Drumul către Cupa Mondială FIFA începe cu o campanie epuizantă de calificare în care fiecare dintre cele 210 asociații membre au ocazia să ajungă la turneul final. Pentru unii, pur și simplu să ajungă în finala 32 este o mare realizare, în timp ce pentru alții, este doar un pas mic pe drumul către potențiala glorie la Cupa Mondială. Pentru a trece în optimile de finală, echipele trebuie să termine pe primele două poziții la finalizarea fazei grupelor, iar cu doar trei jocuri de jucat există o mică marjă de eroare...

Grupa Cupei Mondiale 2018 Predicții pentru câștigători

Interacțiune sportivă au publicat cote pentru câștigătorul grupului în urma tragerii la sorți, iar câteva alegeri prezintă o valoare mare de pariere. Mai jos veți găsi analiza noastră a șanselor ca fiecare echipă să ajungă în fruntea grupei la Cupa Mondială FIFA 2018. Cei 32 de candidați sunt listați în ordinea în care apar în grupa lor, atât cu cotele lor, cât și cu clasamentul mondial FIFA, precum și cu poziția finală prevăzută.


Grupa A: Rusia, Arabia Saudită, Egipt, Uruguay| ||660

Group A FIFA World CUp 2018

#1 Uruguay (+130)

Este surprinzător să vezi un fost câștigător al Cupei Mondiale și o echipă cu oameni precum Luis Suarez și Edinson Cavani la +105 în fruntea Grupei A. Uruguay a terminat pe locul al doilea în spatele Braziliei în grupa de calificare din America de Sud, depășind Argentina, Columbia, Peru și Chile; clasamentul lor mondial actual nu este cu siguranță un indicator al capacității lor. Credem că aceasta este una dintre cele mai bune oferte oferite de Sports Interaction și vă recomandăm să faceți un punct.

#2 Egipt (+550)

Egiptenii s-au calificat la primul lor turneu de când 1990 și, deși nu sunt obișnuiți la cea mai mare competiție sportivă din lume, simțim că au șanse mari să progreseze într-o grupă care nu conține o echipă clasată în primele douăzeci. O mulțime vor cădea pe umerii atacantului star din Premier League, Mo Salah, dar credem că vor ieși în frunte atât împotriva Rusiei, cât și a Arabiei Saudite.

#3 Rusia (+130)

The host nation's ranking of 65th is not an accurate reflection of their status in the world game, falling behind due to them not needing to participate in any meaningful qualifying matches over the last two years. They do, however, have a very tricky group to navigate through and the expectation of one of the world's largest nations may be more of a hinderance than a help for the Russians. We expect them to finish above Saudi Arabia, while the key match will be against Egypt as both teams set out to qualify alongside likely winners Uruguay.

#4 Arabia Saudită (+3300)

Relevanța clasamentului FIFA este exemplificată în continuare aici - Arabia Saudită este clasată mai sus decât Rusia, dar are un preț de peste 20 de ori mai puțin probabil să ajungă în top. grup. Suntem de acord că nu au nicio șansă să treacă în fruntea grupei și credem că se vor lupta pentru a lua un punct din cele trei meciuri ale lor.


Grupa B: Portugalia, Spania, Maroc, Iran

FIFA World Cup 2018 - Group B

# 1 Spania (-200)

Așa cum am menționat mai sus, totul se va reduce la meciul cu Portugalia, ambele părți fiind așteptate să învingă confortabil Maroc și Iran. S-ar putea reduce la golaveraj dacă meciul se termină egal, astfel încât echipa care poate înscrie cele mai multe goluri împotriva minows poate ieși pe primul loc. Credem că Spania îi devansează pe portughezi pentru potențiale goluri, deși va fi aproape.

#2 Portugalia (+190)

Câștigătorii Campionatului European din 2016 au câștigat nouă din zece dintre preliminariile lor la Cupa Mondială și va fi cu siguranță una dintre favoritele pentru a trece în turul doi. Întrebarea principală va fi dacă pot învinge sau nu vecinii Spania în primul lor meci - un meci care ar trebui să determine clasamentul final.

