Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri, iar doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa G și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

 

Clasamentul Grupei G la Cupa Mondială 2018|| |656

Throughout the World Cup, you will find the up to date standings of each Group G team right here. Check back regularly for updates after the completion of matches, study the stats, and watch as the odds fluctuate based on the outcome of each match on the board.

Cupa Mondială 2018 Grupa G Cote definitive

Anglia și Belgia vor fi principalele candidate pentru a termina în vârful Grupei G, care include, de asemenea, Tunisia din calificările africane și reprezentantul CONCACAF Panama. Națiunile europene vor fi marile favorite pe o piață care nu oferă absolut nicio șansă celorlalte părți, deși Anglia își va aminti prea bine ce s-a întâmplat ultima dată când s-au confruntat cu un adversar din America Centrală în faza grupelor.

Belgium look to have the greater chance of topping the group, which would indicate that they are the favourite in their crucial match against England. At -125, they are certainly a worthy option, although England's form during qualifying was just as impressive, and it's sure to be a close-fought contest.

Tunisia și Panama vor încerca să demonstreze că sunt nu doar la acest turneu pentru a face numere, deși probabil se va desfășura așa. Cu siguranță una dintre națiunile europene va evolua ca câștigătoare a grupei.

Belgia (-125)

Belgium (-125)

Există un motiv întemeiat pentru care Belgia este favorizată în fața Angliei în această grupă și într-adevăr în piața generală a câștigătorilor Cupei Mondiale. Belgienii pur și simplu se laudă cu una dintre cele mai bune echipe din fotbalul mondial la ora actuală, iar această generație de aur de talente trebuie să realizeze cu siguranță mai mult decât au obținut în ultimii patru ani.

Belgia se mândrește cu o adâncime incredibilă în toate pozițiile. De exemplu, Simon Mignolet de la Liverpool va fi cel mai probabil pe bancă, deoarece Thibaut Courtois de la Chelsea ocupă rolul numărul unu. Christian Benteke de la Crystal Palace ar câștiga un start în majoritatea echipelor naționale, deși este în aceeași formă cu starul Manchester United Romelu Lukaku și, prin urmare, este puțin probabil să obțină un concert.

Și Belgia are un talent senzațional în spate. . Cum îi potriviți pe Toby Alderweireld, Vincent Kompany și Jan Vertonghen în aceeași echipă fără a juca pe unul dintre ei în afara poziției. Managerul Roberto Martinez cu siguranță are mâinile pline de selecție și nici măcar nu am discutat despre Eden Hazard, Dries Mertens și Kevin De Bruyne...

Belgia va învinge Tunisia și va fi prea bună pentru Panama , este atat de simplu. Pe hârtie, au o echipă mai bună decât o pot forma englezii, deși englezii au fost greu de distrus pe tot parcursul campaniei de calificare și s-ar putea să nu fie îndepărtați ușor. Dacă meciul dintre belgieni și englezi se termină la nivel, lupta pentru supremația grupei s-ar putea reduce la golaveraj - credem că Belgia are mai multe goluri în ei și credem că va primi Grupa G.

Panama (+3800) )

Panama (+3800)

Întotdeauna există o poveste fantastică sau două la Cupa Mondială, iar în 2018 Panama va face prima lor apariție la turneu. Centralamericanii cu greu le-au putut crede norocul când SUA au pierdut cu Trinidad și Tobago în ultimul lor meci din Hexagon, deschizând calea panamenenilor să fure un loc improbabil la Cupa Mondială și vor aduce mult fler turneului.

Panama va încerca să calce pe urmele Costa Rica când își va începe campania, deși situația lor pare chiar mai puțin probabilă decât ceea ce au obținut vecinii lor în 2014. Pentru a câștiga o grupă împotriva a două echipe europene consacrate va fi nevoie de mai mult de noroc și, din păcate, Panama nu poate să-l egaleze cu cele mai bune echipe.

La +3800, Panama este clasată ca cea mai mică șansă de a câștiga grupa de Cupă Mondială dintre orice altă echipă la turneu. Nu este o surpriză, deoarece cu siguranță vor fi eliminați în faza grupelor, deși avem senzația că pot câștiga o victorie în fața Tunisiei în ultimul lor meci, care ar trebui să fie pur academic până în acel stadiu.

Tunisia (+1475)

Tunisia (+1475)

Tunisia a rămas neînvinsă în campania lor de calificare africană și, cu siguranță, nu este cea mai proastă națiune africană care a participat la o Cupă Mondială, dar va avea totul de făcut împotriva belgienilor foarte apreciați. și o parte engleză puternică care pe hârtie ar trebui să-i învingă de 99 de ori din 100. 

Națiunea din nordul Africii plătește +1475 pentru a primi grupul lor, ceea ce ar fi o realizare uluitoare, având în vedere că au câștigat doar o dată la Cupa Mondială în 12 încercări și nu au marcat niciodată mai mult de trei goluri în faza grupelor.

Suntem siguri că Tunisia nu va ieși din această grupă, cu atât mai puțin în fruntea grămezii, și chiar am mers atât de departe pentru a prezice că Panama îi va învinge în ultimul meci pentru a-i lăsa pe africani fără victorie. încă o dată.

Anglia (+115)

England (+115)

Anglia este oarecum un cal negru la această Cupă Mondială, care este o etichetă care este rar folosită pentru a descrie Campionii din 1966. Ei s-au calificat fără pierderi, au primit doar trei goluri în acest proces, dar vor aborda acest turneu sub presiune mică, având în vedere că nu sunt favoriți pentru a conduce grupa și au o echipă relativ nouă. Ei se întâlnesc, de asemenea, cu cârcănii relativ sub formă de Tunisia și Panama.

Ei vor fi conștienți că trecerea în turul doi îi va vedea în fața unei echipe din Grupa H, singura grupă care nu conține un fost campion, care le garantează mai mult sau mai puțin locul în optimile de finală. De acolo, orice se poate întâmpla și, deși nu se laudă cu calitatea sau profunzimea adversarilor lor mai îndrăgostiți, au suficiente stele experimentate din Premier League pentru a lansa o provocare decentă.

Împotriva Belgiei, englezii vor intră ca nepotriviți, ceea ce li se va potrivi considerabil. Cu atâtea așteptări de la belgienii talentați, presiunea se poate dovedi prea mare, oferind Angliei o victorie și aproape sigur o victorie în Grupa G. Cu Harry Kane în față, cu siguranță există goluri în echipă, deși poate că lipsa lor relativă de experiență pe scena internațională îi va împiedica. Este un apel greu de făcut.

Am indicat deja că meciul lor cu Belgia se poate încheia la egalitate, așa că există aproape șanse egale ca ei să treacă în fruntea grupei. În timp ce preconizăm că vor termina în spatele rivalilor lor europeni, ar merita să punem bani pe englezi în fruntea Grupei G la +115.

Prognoza noastră pentru grupa G

1-a: Belgia

2-a: Anglia

3-a: Panama

a 4-a: Tunisia| ||716