Meciul final dintre cele mai mari competiții sportive din lume este unul dintre cele mai așteptate evenimente din calendar și rareori dezamăgește. Doar opt națiuni au reușit să-și înscrie numele pe prestigiosul trofeu, iar faptul că Cupa Mondială are loc la fiecare patru ani, îl face unul dintre cele mai dificile și mai pline de satisfacții de câștigat. Cu atât de multă atenție globală și acoperire mediatică, este potrivirea perfectă pe care să pariezi, deoarece vor exista atât de multe opinii și o mulțime de analize disponibile pentru a fi studiate.

Franța vs Croația Cote, linii și Alegeri

Croația și Franța s-au confruntat de cinci ori, deși Croația nu a încercat încă victoria. Cel mai faimos meci a fost, desigur, semifinala Cupei Mondiale FIFA din 1998, în care francezii au reușit o victorie din spate pentru a refuza croaților o apariție istorică în finală. În ciuda tendinței Croației de a ridica pentru jocurile mari, este greu să pariezi împotriva francezilor câștigând din nou.

Franța intră în meci ca favorită, începând cu aproximativ -112. Croația este străină, iar unele site-uri le au la +400, în timp ce extragerea este la cote scurte, la prețul de +261. Istoria ne spune că egalitatea este un rezultat probabil aici, mai ales că piața este pentru scor la sfârșitul celor 90 de minute.

Niciuna dintre părți nu a raportat îngrijorări majore legate de accidentări, în ciuda tuturor rapoartelor potrivit cărora fundașii Croației și portarul era cu toții în dubiu înainte de ciocnirea lor în semifinale. Franța are avantajul unei zile suplimentare de odihnă, care poate fi utilă, și nu a jucat încă prelungiri.

Este sigur că va fi un meci complet. Croația a înscris o singură dată în timpul regulamentar în toate cele trei meciuri eliminatorii, în timp ce Franța a înregistrat două porți netede. Piața de goluri sub +2,5 este o alegere excelentă aici, deși la -200 nu va oferi o cheltuială uriașă.

Francezii au avut o cursă provocatoare până în finală, având nevoie de victorii împotriva greutăților grele sud-americane Argentina și Uruguay înainte de a se confrunta cu vecinii Belgia în semifinale. Performanța lor defensivă în ultimul meci a fost remarcabilă, iar Croația va trebui să fie tot posibilul pentru a-i distruge pe franceză.

Între timp, Croația a revendicat și scalpul Argentinei, deși s-a luptat cu Danemarca și Rusia în drum spre finală. Cu toate acestea, i-am văzut pe croații ridicându-se împotriva națiunilor mai mari și în momentele mari - ar putea fi aceasta o altă mare victorie supărată?

***Meciul pe locul trei

Sâmbătă, IULIE 14

Meciul 63: Belgia vs Anglia Cote, linii și alegeri (10 am ET)

Cote la finala Cupei Mondiale 2018 Cumpărături

Europa și America de Sud au produs finaliștii pentru toate cele douăzeci de Cupe Mondiale până în prezent și nu este surprinzător faptul că doi dintre cei mai buni reprezentanți ai UEFA au ajuns în finală în 2018.

Înainte de noi scufundați-vă pe piețele de pariere de top pentru finala Cupei Mondiale FIFA, este important să aruncați o privire asupra contextului istoric. Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante statistici din ultimele cinci finale ale Cupei Mondiale, care au prezentat același format care va fi prezentat în 2018.

Top statistici finale ale Cupei Mondiale FIFA - Meciuri din 1998|| |682

 • The highest score in a World Cup Final was the 3-0 victory by France over Brazil in 1998. Since then, there have been two goals or fewer in the deciding match.
 • Prelungiri. a fost nevoie în ultimele trei finale consecutive. 2006 a mers la lovituri de departajare, în timp ce ultimele două turnee s-au încheiat cu o victorie cu 1-0 în prelungiri.
 • Echipa clasată numărul unu (conform clasamentului mondial FIFA dinaintea turneului) nu a a câștigat turneul o dată în acest timp.

Cele mai bune statistici ale Cupei Mondiale FIFA 2018

 • Au fost acordate un total de 28 de penalty-uri la această Cupă Mondială, dintre care 21 au fost convertite.| ||700
 • There have been a total of 161 goal scored, an average of 2.60 per match.
 • Franţa a înregistrat cele mai multe porţii libere (4); Croația a marcat cel puțin o dată la fiecare meci.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Head to Head Markets

  Există multe de luat în considerare atunci când ne uităm la rezultatul potențial al finalei Cupei Mondiale și vom începe prin a sublinia că acest joc va merge la prelungiri și, eventual, penalizări dacă scorul este egal la sfârșitul lui 90. minute. Piața cap la cap arată cote pentru rezultat la sfârșitul timpului regulamentar (90 de minute), așa că dacă credeți că jocul are șanse mari să meargă la distanță, remiza este alegerea.

  Așa cum conform analizei de mai sus, ultimele trei finale au mers la cel puțin prelungiri și, deși două au fost câștigate în perioada suplimentară, remiza ar fi fost pariul câștigător.

  Mulți cred că Franța va fi echipa să ridice trofeul din acest an și, prin urmare, nu este surprinzător să-i vedem ca fiind -112 favoriți. Francezii nu au avut nevoie de prelungiri până acum în cadrul turneului, deși Croația și-a împins adversarii la timp suplimentar în toate cele trei meciuri eliminatorii. Poate că din nou egalitatea, plătind +261, va fi opțiunea corectă în acest meci. Croația este disponibilă pentru până la +400 pe piața head to head.

