Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote, linii și alegeri la Cupa Mondială 2022

Aclamat ca fiind nimic mai puțin decât cel mai mare spectacol al fotbalului, Cupa Mondială este un eveniment global, spre deosebire de orice alt sport. a oferi. Cu o perioadă de săptămâni, prezentând zeci de țări și atrăgând atenția a miliarde de fani, Cupa Mondială oferă pariorilor entuziasm și opțiuni grozave. Setate la fiecare patru ani,Liniile de pariuri la Cupa Mondială de fotbal încep să apară devreme, ajutând la crearea anticipării înaintea evenimentului.

  • Când: din 21 noiembrie - 18 decembrie 2022
  • Unde: Stadionul Al Bayt, Stadionul Al Janoub, Stadionul Al Rayyan, Stadionul Al Thumama, Stadionul Education City, Stadionul Internațional Khalifa, Stadionul Lusail, Stadionul Ras Abu Aboud.
  • TV vorbitor de limbă engleză: Fox sau Fox Sports 1
  • TV vorbitor de limbă spaniolă: Telemundo sau NBC Universo 

Turnele de calificare sunt încă în desfășurare, cu țări care concurează în regiunile lor respective;CONCACAF, UEFA, CONMEBOL, CAF, AFC și OFC. Odată ce grupurile au fost decise, împărțirea jocurilor va arăta astfel:

 

The Câștigătorii Cupei Mondiale 2022 sunt supuse modificării, așa că continuați să verificați cu noi! Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote pentru câștigătorii definitivi la Cupa Mondială 2022

Cote la Cupa Mondială de fotbal 2022PowerPlayBet99Sports Interaction
Franța5,005,005,00
Brazilia6,006,00| ||6756.00
Germania6,006,006,00
Spania6,506,506,50
Anglia9,009,009.00
Belgia10,0010,0010,00
Argentina 11.0011.0011.00
Olanda13.0013.0013.00| ||700
Italy15,0015,0015,00
Portugalia24,0024,0024,00
Croaţia39,0039,0039,00
Chile49,0049,0049,00

Franţa Pentru a câştiga Cupa Mondială 2022
7,50
888 Sport

Brazilia Pentru a câștiga Cupa Mondială 2022
6,50
Betway

***Grupa A

11/ 21/22

TBD vs. TBD (11:00 ET)

***Ozaisprezecelea

12/3/22

TBD vs TBD (16:00 ET)

TBD vs TBD (20:00 ET)

12/4/22

TBD vs TBD (16:00 ET)

TBD vs. TBD (20:00 ET)

12/5/22

TBD vs. TBD (20:00 ET)

TBD vs. TBD (20:00 ET)

12/6/22

TBD vs TBD (16:00 ET)

TBD vs TBD (20:00 ET) )

 

***Sferturi de finală

12/9/22

TBD vs TBD (16:00 ET)

TBD vs TBD (20:00 ET)

 

12/10/22

TBD vs TBD (16:00 ET)|| |813

TBD vs TBD (20:00 ET)

 

***Semifinală

12/13/22

TBD vs TBD (20:00 ET)

12/14/22

TBD vs TBD (20:00 ET)

***Al treilea- locul meci

12/17/22

TBD vs TBD (16:00 ET)

***Finala Cupei Mondiale

12/18/22

TBD vs TBD (16:00 ET)


 

Cea mai tare echipă
Cea mai rece echipă
Cea mai tare echipă
ECHIPĂ POZIȚIA PR SCHIMBAREA RANGULUI

Cele mai bune performanțe din ultimele 3 săptămâni

Cea mai rece echipă
ECHIPĂ POZIȚIA PR SCHIMBAREA RANGULUI

Cele mai proaste performanțe din ultimele 3 săptămâni

Pariuri la Cupa Mondială 2022 Cote

Există un total de 64 de jocuri la Cupa Mondială FIFA, iar mai jos veți găsicele mai bune cote de pariuri la Cupa Mondială 2022 de la un selecția celor mai bune case de pariuri sportive din România chiar aici.

De asemenea, puteți verifica cele mai recente Futures Cupa Mondială aici.

Pariuri la fotbal la Cupa Mondială

The Cupa Mondială FIFA este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume și este, fără îndoială, un spectacol și mai mare decât Jocurile Olimpice. Este cu siguranță la egalitate cu cea mai veche și mai prestigioasă întâlnire sportivă din lume în ceea ce privește audiența televiziunii globale, datorită faptului că fotbalul este recunoscut universal ca „jocul mondial”, adică mai mulți oameni îl joacă decât orice alt sport.| ||1010

The 2020 World Cup in Qatar va fi cea de-a 22-a ediție a evenimentului, care are loc la fiecare patru ani. Fiecare dintre cele 32 de națiuni care ajung la turneul final a întreprins o campanie de calificare epuizantă care durează aproximativ doi ani și cuprinde 211 țări. Fanii pasionați se vor prezenta în număr colosal pentru a urmări cele 64 de meciuri jucate pe tot parcursul turneului.

Acoperirea turneului este de anvergură șiva domina mass-media. pentru câteva luni înainte de data de începere de 21 noiembrie. Aceasta este o veste grozavă pentru comunitatea de pariuri, deoarece, fără îndoială, vor exista sute de site-uri diferite de pariuri sportive care oferă o serie de oferte speciale pentru a vă ajuta să vă maximizați câștigurile. Va exista, de asemenea, o gamă mai largă de linii și piețe, precum și actualizări pe oră cu privire la știrile turneului, informații despre echipă și sfaturi de pariuri.