#3 Maroc (+1550)

Este ciudat pentru a vedea Marocul atât de departe în fața Iranului în șansele pentru câștigătorul grupei, având în vedere atât clasamentul lor, cât și faptul că niciuna dintre echipe nu are o șansă realistă. Suntem de acord că Marocul va termina mai sus - ei au arătat destule în calificarea lor împotriva Coastei de Fildeș.

#4 Iran (+2900)

Iranul s-a calificat din cel mai slab dintre cei doi Grupe asiatice și nu vor face mare lucru la acest turneu, cel mai probabil mergând cu 0-3. Au câștigat doar un meci din douăsprezece încercări la Cupa Mondială.Grupa noastră estimată - locul 4.


Grupa C: Franța, Australia, Peru, Danemarca

FIFA World Cup 2018 - Group C

#1 Franța (- 333)

Francezii sunt una dintre favoritele pentru a câștiga turneul și ar trebui să treacă ușor prin grupa lor. Australia și Peru nu au nicio șansă să învingă echipa cu stele, în timp ce experiența europeană a Danemarcei le-ar putea câștiga în cel mai bun caz un punct. La -333 nu oferă totuși prea multă valoare și au obiceiul să nu se prezinte la turnee (recordul lor la ultimele cinci turnee este Câștigător, Faza grupelor, Al doilea, Faza grupelor, Sferturile de finală). Credem că vor contracara tendința și vor mătura grupa.

#2 Danemarca (+425)

Danezii sunt una dintre cele trei echipe din grupă care aveau nevoie de un playoff pentru a se asigura locul lor și și-au arătat clasa în demolarea cu 5-1 a Irlandei. Christian Eriksen va deschide calea pentru o echipă care este încă foarte subestimată - ne așteptăm ca ei să progreseze și sunt singura șansă de a câștiga Grupa C pe cheltuiala Franței.

#3 Australia (+1650)

Australia a avut poate cea mai grea campanie de calificare a oricărei echipe, având nevoie de playoff-uri împotriva Siriei și Hondurasului pentru a ajunge la turneu și demonstrând că pot evolua bine sub presiune. Totuși, ei și-au pierdut antrenorul și pur și simplu nu au calitatea de a-și învinge rivalii europeni. Ultimul meci ar trebui să decidă grupa, iar australianii vor câștiga o victorie împotriva Peruului.

#4 Peru (+925)

Peru s-a chinuit să învingă Noua Zeelandă în meciul de playoff, și, la fel ca Australia, nu este probabil să învingă Danemarca sau Franța. Clasamentul lor este cu siguranță umflat și îi va lipsi unul dintre cei mai buni jucători din cauza unei interdicții de droguri.


Grupa D: Argentina, Islanda, Croația, Nigeria

FIFA World Cup 2018 - Group D

#1 Argentina (- 167)

Câștigătorii de două ori ai Cupei Mondiale au ocupat primul loc în grupa lor în ultimele trei turnee. În timp ce argentinienii au făcut greu pentru ei înșiși în calificări, Lionel Messi a condus echipa la un loc în ultima zi la Cupa Mondială și ar trebui să vă gândiți că vicecampionii din 2014 au o altă șansă să o câștige în 2018. Sunt buni la prețuri. -167 și un pariu recomandat.

#2 Croația (+225)

Croația a distrus Grecia pentru a-și asigura locul la turneu, iar jucători precum Luka Modric de la Real Madrid ar trebui să aibă suficient calitate pentru a trece Croația. Nu îi putem vedea câștigând grupa, în ciuda cotelor lor destul de bune.

#3 Nigeria (+1000)

Biața Nigeria se va întreba ce trebuie să facă pentru evitați Argentina în faza grupelor. Incredibil, nigerienii s-au confruntat cu sud-americanii în patru dintre cele cinci apariții la Cupa Mondială și prezența lui Lionel Messi și co. nu le oferă nicio șansă de a câștiga Grupa D. Credem că vor fi prea puternici pentru Islanda și sunt o șansă exterioară de a termina peste Croația.

#4 Islanda (+1150)

Islanda a fost o revelație în fotbalul mondial de la succesul lor incredibil la Euro 2016, iar calificarea la prima lor Cupă Mondială a venit în detrimentul Turciei și al Ucraina. De asemenea, au terminat peste Croația în calificări și vor intra în turneu cu multă încredere știind că pot învinge cel puțin o echipă din grupă. Poate continua alergarea? Chiar vrem să credem, dar nu putem vedea că se întâmplă.


