Fiecare echipă de la Cupa Mondială FIFA va avea ochii pe celebrul trofeu pe care doar opt națiuni au reușit să pună mâna. Dar înainte de a putea visa să ridice cupa, trebuie mai întâi să-și parcurgă faza de grupe perfidă. Fiecare echipă va juca trei meciuri și doar primele două vor trece în fazele eliminatorii. Aruncăm o privire la cele mai bune cote de pariuri sportive pentru Grupa A și discutăm șansele fiecărei echipe de a ajunge în fruntea grupei, precum și previziunile noastre pentru clasament.

 

Clasamentul Grupei A la Cupa Mondială 2018|| |656

Throughout the World Cup, you will find the up to date standings of each Group A team right here. Check back regularly for updates after the completion of matches, study the stats, and watch as the odds fluctuate based on the outcome of each match on the board.

Cote absolute de la Cupa Mondială 2018 Grupa A

Toate cele patru echipe din grupă au posibilitatea de a câștiga cele mai multe puncte și de a primi clasamentul, dar poate exista un singur câștigător. Mai jos sunt cotele pentru fiecare națiune, reprezentând șansele lor de a termina la vârful Grupei A.

Gazdă Rusia va deschide Cupa Mondială 2018 cu un meci împotriva Arabiei Saudite, unul dintre cele șase meciuri care vor determina care națiunea se află în fruntea Grupei A și avansează în fazele eliminatorii ca cap de serie numărul unu. Egiptul și Uruguay sunt celelalte echipe din ceea ce este probabil una dintre cele mai slabe grupuri din turneul cu 32 de echipe, deși acest lucru înseamnă pur și simplu că vor exista mai multe șanse de o surpriză când faza grupelor se va termina.

Uruguay intră ca favorită fermă pentru a termina primul în Grupa A, în timp ce gazdele Rusiei au și ea o șansă. Pare puțin probabil ca Egiptul să reușească o victorie în grupul de șoc, în timp ce Arabiei Saudite nu au avut absolut nicio șansă să sfideze șansele. Totuși, orice se poate întâmpla în sport și acest lucru este valabil mai ales la Cupa Mondială.

Rusia (+145)

Russia (+145)

Este foarte greu să obții o citire precisă asupra gazdelor. Fiind singura echipă care nu a avut nevoie să se califice pentru a ajunge în finală, Rusia a avut puțin fotbal competitiv în ultimii doi ani. Deși au găzduit Cupa Confederațiilor, cele trei meciuri ale lor au dat doar o victorie (împotriva Noii Zeelande) și nu au reușit să obțină un rezultat împotriva Mexicului și Portugaliei.

În timpul pauzelor internaționale premergătoare Cupei Mondiale, rușii s-au testat împotriva unora dintre cele mai bune națiuni din lume - Franța, Brazilia, Spania și Argentina - și au reușit doar un punct în total. În timp ce Rusia se poate lăuda cu victorii cu Republica Coreea, Ungaria și Noua Zeelandă în ultimele 12 luni, eșecul lor de a obține rezultate împotriva echipelor de top nu ne face să credem că poate învinge Uruguay, cea mai bună echipă din Grupa A.

Rusia are cu siguranță o șansă mai bună decât banii împotriva Egiptului și Arabia Saudită, iar dacă reușesc două victorii, atunci există întotdeauna șansa ca o poticnire din Uruguayan să le dea câștigarea grupei. Nu suntem totuși atât de siguri și credem că cea mai bună șansă a lor este locul doi în spatele sud-americanilor, care ar trebui să câștige toate cele trei meciuri.