  Pentru a câștiga piața finală

  Majoritatea agențiilor de pariuri, inclusiv Betway, au o opțiune care elimină extragerea din ecuația. Piața „To Win Final” vă permite să alegeți câștigătorul, indiferent dacă are nevoie de prelungiri sau penalizări. Pe această piață, Franța este mult mai scurtă (-225), în timp ce Croația are +187.

  Piața scorului corect

  Meciurile apropiate fac finala Cupei Mondiale perfectă pentru a alege scorul, deoarece numărul de variații posibile care este posibil să apară este mult mai mic. Din nou, piața se referă la scor după 90 de minute; 0-0 a fost câștigătorul în fiecare dintre ultimele două finale și va începe în mod normal în jurul valorii de +590, cu 1-0 pentru oricare dintre părți sau cu 1-1 pentru celelalte rezultate probabile.

  Peste / Sub. Piata

  Piata peste/sub piete sunt o alta optiune daca pur si simplu pariul pe linia de joc nu te intereseaza suficient. Casa de pariuri aleasă de dvs. va stabili o cifră în punctul pe care ei consideră că este cel mai aproape de cel mai probabil rezultat al meciului în ceea ce privește numărul de goluri marcate, (în mod normal 2,5), ceea ce înseamnă că puteți paria că există peste sau sub această sumă de goluri. . După cum sa menționat mai sus, sub este rezultatul cel mai frecvent într-o finală a Cupei Mondiale.

  Pentru acest meci, sub +2,5 goluri plătește în jur de -200, ceea ce indică că este favoritul clar.

  Unele cărți vă vor permite să pariați pe piețe peste/sub pentru cornere, offside și o serie de alte exotice. Există, de asemenea, o opțiune de a combina rezultatul cu linia de gol peste/sub și poți fi sigur că vei vedea cote foarte atrăgătoare în ceea ce este un pariu foarte dificil de câștigat.

  Piațe de jucători 

  Să marchezi goluri în finalele Cupei Mondiale nu este o ispravă ușoară, iar istoria arată că jucătorii care găsesc plasa în meciul mare nu sunt întotdeauna cei mai probabili candidați.

  Ultima finală a Cupei Mondiale. a prezentat un gol marcat de mijlocașul înlocuitor Mario Gotze, care ar fi plătit o sumă considerabilă pentru a fi primul marcator, în timp ce în 2006 fundașul italian Marco Materazzi a marcat singurul gol pentru echipa sa.

  Cei doi cei mai buni marcatori. opțiunile populare sunt să selecteze un jucător care să fie primul marcator sau să marcheze în orice moment al meciului. În ultimele două Cupe Mondiale, primul marcator a fost și singurul marcator, ceea ce înseamnă că probabil că vei primi cote excesive dacă ai dreptate. Este o piață grea, dar recompensele sunt considerabile dacă vrei mai multă provocare.

  Această Cupă Mondială a prezentat mai multe penalizări decât oricare alta din istorie, în principal datorită introducerii tehnologiei VAR. Deși VAR a avut un impact limitat în timpul rundei eliminatorii, există întotdeauna șansa ca o echipă să primească o penalizare. Cele mai bune pariuri ale tale pentru piețele de goluri sunt, prin urmare, Luka Modric și Antoine Griezmann, care iau penalty-uri pentru echipele lor respective.

  Pariuri live

  Luând notă de pre-meci cote, linii și marje, puteți profita cu adevărat de opțiunile de pariuri live disponibile prin majoritatea companiilor de pariuri sportive de top. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă crește șansele de a obține un dividend mare, totuși va trebui să vă asigurați că sunteți disciplinat și să vă asigurați că urmați cu mare atenție fluctuația liniilor.

  Cele mai mari companii de pariuri sportive vă vor permite să plasați un pariu pe toate piețele menționate mai sus în timpul jocului live, ceea ce vă oferă și mai multe șanse de câștig, deoarece puteți rezuma starea jocului și puteți lua o decizie în funcție de ceea ce se întâmplă în fața dvs.

  Croatia have scored 9/11 goals after half-time, and they scored twice against England to turn their semi-final on its head. At half-time, Croatia would have been at long odds to progress considering they were already the outsider - that would have been a great bet if you were on it live. 

  Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare în finala Cupei Mondiale, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!

  Turneul Cupei Mondiale FIFA Rezumat

  Etapa de grupe Câștigător  Al doilea loc
  Grupa A Uruguay Russia
  Grupa B Spania Portugalia
  Grupa C Franţa Denmark
  Grupa D Croația Argentina
  Grupa E Brazilia Switzerland
  Grupa F Suedia Mexic
  Grupa G Belgia England
  Grupa H Colombia Japonia
  Ozaisprezecelea Oponenţi Team to Advance
  1A vs 2B Uruguay vs Portugal Uruguay
  1B vs 2A Spania vs Rusia Rusia
  1C vs 2D Franța vs Argentina Franța
  1D vs 2C| ||1328 Croatia vs Denmark Croația
  1E vs 2F Brazilia vs Mexic Brazilia
  1F vs 2E Suedia vs Elveția|| |1346 Sweden
  1G vs 2H Belgia vs Japonia Belgia
  1H vs 2G Colombia vs England Anglia
  Sferturile de finală Oponenţi Echipa va avansa
  W49 vs W50 Uruguay vs Franța Franța
  W53 vs W54 Brazilia vs Belgia Belgia
  W55 vs W56 Suedia vs Anglia Anglia
  W51 vs W52 Rusia vs Croația Croatia
  Semifinale Oponenți Echipa va avansa
  W57 vs W58 Franța vs Belgia Franţa
  W59 vs W60 Anglia vs Croația Croația