Grupa E: Brazilia, Elveția, Costa Rica, Serbia

FIFA World Cup 2018 - Group E

#1 Brazilia (-333)

Probabil cea mai mare națiune fotbalistică de pe planetă, Brazilia a câștigat cinci Cupe Mondiale și a dominat calificările din America de Sud. Nu se vor descurca totul în Grupa E împotriva unor echipe competitive, deși nu ar trebui să aibă prea multe probleme pentru a ajunge în fruntea grupei - cea mai mare îngrijorare este dacă vedeți -333 ca o investiție care merită.

#2 Elveția (+575)

Elvețianii au avut o campanie de calificare fantastică, care a inclus nouă victorii și doar o înfrângere împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo. Au muncit din greu meciul lor împotriva Irlandei de Nord, totuși vor intra în primul lor meci împotriva Braziliei știind că, dacă pot evita înfrângerea, vor avea șanse mari să se califice.

#3 Costa Rica (+ 1650)

Cine a stabilit cotele pentru Costa Rica trebuie să nu fi urmărit Cupa Mondială din 2014; națiunea din America Centrală a fost în fruntea unui grup format din Uruguay, Italia și Anglia. Nu trebuie subestimați și credem că, deși fulgerul nu va lovi de două ori, ei vor câștiga meciul de deschidere împotriva Serbiei.

#4 Serbia (+725)

Serbia a evitat nume mari din campania lor de calificare la Cupa Mondială și au reușit să fie în fruntea grupei lor, deși nu există unde să se ascundă în finala 32 și nu ne așteptăm să facă prea mult în Rusia. Ei vor avea avantajul de a juca împotriva Costa Rica în primul meci în locul primelor două echipe, deși, așa cum am menționat mai sus, considerăm că Costa Rica poate avea avantaj.


Grupa F: Germania, Mexic, Suedia, Coreea de Sud

FIFA World Cup 2018 - Group F

#1 Germania (-286)

Prima clasată și campionii în curs nu ar trebui să aibă prea multe probleme la terminarea la vârful Grupei F. Germanii au fost nemilos în calificare, câștigând toate cele zece meciuri, înscriind 43 de goluri și încasând doar patru. Au jucători talentați în tot parcul și vor fi greu de învins; la cote de -286 prezintă cote puțin mai favorabile decât Franța sau Brazilia și sunt un pariu care merită.

#2 Mexic (+525)

Mexicul a fost prea bun în calificările CONCACAF și va avea încredere că va trece prin grup. Echipa a ajuns în optimile de finală în ultimele șase Cupe Mondiale consecutive, o ispravă împărtășită doar de câteva națiuni. Cu siguranță vor oferi Germaniei un meci bun, în timp ce jocul lor împotriva Suediei este probabil să-i determine progresul.

Este o chemare strânsă, dar credem că pot continua tendința și pot ieși din grupă (deși au va fi probabil recompensat cu un meci împotriva Braziliei).

#3 Suedia (+575)

Puteți învinovăți Suedia pentru faptul că atât Țările de Jos, cât și Italia nu sunt prezente la Cupa Mondială 2018; Olanda a terminat sub ei și Franța în grupa lor europeană, în timp ce Italia, bineînțeles, nu a reușit să înscrie în playoff și rămâne acasă la turneu pentru prima dată în 60 de ani. Suedia și Mexic sunt candidații evidenti pentru a provoca Germania în acest grup și puteți aduce un argument pentru ambele părți. Se poate argumenta că calitatea opoziției Suediei în timpul calificărilor a fost mai bună decât a Mexicului, ceea ce înseamnă că are mai multe șanse să învingă adversari duri, deși credem într-o confruntare între cele două echipe pe care mexicanii le vor câștiga.

#4 Coreea de Sud (+1600)

Nu sunt prea multe de spus despre sud-coreeni, care au șocat lumea ajungând în semifinale ca gazde a turneului din 2002. Nu îi putem vedea câștigând un punct în acest grup.


