Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri și doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa F și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

 

Clasamentul Grupei F ale Cupei Mondiale 2018|| |656

Throughout the World Cup, you will find the up to date standings of each Group F team right here. Check back regularly for updates after the completion of matches, study the stats, and watch as the odds fluctuate based on the outcome of each match on the board.

Cupa Mondială 2018 Grupa F Cote definitive

Grupa F este cel mai apropiat lucru de un „grup al morții” la Cupa Mondială din acest an. Desigur, campioana în apără a Germaniei va fi favorită fermă pentru a termina la vârf, deși se vor confrunta cu o concurență puternică din Mexic și Suedia, care sunt și ele capabile de lucruri mari. Ultima echipă din grupă, Republica Coreea, pare să fie băieții de biciui, dar să nu uităm că au ajuns cândva în semifinalele turneului.

În teorie, oricare dintre aceste echipe ar putea conduce Grupa F, dar realitatea este că Germania ar trebui să atingă acest obiectiv fără prea multe probleme. La -286, ei nu vor oferi neapărat o rentabilitate mare a investiției, deși un pariu pe oricare dintre celelalte echipe ar fi mai mult sau mai puțin un pariu irosit. Germania este pur și simplu prea puternică la Cupa Mondială.

Germania (-286)

Germany (-286)

Germania este favorită pentru a câștiga Cupa Mondială 2018 și nu este greu de înțeles de ce. Au fost mult prea buni în ediția din 2014, evidențiate de victoria lor emfatică cu 7-1 în fața brazilienilor pe patch-ul de acasă. Lotul pentru Rusia arată foarte asemănător cu cel care a ridicat trofeul și au avantajul de a-l menține pe același manager în Joachim Low.

În timpul calificării, germanii au înregistrat un record perfect de zece victorii și au reușit un record european de 43 de goluri în timpul campaniei. Mai mult decât atât, ei au cedat doar de patru ori în timpul acestei perioade accentuate și au fost atât de dominanti încât au jucat ceea ce era în esență o echipă de tineret la Cupa Confederațiilor din 2017, câștigând evenimentul confortabil alături de tinerele lor vedete. Prezentul și viitorul fotbalului german este cu siguranță strălucitor.

Mexicul a fost una dintre echipele care au căzut în fața Germaniei la Cupa Confederațiilor, pierzând cu 4-1 în ceea ce a fost o etapă dominantă a echipei tânăre a lui Joachim Low. Campionii în curs vor avea, prin urmare, multă încredere în deschiderea lor împotriva americanilor centrali. De acolo, numai Suedia ar putea strânge un punct, deși, chiar dacă se întâmplă acest lucru, o victorie mare în fața Republicii Coreea ar trebui să asigure o victorie de grup.

Un pariu parlay ar putea fi cea mai bună opțiune aici, deoarece șansele pe Germania câștigând grupa nu vă va face bani în grabă. Asocierea acestui pariu cu Brazilia în Grupa E și Argentina în Grupa D ar putea fi calea de urmat.

Mexic (+525)

Mexico (+525)

Mexicul s-a calificat cu ușurință la a șaptea lor Cupă Mondială consecutivă, a permis doar opt goluri în timpul celor șaisprezece meciuri și și-a asigurat locul în Rusia cu timp liber. În ciuda acestei performanțe, managerul Juan Carlos Osorio este încă sub presiune și interogat de mulți dintre fanii națiunii, mai ales că au fost umiliți la Cupa Confederațiilor de Germania (4-1) și Chile (7-0).

Această grupă pare a fi cea mai mare amenințare la adresa impresionantă serie a Mexicului de șase apariții consecutive în turul 16 (șapte dacă ignori turneul din 1990 la care țara a fost interzisă să intre). Germania este favorită din grupă din motive întemeiate și ar trebui să fie prea puternică pentru mexicani, în timp ce Suedia a fost impresionantă în calificarea în fața olandezilor și a eliminat Italia în drumul lor către Rusia.

Previziunea noastră este că meciul între Mexic și Suedia va decide cine se califică pe locul doi în spatele germanilor. La +525, este cu siguranță tentant să pariezi pe central-americanii, deși, așa cum am discutat mai sus, există pur și simplu mult prea multe motive pentru care Germania este favorită de nerecuperat în acest grup. Credem că Mexicul poate trece înaintea Suediei și poate termina pe locul doi.

Suedia (+600)

Sweden (+600)

Trebuie spus că Janne Andersson a făcut o treabă remarcabilă cu echipa suedeză . A revenit la formația 4-4-2 și la tactici care amintesc de cele văzute la începutul anilor 2000, când suedezii au avut ultimul succes pe scena globală. Pe atunci, Suedia se lăuda cu mai multe nume mari la cluburi precum Arsenal, Juventus și Barceona, deși de data aceasta jucătorii își fac nume în unele dintre ligile inferioare ale Europei.

Rețineți, ei au încă vedete notabile. precum Victor Lindelof (Manchester United) și Emil Forsberg (RB Leipzig), iar includerea acestuia din urmă le va oferi o șansă de luptă împotriva germanilor. După cum am menționat mai sus, Suedia a înfruntat echipe puternice din Țările de Jos și Italia în drum spre turneu, iar Suedia are o șansă decentă de a câștiga cel puțin un punct împotriva favoriților din grupă, Germania.

Suedia a avut puțin fotbal prețios. Cu toate acestea, împotriva națiunilor din afara confederației UEFA și, deși credem că au o latură puțin mai puternică decât mexicanii pe hârtie, națiunea aflată în fruntea clasamentului CONCACAF va avea mai mult de ei în faza grupelor. Ca rezultat direct, Suedia va pierde doar fazele eliminatorii, terminând pe locul trei.

Republica Coreea (+1550)

Korea Republic (+1550)

Coreea a arătat cât de util poate fi avantajul de teren propriu atunci când au ajuns în semifinalele turneului din 2002, deși de atunci a fost o alegere slabă pentru cea mai de succes națiune asiatică la Cupa Mondială.

Faptul că coreenii abia au reușit să se califice dintr-o grupă. care a prezentat Iran, Siria, Uzbekistan și Qatar nu ne umple de multă încredere pe măsură ce Cupa Mondială se apropie. Nu ne așteptăm la mare lucru de la o echipă care are o șansă de +50.000 de a câștiga turneul și există puține lucruri care să sugereze că poate câștiga un singur punct în această grupă dificilă.

Republica Coreea se laudă. două vedete din Premier League engleză în Heung Min Son (Tottenham Hotspur) și Sung Yueng Ki (Swansea City), dar sunt două sclipici de lumină într-o echipă altfel sub egală care nu va reuși decât să ajungă pe ultimul loc în Grupa F. .

Prognoza noastră pentru grupa F

1-a: Germania

a doua: Mexic

a treia: Suedia

a 4-a : Republica Coreea