Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri, iar doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa B și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

 

Clasamentul Grupei B la Cupa Mondială 2018|| |656

Throughout the World Cup, you will find the up to date standings of each Group B team right here. Check back regularly for updates after the completion of matches, study the stats, and watch as the odds fluctuate based on the outcome of each match on the board.

Cupa Mondială 2018 Grupa B Cote definitive

Grupa B pare a fi una dintre cele mai directe grupe la Cupa Mondială din acest an. Doi giganți europeni din Spania și Portugalia vor apărea alături de vecinii lor apropiați africani, Maroc, și o echipă iraniană care a câștigat un singur meci la Cupa Mondială care va participa la acest eveniment. Două națiuni sunt clasate în primele șase, celelalte două sunt sub treizeci conform clasamentului FIFA și este probabil să existe o prăpastie la fel de mare pe terenul de joc.

Dar chiar dacă noi Se spune că Portugalia și Spania se vor califica din Grupa B, nu prea răspunde la întrebarea care echipă va termina pe primul loc. Spania este favoriți, plătind foarte puțin -222 în comparație cu vecinii lor, Portugalia (+190), ceea ce indică dimensiunea și puterea națiunilor respective. Având în vedere că Spania a pierdut două dintre cele trei meciuri ale lor la Cupa Mondială din 2014, nu suntem atât de siguri că sunt lideri meritați pe această piață.

Portugalia (+190)

Portugal (+190)

Portugalia sunt campioni ai Europei și se laudă cu unul dintre cei mai mari din toate timpurile în Cristiano Ronaldo. Numărul 7 portughez a făcut totul în acest sport, cu excepția, desigur, să câștige o Cupă Mondială, iar mulți prevăd că europenii vor deveni a noua națiune diferită care ridică trofeul. Aceștia intră în eveniment după ce și-au depășit grupul de calificare, depășindu-i pe cei mai apropiați rivali Elveția și depășind grupa lor cu nouă victorii din zece meciuri.

Cheia provocării lor pentru grupă va fi, desigur, modul în care aceștia vor evolua împotriva Spaniei, care a fost, de asemenea, într-o formă excelentă. Pe hârtie, ar trebui să spuneți că Spania se laudă cu echipă mai puternică, deși Portugalia a demonstrat (nu în ultimul rând în meciul cu Franța de la Euro 2016) că o poate egala cu cei mai buni din lume.

Portugalia au o mare valoare aici. Credem că există o posibilitate puternică de un prim meci egal împotriva Spaniei, iar apoi se va reduce pur și simplu la diferența de goluri în meciurile fiecărei națiuni împotriva Iranului și Marocului. Deși am rămas cu Spania în predicția noastră generală, într-adevăr ar putea merge în orice direcție.

Spania (-222)

Spain (-222)

Spania s-a întors în viitor în încercarea lor de a revendica Cupa Mondială, lucru pe care l-au realizat în urmă cu doar opt ani. Campania lor dezastruoasă din 2014 a fost uitată de mult, la fel ca și ieșirea lor la Campionatele Europene din 2016, iar nucleul echipei care a lovit calificarea este mai mult sau mai puțin același ca în această perioadă.

Retrogradarea lor pe locul opt în clasamentul FIFA înainte de turneu a însemnat că au avut întotdeauna o șansă de a remiza unul dintre giganți, fiind plasați în potul 2, așa că se vor întâlni cu cei mai apropiați. vecinii vor fi o ușurare. Spaniolii au un palmares grozav împotriva vecinilor lor, pierzând doar de șase ori în 36 de meciuri și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că au început ca favoriți atât în ​​meciul împotriva lor, cât și în fruntea acestei grupe.

Noi Prevăd că îi vor învinge pe portughezi, fie că e vorba de câștigarea meciului de deschidere la Cupa Mondială sau de golaveraj general. Calitatea lor va face ca Marocul și Iranul să arate ca niște echipe de amatori și este puțin probabil să piardă în fața Portugaliei, ceea ce înseamnă că vor termina cu cel puțin 7 puncte. La -222, ei nu oferă totuși un mare profit și, prin urmare, ar fi cel mai bine să vă transformați pariul într-un alt favorit al grupului.

Maroc (+1700)

Morocco (+1700)

Marocul poate fi aproape de Spania și Portugalia din punct de vedere geografic, dar în ceea ce privește talentul fotbalistic, acestea ar putea la fel de bine să fie la poli. Deși au reușit să se califice fără să primească un gol, prăpastia dintre națiunile fotbalistice africane și europene este mare și nu suntem siguri cum își poate depăși Marocul vecinii din nord pentru a-și îmbunătăți cea mai recentă performanță la Cupa Mondială - o ieșire din faza grupelor la Evenimentul din 1998.

Maroc a fost prima națiune africană care a ajuns în optimile de finală la o Cupă Mondială și va păstra amintiri frumoase despre meciul care ia adus acolo - o victorie cu 3-1 în fața Portugaliei. Poate fulgerul să lovească de două ori? Dacă se poate, am putea vedea foarte bine Marocul sărind pe locul doi în grupă, deoarece este cu siguranță favoriți pentru a învinge echipa iraniană.

Chiar dacă pot face față unei supărări monumentale, nu au nicio speranță de a depăși atât Spania, cât și Portugalia. Înclinăm încă o dată o ieșire anticipată pentru marocani, care ar trebui cel puțin să-și înceapă campania cu un început câștigător împotriva Iranului și să termine pe locul trei.

Iran (+3300)

Iran qualified for the World Cup without loss in their final AFC group, although it has to be said that there was absolutely no way they could have missed out considering their opponents consisted of Syria, Uzbekistan and Qatar. We're concerned that the lack of exposure to teams ranked higher than themselves is holding the Iranian team back, and against Spain and Portugal they simply don't stand a chance.

Iranul a câștigat doar o dată la această competiție. Cupa Mondială și nu au progresat niciodată din faza grupelor. Acest lucru pare să continue, mai ales având în vedere că chiar și Marocul este favoritul ferm pentru a doborî echipa iraniană.

Previzăm că Iranul va pierde toate cele trei meciuri din faza grupelor la turneul din acest an. Cea mai mare oportunitate de a câștiga puncte va veni în meciul de deschidere împotriva Marocului, totuși, în ciuda faptului că i-au depășit pe africani conform clasamentului FIFA, credem că vor rămâne scurt. Nici măcar nu vă deranjați cu gânduri distractive despre o supărare împotriva Spaniei sau Portugaliei.

Prognoza noastră pentru grupa B

1: Spania

a doua: Portugalia

3a: Maroc

a 4-a : Iran