Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri, iar doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa E și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

Clasamentul Grupei E la Cupa Mondială 2018

Pe tot parcursul Cupa Mondială, veți găsi clasamentul actualizat al fiecărei echipe din Grupa E chiar aici. Reveniți în mod regulat pentru actualizări după terminarea meciurilor, studiați statisticile și urmăriți cum cotele fluctuează în funcție de rezultatul fiecărui meci de pe tablă.

Cupa Mondială 2018 Grupa E Cote definitive

Grupul E este despre Brazilia. Cei cinci ori campioni mondiali își vor începe căutarea unui al șaselea titlu alături de Elveția, Serbia și Costa Rica și sunt favoriți în roșu pentru a termina la vârful acestei grupe. Nicio echipă de la Cupa Mondială nu are cote mai mici pentru a realiza această performanță și nu este greu de înțeles de ce - Brazilia va urmări o incredibilă victorie a zecea consecutivă a fazei grupelor la cel mai mare eveniment sportiv din lume.

Nu ne putem gândi la un singur motiv pentru care nu vor atinge acest obiectiv. Elveția și Serbia sunt echipe europene bune, dar nici pe departe de nivelul la care se află echipa braziliană, în timp ce Costa Rica cu siguranță nu își poate repeta eroismul din 2014 și nu poate primi această grupă. Rețineți că au avut și mai puține șanse împotriva Italiei, Uruguayului și Angliei în urmă cu patru ani și au reușit ceea ce a fost aparent imposibil.

Vom merge mai departe și vom spune că de data aceasta este imposibil. Brazilia pur și simplu nu dă niciun centimetru în această etapă a turneului.

Brazilia (-400)

Brazil (-400)

Când Brazilia a trecut prin faza grupelor a turneului de acasă acum patru ani, mulți au crezut că era aproape o concluzie dinainte că vor câștiga a cincea lor Cupă Mondială în fața fanilor lor adoratori. Apoi a venit Germania și a distrus petrecerea, iar fotbalul brazilian s-a scuturat după o înfrângere cu 7-1 care a sfidat credința.

Avansează rapid câțiva ani și acest rezultat nu este decât o amintire îndepărtată. Brazilia a pierdut doar o singură dată în campania de calificare la Cupa Mondială, terminând drept câștigătoare clare a dificilei conferințe CONMEBOL. Au fost nemilos în atac, sănătoși în apărare și par înfometați să-și repare. Aproape oglindește sentimentul dinaintea Cupei Mondiale din 2002, când Brazilia a revenit de la pierderea finală din 1998 pentru a câștiga trofeul din Japonia.

Brazilia este alegerea noastră pentru Cupa Mondială din 2018 și va începe. căutare cu trei victorii cuprinzătoare în Grupa E. Elveția se va dovedi a fi cea mai grea încercare a lor, venind în meciul de deschidere, deși tot va face să pară ușor împotriva unei echipe împotriva căreia are un palmares bun. De asemenea, Costa Rica și Serbia se vor dovedi a nu se potrivesc pentru sud-americani, care vor mătura grupa cu ușurință - cu sau fără Neymar.

Elveția (+550)

Switzerland (+550)

Elveția sunt una dintre cele mai consistente echipe din Europa în acest moment și aproape sigur că sunt pe cale să ajungă în fazele eliminatorii pentru a treia oară în ultimele patru încercări. Campania lor de calificare i-a învins pe campioana Europei Portugalia cu 3-0 și au câștigat nouă din zece meciuri, înainte de a-și menține nervii împotriva Irlandei de Nord în meciul din play-off.

Meciul lor de deschidere împotriva Braziliei va fi lor. cel mai dur, deși din acel moment grupul devine mult mai puțin dificil. Colegii europeni Serbia va oferi rezistență, deși credem că Elveția poate duce treaba la bun sfârșit, în timp ce Costa Rica nu ar trebui să cauzeze prea multe probleme Elveției.

Progresarea ca echipă clasată pe locul doi din această grupă va duce probabil la o întâlnire cu Germania, campioana în curs, dar este cel mai bun lucru la care Elveția poate spera - nicio echipă nu învinge Brazilia în faza grupelor.

Serbia (+750)

Serbia (+750)

Serbia revine la Cupa Mondială după ce au ratat ediția din 2010 și, cu siguranță, există un aer de optimism după ce o campanie de calificare reușită i-a condus direct la Cupa Mondială înaintea Irlandei, Țării Galilor și Austriei. În ciuda faptului că a atras alături de Brazilia, există credința reală că meciul lor împotriva Elveției poate fi câștigat și, atâta timp cât își pot păstra nervii împotriva Costa Rica, ar trebui să treacă în turul doi.

Cu siguranță nu este un argument rău. , și va fi într-adevăr interesant de văzut dacă vom obține un rezultat pozitiv de la meciul Elveția vs Serbia, având în vedere calitatea apărătorilor ambelor părți. Serbia, desigur, se laudă cu oameni ca Nemanja Matic, Branislav Ivanovic și Aleksandar Kolarov și se vor dovedi a fi o parte dificil de dărâmat.

Totuși, credem că apărarea te poate duce doar atât de departe la Mondial. Cupa, iar Costa Rica a arătat în urmă cu patru ani ce poți realiza cu un joc pozitiv, de atac. De fapt, înclinăm Serbia pentru a termina la poalele Grupei E, în spatele central-americanilor. Oricum, poziția finală a Serbiei în această grupă este irelevantă pentru această piață - Brazilia va ajunge în fruntea clasamentului.

Costa Rica (+1750)

Costa Rica (+1750)

Costa Rica va prospera. oportunitatea de a se dovedi încă o dată pe scena Cupei Mondiale și de a intra în acest turneu ca una dintre puținele echipe care se laudă cu un record de câștiguri la turneu. Din nou, centralamericanii se vor confrunta cu două națiuni europene și un adversar sud-american, iar șansele sunt irevocabil împotriva lor. Poate fulgerul să lovească de două ori?

Costa Rica este, probabil, mai puternică decât era acum patru ani, cu nucleul echipei lor păstrat și mai experimentat. Au avut un timp relativ relaxant în timpul calificărilor și și-au obținut locul în Rusia cu mult înainte de runda finală a meciurilor. Deși forma lor recentă în amicale internaționale lasă mult de dorit, și poate de data aceasta vor fi expuși ca peceții de la Cupa Mondială care sunt cu adevărat.

Ne-ar plăcea să vedem o aventură în Costa Rica. , dar să nu crezi că se va întâmpla. Îi îndemnăm pe centralamericani să se îndepărteze în faza grupelor și să termine al treilea. Un rezultat bun împotriva Serbiei îi va salva de a termina pe ultimul loc.

Prognoza noastră pentru grupa E

1: Brazilia

2: Elveția

3: Costa Rica

4: Serbia