Grupa G: Belgia, Anglia, Tunisia, Panama

FIFA World Cup 2018 - Group G

#1 Belgia (-125)

The Belgians were another team that excelled during qualifying, finishing with a run that almost exactly mirrored that of the Germans. They currently boast one of the most feared lineups on the planet, including Kevin De Bruyne, Eden Hazard and Dries Mertens in the attacking third. Their clash against England will be one of the most anticipated of the tournament, with both teams featuring a vast majority of English Premier League players. With lowly Tunisia and Panama set to make up the numbers in Group G, the match against England will likely determine the group.

#2 Anglia (+120)

Ah Anglia, o echipă care promite mereu atât de multe, dar rareori se ridică la nivelul așteptărilor. Spre deosebire de 2014, când au remizat oameni ca Italia și Uruguay (pierzând ambele meciuri din grupă), li s-a prezentat o oportunitate mare aici, știind că echipele care progresează se vor confrunta cu echipe din Grupa H. 

Ei ar putea conduce grupa lor de Cupă Mondială pentru prima dată din 2006 dacă va învinge Belgia, dar nu suntem atât de siguri că o va face. Pariul sigur aici este un clasament pe locul secund.

#3 Panama (+3400)

Primitorii Panama au beneficiat de capitularea SUA în ultima zi de calificare și va caută să dea impuls în primul lor meci împotriva Belgiei. Probabilitatea progresului lor este uluitor de scăzută, așa cum indică șansele lor, dar credem că pot depăși Tunisia.

#4 Tunisia (+1125)

Nu se așteaptă ca Tunisia să facă un impact prea mare în ceea ce va fi a cincea lor apariție la Cupa Mondială. În douăsprezece încercări anterioare, națiunea africană a reușit o singură victorie, în 1978, și nu a reușit niciodată să iasă din grupul lor. Meciul lor împotriva Panama le va oferi șansa de a câștiga două victorii, dar suntem siguri că nu se vor califica.


Grupa H: Polonia, Senegal, Columbia, Japonia

FIFA World Cup 2018 - Group H

#1 Columbia (+130)

Deși această grupă este destul de competitivă, credem că șansele sunt foarte generoase pentru Columbia aici și ne așteptăm să câștige toate cele trei meciuri. Sud-americanii s-au clasat în fruntea unei grupe similare în turneul din 2014, care a prezentat Grecia, Coasta de Fildeș și Japonia, care au terminat în această ordine.

Columbia plătește aici cote extrem de generoase și suntem încrezători că vor conduce grupa. cu relativă ușurință, ceea ce înseamnă că aceasta este o altă oportunitate bună pentru un pariu.

#2 Senegal (+450)

Este greu de crezut că aceasta este doar a doua oară când Senegal se califică pentru Cupa Mondială. Nimeni nu va uita vreodată victoria cu 1-0 în fața campioanelor în vigoare, Franța, la turneul din 2002, unde a terminat pe locul șapte la general. Au fost plasați într-un grup în care au cu siguranță o șansă; îi vom susține pentru a fi prea puternici pentru Japonia și pentru a obține un rezultat împotriva Poloniei pentru a se strecura în turul al doilea.

#3 Polonia (+175)

Poate că acesta este cea mai deschisă grupă la Cupa Mondială și, deși Polonia este capul de serie, va intra în turneu ca a doua favorită pentru a primi în fruntea grupei. Este ușor de înțeles de ce. Columbia va oferi un test sever, Senegal este una dintre cele mai bune calificări africane, în timp ce Japonia este cu siguranță cea mai bună din Asia. Acest grup cu adevărat global va merge în runda finală a meciurilor. Polonia nu s-a calificat la ultimele două cupe mondiale și nu a mai ieșit din grupa lor din 1986. Deși echipa lor este semnificativ mai bună în zilele noastre, clasamentul FIFA este considerabil umflat. Vom face un apel mare aici și vom prezice că vor face o ieșire șoc în faza grupelor.

#4 Japonia (+750)

Locul 55 al Japoniei pur și simplu nu face nimic sens. Ei au apărut în cea mai puternică dintre cele două grupe de calificare AFC și au terminat la summit, dar sunt clasați în spatele Australiei și Arabia Saudită, care au împărțit grupul. Indiferent, nu ne așteptăm să iasă din acest grup.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive