Echipele care au reușit să navigheze în sferturile de finală vor trece în finala patru și vor avea loc căteva întâlniri uriașe în semifinale. Pe baza previziunilor noastre pentru turneu, dezvăluim echipele care sunt destinate victoriei și care vor merge în finala Cupei Mondiale.

 

***Otamenii de finală

Sâmbătă, 30 IUNIE

Meciul 50: Franța vs Argentina (10 am ET)

Meciul 49:Uruguay vs Portugalia (14:00 ET)

DUMINICĂ, 1 IULIE

Meciul 51:  Spania vs Rusia (10:00 ET)

Meciul 52: Croația vs Danemarca (14:00 ET)

LUI, 2 IULIE

Meciul 53: Brazilia vs Mexic (10 am ET)

Meciul 54:Belgia vs Japonia (14:00 ET)

MARȚI, 3 IULIE

Meciul 55:  Suedia vs Elveția (10:00 ET)

Meciul 56: Colombia vs Anglia (14:00 ET)

***Sferturi de finală

VINERI, 6 IULIE

Meciul 57: Franţa vs Uruguay (10:00 ET )

Meciul 58: Brazilia vs Belgia (2 pm ET)

SA ZIMBĂ, 7 IULIE

Meciul 60: Suedia vs Anglia (10 am ET)

Meciul 59: Rusia vs Croația (14:00 ET)

***Semifinala

MARȚI, 10 IULIE

Meciul 61: Franța vs Belgia (14:00 ET)

MIERCURI , 11 IULIE

Meciul 62: Croația vs Anglia (14:00 ET)

***Meciul pe locul trei

Sâmbătă, 14 IULIE

Meciul 63: învins din meciul 61 vs. învins din meciul 62 (10:00 ET)

***Finala

DUMINICĂ, 15 IULIE || |739

Match 64: Match 61 winner vs. Match 62 winner (11 a.m. ET)
=> Cote la finala Cupei Mondiale

FIFA World Semifinalele Cupei Previziuni înainte de turneu

Povestea de până acum - Predicțiile noastre pentru Cupa Mondială

Faza grupelor Alegerea câștigătorului Alergător Up Pick
Grupa A Uruguay Egipt
Grupa B Spania Portugalia
Grupa C Franţa Danemarca
Grupa D Argentina Croaţia
Grupa E Brazilia Elveţia
Grupa F Germania Mexic
Grupa G Belgia Anglia
Grupa H Colombia Senegal
Echipele de finală Oponenți Echipa va avansa
1A vs 2B Uruguay vs Portugalia Portugal
1B vs 2A Spania vs Egipt Spania
1C vs 2D Franţa vs. Croația Franța
1D vs 2C Argentina vs Danemarca Argentina
1E vs 2F Brazilia vs Mexic Brazilia
1F vs 2E Germania vs Elveţia Germania
1G vs 2H Belgia vs Columbia Belgia
1H vs 2G Colombia vs Anglia Anglia| ||893
Quarter-Finals Oponenți Echipa va avansa
W 49 vs W50 Portugalia vs Franţa Franţa
W53 vs W54 Brazilia vs Belgia Brazilia| ||917
W55 vs W56 Germania vs Anglia Germania
W51 vs W52 Spania vs Argentina Argentina

Așa cum era de așteptat, doar foștii câștigători rămân în vânătoare în faza semifinală a turneului. Franța, câștigătoarea din 1998, va avea un test greu împotriva Braziliei, de cinci ori câștigătoare, în timp ce Argentina, de două ori câștigătoare, adaugă un alt capitol rivalității lor împotriva germanilor, care vor căuta să-și adauge cele patru titluri.

Meciul 61 - Franța vs Brazilia

Match 61 - France vs Brazil

Uau, ce meci uriaș ar fi acesta. Aceste două națiuni au o rivalitate istorică îndelungată și, desigur, Brazilia a cedat cu blândețe cu 3-0 pentru a le înmâna francezilor singura lor coroană la Cupa Mondială.

Ambele națiuni vor fi trebuit să muncească din greu pentru a ajunge în acest punct. . Franța trebuia să o depășească pe campioana europeană în curs, Portugalia, pentru a ajunge în faza semifinală, în timp ce Brazilia trebuia să învingă o echipă belgiană plină de superstaruri. Nu ajungi în semifinalele unei Cupe Mondiale fără puțin noroc, deși aceste națiuni sunt suficient de bune pentru a-și fi făcut propriile lor.