Arabia Saudită (+3700)

Saudi Arabia (+3700)

Arabia Saudită are șanse mari să treacă în fazele eliminatorii, să nu mai vorbim de clasamentul grupei A. Istoria lor la Cupa Mondială o face pentru o lectură sumbră - au nu a câștigat niciun meci de la turneul de debut din 1994 (2 remize și 7 înfrângeri de atunci) și nu s-au calificat la ultimele două turnee. Deși au avut rezultate bune în campania lor de calificare din 2018, managerul lor a fost demis de atunci și ar fi un șoc enorm să vedem că națiunea AFC termină pe ultimul loc în această grupă.

Puterea Arabiei Saudite este, de asemenea, cea mai mare putere a lor. slăbiciune - jucătorii lor joacă aproape exclusiv în liga Arabiei Saudite. Acest fapt face ca conducerea să aleagă mai ușor echipa și crește competiția, deoarece jucătorii joacă literalmente unul împotriva celuilalt pentru un loc în echipa națională, deși lipsa lor de jucători la cel mai înalt nivel al fotbalului de club îi va lăsa foarte puțin în fața echipei. alte echipe din Grupa A.

Pronosticul nostru este un final pe ultimul loc pentru Arabia Saudită, care este probabil să-și reflecte performanța la Cupa Mondială din 2002 și să termine fără punct. Să sperăm că, de dragul lor, vor reuși cel puțin un gol de data aceasta.

Egipt (+525)

Egypt (+525)

Egiptul va fi un adversar foarte periculos și dificil la Cupa Mondială de anul acesta. O privire rapidă asupra statisticilor cheie vă va arăta că echipa egipteană, sub conducerea lui Hector Cúper, a fost excelentă în defensivă, încasând mai mult de un gol într-un meci de doar două ori în ultimele 30 de meciuri. Cu Mohamed Salah în formă în fruntea atacului, există șanse mari ca Egiptul să învingă Rusia și să treacă în turul al doilea.

Stilul de joc egiptean va fi în contradicție perfectă cu cel al uruguayenilor și al rușilor, care vor căuta amândoi să-și afirme dominația asupra mingii. Egiptul este bine antrenat și obișnuit să joace la contraatac și avem senzația că vor arde națiunea gazdă. Pronosticul nostru este un clasament pe locul doi în această grupă.

Pot ei să preia locul întâi în Grupa A? Desigur, se va reduce la meciul lor de deschidere împotriva Uruguayului. Un punct sau o victorie improbabilă le-ar reduce considerabil șansele și, deși credem că uruguayenii vor avea prea multă experiență și calm pentru o națiune care nu a mai participat la Cupa Mondială de 28 de ani, pur și simplu nu se știe niciodată.

Uruguay (-105)

Uruguay (-105)

Nu este greu de înțeles de ce Uruguay este favoritul în fruntea Grupei A. Deși forma lor din timpul pregătirii turneului a fost uneori șocantă, ei totuși au reușit să progreseze dintr-una dintre cele mai dificile campanii de calificare din America de Sud din amintirea recentă și doar asta ar trebui să fie un motiv mai mult decât suficient pentru a-i vedea în fruntea clasamentului când toate cele șase jocuri s-au terminat.

Uruguay este un fost câștigător al Cupei Mondiale și a mai participat la Cupa Mondială în 12 ocazii anterioare. Ultimele lor două campanii au prezentat apariții în a doua rundă și sunt sigur că vor ajunge trei la rând. Pedigree-ul și experiența sunt foarte importante la turneele majore, iar uruguayenii se laudă, de asemenea, cu jucători precum Luis Suarez și Edinson Cavani - acești băieți au capacitatea de a face prosti pe celelalte echipe din această grupă.

Suntem prezice o victorie de grupă pentru uruguayeni, iar la -105 prezintă o valoare reală aici. Au început încet la Cupele Mondiale anterioare, deși ar trebui să fie prea buni pentru Egipt în meciul de deschidere și să câștige toate cele trei meciuri din faza grupelor.

Prognoza noastră pentru grupa A

1-a: Uruguay

-2-a: Egipt

-3-a: Rusia

-a 4-a : Arabia Saudită