Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri și doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa H și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

 

Clasamentul Grupei H la Cupa Mondială 2018|| |656

Throughout the World Cup, you will find the up to date standings of each Group H team right here. Check back regularly for updates after the completion of matches, study the stats, and watch as the odds fluctuate based on the outcome of each match on the board.

Cupa Mondială 2018 Grupa H Cote definitive

Grupa H este cu ușurință cea mai deschisă din întregul turneu și este singura grupă care nu are un fost campion.

Prima cap de serie Polonia are cel mai bun record la turneu, înregistrând două treimi- locul termină în anii 1970 și 1980, deși de la începutul secolului cel mai bun rezultat a fost un sferturi de finală, obținut atât de Senegal în 2002, cât și de Columbia în 2014. Japonia, a patra echipă din Grupa H, nu a progresat niciodată dincolo de Etapa de 16 și a rămas fără victorie în trei dintre ultimele cinci turnee ale lor.

Acest lucru ne lasă cu o grupă care ar putea fi câștigată de aproape orice echipă. Polonia intră ca favorită, datorită clasamentului lor înalt de pe locul șase în lume, recordului impresionant de calificare la Cupa Mondială și, de asemenea, datorită fantasticului Robert Lewandowski. Cu toate acestea, simțim miros de supărare și credem că Senegal și Columbia sunt, de asemenea, o șansă reală.

Polonia (+170)

Poland (+170)

Polonia a atins cote fără precedent când și-a încheiat calificarea la Cupa Mondială și a urcat la o distanță apropiată de primele cinci națiuni din fotbalul mondial. A trecut un deceniu lung fără calificare pentru cel mai mare eveniment sportiv din lume, iar Lewandowski și compania și-au rezervat cu insistență locul cu timp de rămas înaintea Danemarcei și a grupului de urmăritori.

Totuși nu suntem vânduți pe polonezi. În primul rând, clasamentul lor înalt a fost atins printr-o combinație de noroc (grupul lor de calificare nu avea nicio armă mare) și lipsa lor de meciuri amicale (care le costă adesea puncte de clasare a echipelor mai bune în timp ce încearcă să experimenteze sau să aducă fețe noi). De asemenea, cele zece meciuri ale lor de calificare au prezentat doar două porți libere - au primit goluri împotriva fiecărei națiuni cu care s-au confruntat, inclusiv Kazahstan și Armenia, ca să nu mai vorbim de o înfrângere cu 4-0 în mâinile Danemarcei.

Lewandowski este un puternic. figurează în punctul atacului Poloniei și este letal atunci când i se oferă vreo șansă, dar dacă se defectează sau ar fi reținut, nu există cu adevărat un plan vizibil B. Stilul letal de contraatac pe care îl posedă Senegal și Japonia, pe lângă talentul și priceperea echipei columbiene, ne fac să credem că aceasta nu este prima incursiune a Poloniei în turul doi din 1986.

Am luat câteva supărări în faza grupelor de la această Cupă Mondială, dar aceasta este a noastră. cel mai mare de departe. Credem că Polonia va fi singura echipă din Potul 1 care va fi eliminată în faza grupelor, terminând pe locul trei când praful se va așeza.

Senegal (+475)

Senegal (+475)

Senegal a sfidat șansele la Cupa Mondială din 2002, asigurându-și o călătorie în sferturile de finală la prima lor apariție. Credem că au o mare șansă de a repeta această ispravă, mai ales că se află într-un grup mult mai puțin dificil decât în ​​urmă cu 16 ani. Ah, și acum sunt conduși de Aliou Cissé, care era căpitanul când senegalezii au apărut ultima dată la turneu.

Africanii au excelat în timpul calificărilor și se laudă cu o formație pricepută și creativă. Sadio Mane de la Liverpool a fost esențial în căutarea clubului în Liga Campionilor în 2018, iar alături de M'Baye Niang și Keita Balde ar trebui să se dovedească formidabili în atac. Senegalul este plin de potențial și ar trebui cel puțin să învingă Japonia și să îngreuneze viața celorlalți adversari ai săi.

Credem că Senegal va termina pe locul al doilea în Grupa H, chiar înaintea polonezilor, și va rezerva un întâlnire fie cu Belgia, fie cu Anglia în turul doi. La +475, ei sunt o alegere străină demnă pentru primul loc, deși este greu să-i vezi învingând atât Columbia, cât și Polonia.

Colombia (+125)

Colombia (+125)

Colombia este cea mai bună alegere pentru un pariu câștigător de grup la Cupa Mondială din acest an. Ei sunt binecuvântați cu un număr de jucători de talie mondială, în special James Rodriguez și Radamel Falcao, și vor intra în turneu cu cea mai mare parte a echipei care a excelat în Brazilia în urmă cu patru ani. Sferturile de finală ale columbienilor au fost cele mai bune din toate timpurile și credem că au șansa de a repeta isprava.

Colombia a fost din nou grupată alături de Japonia, ceea ce îi va mulțumi foarte mult pe suporterii lor, având în vedere că i-au învins. 4-1 în meciul final din grupa din 2014. Cu istoria în spate, ar trebui să fie din nou prea buni pentru națiunea AFC și, prin urmare, vor avea nevoie doar de o victorie împotriva Senegalului sau a Poloniei pentru a câștiga potențial primul loc.

Credem că sunt o șansă mare de a învinge. ambele echipe și poate înregistra spate în spate faze de grupe impecabile. +125 este un preț grozav pentru ceea ce considerăm că este unul dintre cele mai sigure pariuri ale fazei grupelor.

Japonia (+700)

Japan (+700)

Japonia s-a calificat pentru al șaselea turneu consecutiv de Cupă Mondială cu puțină dificultate, în ciuda faptului că a trebuit să navigheze prin cele mai dure dintre cele două grupuri din confederația asiatică. Stilul tradițional bazat pe posesie folosit de națiune a fost înlăturat în favoarea fotbalului de contraatac acum, când Vahid Halilhodzic a preluat domnia, iar asta a însemnat vrăji pe margine pentru Keisuke Honda și Shinji Kagawa, două dintre cele mai mari vedete ale Japoniei.

Vor sosi în Rusia cu o șansă exterioară de a progresa datorită grupului lor favorabil și ar putea foarte bine să zvâcnească niște pene aici. Stilul lor de joc ar trebui să funcționeze bine împotriva Poloniei, deși nu suntem siguri că meciurile lor cu Senegal sau Columbia vor avea rezultate pozitive, mai ales având în vedere că aceasta din urmă i-a învins confortabil în 2014.

Suntem de opinia că Japonia se va lupta în acest turneu. Nu vă lăsați păcăliți de succesul lor în timpul calificărilor - fotbalul asiatic suferă în prezent și această parte va fi expusă împotriva adversarilor lor de rang superior. Anunțăm că japonezii vor termina Cupa Mondială fără victorie și pe ultimul loc în Grupa H. 

Predicțiile noastre pentru Grupa H

1: Colombia

a 2-a: Senegal

a 3-a: Polonia

a 4-a: Japonia