Pariuri finale și pe evoluția turneului

Deși turneul este acum la cea de-a 22-a iterație, datând din 1930,au fost doar opt câștigători diferiți ai Cupei Mondiale, toți veniți din Europa sau America de Sud. Uruguay, Italia, Germania, Brazilia, Anglia, Argentina, Franța și Spania sunt națiunile câștigătoare și, de asemenea, este important să rețineți că nicio echipă din afara Europei sau Americii de Sud nu a ajuns la o finală a Cupei Mondiale.

You will always be presented with outright odds for all 32 finalists prior to a tournament, dar din motivul de mai sus, s-ar putea să nu merite să pariați pe o echipă din afara celor două confederații dominante. De asemenea, o echipă precum Portugalia sau Belgia poate părea să aibă șanse mari la viitoarea Cupă Mondială, totuși, istoria demonstrează că este puțin probabil să apară în meciul final.

World Cup Odds Image

Dar să nu ne oprim peposibilitatea ca un underdog să nu se descurce bine în turneu. După cum se vede din performanța modestei Islande în cele mai recente campionate europene și, într-adevăr, de faptul că micuța națiune a reușit să se califice la prima lor Cupă Mondială, se pot întâmpla lucruri ciudate în fotbal. La urma urmei, Italia a câștigat Cupa Mondială în 2006, Olanda a terminat pe locul secund în 2010 și niciuna nu va juca în Qatar.

A ajunge în turul doi al turneului este văzută ca o realizare monumentală pentru unii. dintre echipele de rang inferior, iar cu doar trei meciuri jucate per echipă în faza grupelor, există o șansă uriașă ca un underdog să se strecoare. Toate site-urile bune de pariuri îți vor permite să pariezi pe progresul unei anumite națiuni, cu opțiuni de a alege „Ozaisprezecelea”, „Sferturi de finală”, „Semifinale” etc. la un dividend.

Pariuri pe meciuri individuale

Veți avea întotdeaunaopțiunea de a paria pe jocuri individuale și primul casele de pariuri oferă o multitudine de opțiuni aici. Cel mai simplu pariu este pariul dvs. de bază head-to-head, care, spre deosebire de majoritatea sporturilor nord-americane, va avea trei posibilități: câștig, pierdere și egal. Tragele la sorți sunt obișnuite la eveniment pur și simplu pentru că probabil că aveți o echipă mică care încearcă să obțină un punct împotriva unei națiuni mai mari, așa că asigurați-vă că luați în considerare această opțiune.

Acest lucru nu a fost demonstrat mai bine decât de || |1042New Zealand la Cupa Mondială 2010.Încheierea turneului ca singura echipă neînvinsă (care apropo, este o mare întrebare trivia), națiunea cu cel mai jos clasament la eveniment a reușit să remizeze toate cele trei meciuri. , inclusiv un rezultat de 1-1 împotriva campioanei în curs, Italia. Cu siguranță ai mai multe șanse să alegi un underdog într-un meci individual decât la mizele directe.

Va exista șiopțiunea de a profita de piața asiatică cu handicap| ||1049, which is one of the most popular forms of betting in soccer. This wager eliminates the draw as a potential outcome, resulting in a much clearer betting experience. Not to be confused with the 'draw no bet' line, which is similar, Asian handicaps are designed to even out the odds in football matches, especially those between two mismatched teams.

De exemplu,un meci dintre Franța și Australia îi va prezenta pe câștigătorii Cupei Mondiale din 1998 ca favoriți clar, potențial plătind -1000 pentru victorie, în timp ce australienii ar putea plăti +900. Dacă ne uităm la un posibil Handicap asiatic de -3,5, cotele ar fi mult mai apropiate de egale - ar trebui pur și simplu să alegeți dacă Franța va câștiga cu mai mult sau mai puțin de 3,5 goluri pentru a vă revendica câștigul.

În mod similar,peste/sub piețe vă va permite să pariați pe numărul de goluri dintr-un anumit meci. Ca sfat general, meciurile cu scoruri mari sunt mai frecvente în faza grupelor, în timp ce afacerile strânse, cu scoruri mici sunt probabile în fazele eliminatorii.

Piețe de jucători

Ca în toate turnee majore,gheta de aur este unul dintre cele mai prestigioase premii și le va oferi pariorilor o altă oportunitate de a-și testa cunoștințele. Cupa Mondială va prezenta câțiva dintre cei mai buni atacanți ai lumii, deși va trebui să luați în considerare naționalitatea lor înainte de a bloca un pariu cu cel mai bun marcator.

De exemplu,Mohamed Salah este unul dintre cei mai tari jucători de atac din Premier League engleză, cu toate acestea, echipa națională a Egiptului din care face parte este puțin probabil să progreseze foarte mult în turneu. Ca alternativă, jucători precum Gabriel Jesus, Lionel Messi și Harry Kane sunt toți atacanți de cea mai bună calitate, care joacă pentru națiuni cu un pedigree bun și sunt mult mai probabil să provoace pentru acest premiu.

În plus,you can place bets on individuals to score during any match pe tot parcursul turneului. Ca regulă generală, este destul de dificil să dai un bacșiș unui prim sau ultimul marcator, deși vei descoperi că toți jucătorii vor avea anumite cote de a marca în orice moment al jocului. Căutați cei care efectuează pedeapsa și loviturile libere din fiecare echipă înainte de a plasa un pariu, deoarece acești jucători vor avea o posibilitate suplimentară de a marca.

Abia așteptăm ca turneul din 2022 să înceapă, și cu atât de multe linii de pariuri și oportunități de profit, suntem siguri că și comunitatea de pariuri va fi destul de entuziasmată. Asigurați-vă că reveniți frecvent pentru actualizări pentru toate piețele, pe lângă știrile referitoare lafiecare națiune la Cupa Mondială.