Franța a ajuns în semifinale de cinci ori la Cupa Mondială, transformând de două ori (1998 și 2006) pentru a ajunge în finală și bineînțeles reușind să câștige o singură dată. Brazilia, pe de altă parte, a ajuns în semifinale de unsprezece ori, ajungând în șapte finale și ridicând trofeul de cinci ori.

Franța are cel mai bun record general la Cupa Mondială. Cele două națiuni s-au întâlnit de patru ori și trebuie să te întorci la semifinala din 1958 pentru a găsi ultima dată când Brazilia a învins-o pe francezi la turneu. De atunci, Franța a câștigat de trei ori - 1986 sferturi de finală, 1998 finală și 2006 sferturi de finală. În toate competițiile și amicalele, onorurile sunt egale - fiecare echipă a câștigat șase meciuri și au fost trei egaluri.

Deci cum împărțim edițiile din 2018 ale ambelor echipe? Pe hârtie, este destul de uniformă peste parc și fiecare parte are o adâncime impresionantă. Pe formă, vedem un brazilian în față trei, Jesus, Coutinho și Willian, cu puțin înaintea lui Mbappe, Griezmann și Dembele, deși bătălia portarilor este câștigată de Hugo Lloris. Ambele echipe au mijlocași centrali puternici și fundași realizați, deși Brazilia pare cel mai probabil să amenințe în față.

Înainte de turneu, atât Franța, cât și brazilienii plăteau +110 pentru a ajunge în această etapă și +265. pentru a face finala. În mod surprinzător însă, Brazilia a fost ușor înaintea pieței Cupei Mondiale. (+500 vs +600).

Am spus de la început că acesta va fi anul Braziliei și, deși acesta va fi unul dintre cele mai mari teste ale lor în drum spre finală, credem că vor progres.

Meciul 62 - Argentina vs Germania

Match 62 - Argentina vs Germany

În timp ce Franța și Brazilia au „istorie”, relația dintre Argentina și Germania este la un nivel cu totul nou. Echipele s-au confruntat în șapte meciuri de Cupă Mondială și au concurat într-un record de trei finale una împotriva celeilalte. Germania are cel mai bun record în aceste meciuri (câștigând finalele din 1990 și 2014) și a câștigat cinci dintre întâlnirile lor la Cupa Mondială în general.

Deși Argentina are recordul superior în toate competițiile și meciurile amicale ( 10 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri), există o tendință ciudată în curs de dezvoltare pe care sud-americanii vor trebui să o abordeze. Argentina a câștigat un amical între cele două echipe înainte de Cupa Mondială din 2010, dar a pierdut în turneul actual. Același lucru s-a întâmplat până în 2014, înainte ca Germania să câștige titlul pe cheltuiala lor.

Argentina a jucat cel mai recent amical împotriva Germaniei la scurt timp după Cupa Mondială și a câștigat și asta. Poate că șirul se va încheia aici, deși adevărul este că Germania are o echipă atât de bine forată, care are atât de multă adâncime și stabilitate (mulțumită prezenței constante a lui Joachim Low), încât va fi nevoie de o parte remarcabilă pentru a-i învinge.

Lionel Messi este un om capabil de lucruri remarcabile, deși la nivel internațional este restrâns la tot ce poate produce națiunea lui. Argentina este o parte foarte bună, iar includerea lui le oferă întotdeauna o șansă, dar Germania este mai bună, mai consecventă și a câștigat totul înainte. Există o șansă mai mare decât banii ca ei să prospere aici.

Ambele națiuni ar fi fost deja testate până vor ajunge în această etapă. Gruparea Germaniei cuprindea Mexic și Suedia și, de asemenea, trebuiau să treacă de Anglia în sferturi. Argentina, pe de altă parte, nu a avut de ce să-și facă griji până la meciul cu Spania din ultima rundă. Nu există nicio îndoială că aceasta este cea mai mare provocare cu care se va confrunta ambele părți.

Germania a intrat în turneu ca favorită pentru a câștiga trofeul (+450) și avea cote mici pentru a ajunge în această etapă (-105) . Ei au oferit un +225 foarte generos pentru a ajunge în finală și credem că au o mare valoare să facă acest lucru. Argentina a fost puțin străină la +900 pentru a câștiga Cupa Mondială, deși a ajuns până la +700 înainte de eveniment. Au început la +200 pentru a ajunge în semifinală și la +400 pentru a ajunge în finală.

Nu putem trece de campionii apărați aici. Va fi o altă întâlnire clasică între două dintre cele mai mari națiuni ale Cupei Mondiale, însă Germania va prevala.

Meciul final conform previziunilor noastre

  • Meciul 64 - Brazilia vs Germania