets, 49ers, Bears, Colts și Browns.|| |1035

  The XFL boasts a number of big names from the NFL, including BJ Daniels, care a jucat la Universitatea din Florida și fost receptor larg al Marinei Keenan Reynolds. Un alt nume familiar este Connor Cook, care este fostul Michigan State QB - el joacă în prezent pentru Houston Roughnecks, favoriții din Campionatul XFL 2020.

  Altul Perspectiva NFL care nu a ieșit niciodată prea bine, are 27 de ani Shane Oakman. El a fost considerat odată un prospect important NFL dar a fost arestat pentru agresiune sexuală încă din 2016. El a fost recent exonerat de toate acuzațiile, deși acest lucru i-a diminuat șansele de succes în NFL.

  Shane Oakman, care la un moment dat ar fi fost considerat un prospect de top NFL. Cu toate acestea, el a fost arestat în 2016 pentru agresiune sexuală. Încărcătoarele au fost abandonate recent, deși cazul a durat mult timp și i-a stricat șansele de a-și împlini potențialul ca potențial de top în NFL.

 • Jucătorii XFL pot merge la NFL?

  Ca orice sport, sportivii din XFL sunt contractați să joace pentru echipa lor pentru o anumită cantitate de timp. La încheierea contractului lorJucătorii XFL sunt agenți liberi, la fel ca în cazul oricărui alt contract sportiv. Datorită faptului, liga nu a avut succes în mare parte data trecută, nu am văzut cu adevărat mulți jucători XFL care au ocazia să se transfere în NFL. Deși putem vedea că XFL are mult mai mult succes de data aceasta și poate că vom vedea acest lucru întâmplându-se în viitor.

 • CE ESTE XFL?

  Președintele World Wrestling Entertainment, Vince McMahon își propune să reînvie XFL în 2020, după un catalog de probleme din anii trecuți. Puriștii și tradiționaliștii au respins rapid XFL-ul când a apărut pentru prima dată. Dar o reînnoire a înregistrat o creștere a interesului și, posibil, să întoarcă capetele fanilor puri ai fotbalului.

  În 2000, motivația lui Vince McMahon de a relansa XFL vine după comentariile pe care le-a făcut despre faptul că s-a săturat de versiunea diluată a NFL-ului pe care o vedem astăzi. Au fost aduse înapoi diverse reguli vechi;

  • Eliminarea prindurilor corecte și a retururilor cu lovitura și lovitura.
  • Politica Fără Dome - fotbal pentru orice vreme.
  • Scrisi pot fi loviti atunci când alunecă.
  • Penalitățile vor fi reduse la minimum.

  În fiecare an, mulți aspiranți la NFL pierd ocazia de a juca în ligile mari. Mulți dintre acești jucători pot veni acum și pot juca în XFL. O ligă interesantă și una care crește.

  Opt echipe vor concura timp de 10 săptămâni, moment în care vor începe Playoff-urile. Primele două echipe din Conferințele de Est și Vest se vor juca una împotriva celeilalte, câștigătorii fiecărui joc decid cine va juca pentru titlul de Campionat XFL. Acest joc se va juca pe 26 aprilie și se va încheia sezonul XFL 2020.

 • Câte echipe sunt în XFL?

  Când Fanii XFL se pregătesc să arunce o privire asupra cotelor pentru pariurile lor, este important să rețineți că XFL nu este ca pariurile sportive americane. La fel ca CPL și CFL din România, au mai puține echipe.XFL 2020 va include 8 echipe; DC Defenders, Dallas Renegades, Houston Roughnecks, Los Angeles Wildcats, New York Guardians, St. Louis BattleHawks, Seattle Dragons și Tampa Bay Vipers.

  După ce ați decis ce echipă doriți Doriți să pariați pe, puteți arunca o privire asupra cotelor respective.

   

 • XFL S-A ÎNTARPURI DUPĂ 19 ANI

  XFL revine pe ecranele noastre, la 19 ani după primul sezon ca franciză sportivă. Ultima dată nu a dat semne de succes, dar cu o speranță reînnoită, investiții și o nouă campanie de marketing, XFL-ul va avea o șansă mult mai mare de data aceasta.

  XFL oferă ceva diferit. pentru telespectatori, o șansă de a reveni la o experiență de fotbal american pe care mulți au ratat-o.Noi echipe și stadioane apar în toată țara și, pentru unii, marchează revenirea unei echipe locale de fotbal american. Orașul St Louis este unul. Stan Kroenke le-a jefuit berbecii și de atunci a existat un gust amar în gura fanilor de fotbal din St Louis. XFL are potențialul de a fi un adevărat succes aici, printre multe alte locuri din țară