Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri și doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa D și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

Clasamentul Grupei D la Cupa Mondială 2018

Pe parcursul întregii Cupa Mondială, veți găsi clasamentul actualizat al fiecărei echipe din Grupa D chiar aici. Reveniți în mod regulat pentru actualizări după finalizarea meciurilor, studiați statisticile și urmăriți cum cotele fluctuează în funcție de rezultatul fiecărui meci de pe tablă.

Cupa Mondială 2018 Grupa D Cote definitive

Dacă Lionel Messi își va încheia sau nu cariera decorată cu o victorie la Cupa Mondială este întotdeauna un punct de discuție atunci când Argentina concurează la Cupa Mondială, iar după ce s-au apropiat atât de mult în 2014, sud-americanii vor fi din nou unul dintre favoriții la Cupa Mondială. câștigă turneul din 2018. Deși nu este o sarcină ușoară să ridici trofeul, se pare că o victorie de grupă destul de simplă este pe cărți pentru cei doi campioni.

Argentina se află în fruntea listei de cote înaintea Croației, Nigeria și Islanda. într-o grupă care pare a fi una dintre cele mai așteptate la turneu. Islanda va concura, desigur, pentru prima dată, iar ea împărtășește deja o rivalitate sănătoasă cu Croația, care a depășit-o în calificări. Și Nigeria va fi foarte familiarizată cu argentinieni - remarcabil că s-au confruntat cu ei în patru din cele cinci apariții la Cupa Mondială.

E greu să treci de argentinieni aici, deși prețul lor arată că ei ar putea avea să muncească din greu pentru victoria grupului.

Argentina (-167)

Argentina (-167)

Alcaldepiatele din 2014 vor căuta să meargă mai bine la acest turneu și au o valoare surprinzător de bună pentru a câștiga o grupă care nu ar trebui să provoace cu adevărat le prea multe probleme. Ei au un palmares extraordinar împotriva Nigeriei, ar trebui să fie mult prea puternici pentru Islanda (în ciuda faptelor lor recente de ucidere de giganți) și ar putea întâmpina doar dificultăți minore sub forma Croației, care continuă să producă fotbaliști fantastici.

Dar vorbind despre jucători fantastici, nu vor fi mulți care vor realiza vreodată ceea ce a avut Lionel Messi de-a lungul carierei sale. Talismanul echipei și-a asigurat calificarea aproape singur, înscriind un hat trick în ultimul meci al Argentinei CONMEBOL împotriva Ecuadorului. Deși nucleul echipei îmbătrânește, experiența lor va fi vitală la evenimentul din acest an.

Cu Sergio Aguero, Gonzalo Higuain și Angel Di Maria încadrați și trăgând în treia de atac, nu ne putem imagina Argentina nereușind să obțină rezultatele necesare pentru a primi grupa D. La -167, ei sunt probabil cel mai bun lucru sigur pe piețele câștigătoare a grupului.

Islanda (+1125)

Iceland (+1125)

The Povestea bună a Campionatelor Europene din 2016 a adăugat un nou capitol - Islanda va concura la prima lor Cupă Mondială și va înfrunta argentinienii într-un prim meci uriaș în Rusia. Deși vor trebui să depășească cele mai bune rezultate pentru a se potrivi cu echipa lui Messi, cu siguranță se vor imagina că împotriva Croației i-a depășit deja în timpul calificărilor.

Meciul Islandei împotriva Nigeriei va fi unul dintre cele mai bune. interesant in acest grup. Lista de jucători a arătat cât de aspre și conștienți din punct de vedere tactic sunt în eforturile lor în competiția europeană, deși s-au confruntat cu foarte puține națiuni africane în meciuri competitive și va fi fascinant să vedem cum s-au pregătit împotriva echipei conduse de Gernot Rohr.| ||680

We have a feeling that Iceland will struggle to replicate the feats of the 2016 Euros. Argentina is a tough first test, and we think Nigeria will be far too strong. Iceland's March friendly against Mexico showed us that the side may be good enough to upset European teams, but are not yet at the level required to challenge other nations from around the world. While they may earn a point against Croatia, we're tipping Iceland to finish at the bottom of Group D.

Croația (+225)

Croatia (+225)

Croația este a doua favorită în top. grupă și vor fi încrezători că își pot asigura măcar trecerea în turul doi în ceea ce va fi o grupă dificilă pentru europeni. Meciul lor împotriva Islandei va fi deosebit de interesant, având în vedere că știu deja multe despre echipa care a terminat deasupra lor în cursa pentru Rusia.

Croația este ea însăși o națiune mică, dar a alcătuit din nou o listă remarcabilă de jucători pentru turneul din acest an. Nume precum Luka Modric, Ivan Perisic și Ivan Rakitic sunt cunoscute în Europa și chiar ar trebui să învingă națiuni precum Islanda și Nigeria la Cupa Mondială. Meciul lor împotriva Argentinei va fi dificil, deși există cu siguranță șansele ca ei să-i învingă și să pretindă primul loc în Grupa D.

Atâta timp cât accentul Croației este fixat pe turneu, mai degrabă decât pe drama constantă care apare în culise, această generație de aur a talentelor croate ar putea pătrunde adânc în ultimele etape ale acestei Cupe Mondiale. La +225, cu siguranță se află în topul Grupului D și aceasta poate fi o investiție demnă. Totuși, alegerea noastră pentru ei este să terminăm pe locul al doilea în spatele argentinienilor.

Nigeria (+975)

Nigeria (+975)

Suporterii nigerieni ar fi gemut când a avut loc tragerea la sorți pentru Cupa Mondială - încă o dată ei se va confrunta cu Argentina în faza grupelor, echipă cu care a pierdut în toate cele patru ocazii ale turneului. Bilanțul lor împotriva sud-americanilor s-a îmbunătățit ușor când i-au învins într-un amical din 2017, deși va trebui să reușească cel puțin un punct împotriva Argentinei pe cea mai mare scenă din lume pentru a avea vreo speranță de progres.

Cota Nigeriei de +975 indică faptul că ea este un outsider pentru a termina în fruntea grupei, dar nu este exclus să-i vedem pe africani străpunzând și conducând Grupa D când praful se așează. Nigeria ar trebui să învingă cu siguranță Islanda, stilul lor de joc va fi diferit de orice cu care s-a confruntat micuța națiune în ultima vreme. Ar putea să deranjeze și Croația, deși acest lucru este mult mai puțin probabil având în vedere calitatea echipei lor.

În ciuda faptului că este cea mai bună națiune africană la turneu și se lăuda cu un german tactic puternic la cârmă (Gernot Rohr), noi credeți că Croația și Argentina vor face destule pentru a termina deasupra Nigeriei la această Cupă Mondială. Suntem siguri că vor doborî Islanda, dar nu sunt chiar până în fruntea Grupei D. Vor termina pe locul al treilea.

Prognoza noastră pentru Grupa D

Prima: Argentina| ||704

2nd: Croatia

a 3-a: Nigeria

a 4-a: Islanda