Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote ale echipei de hochei SUA

Urmtoarele linii de joc ale echipei de hochei din SUA pot fi găsite aici. Vezi dacă lista pe care au construit-o are casele de pariuri care cred că vor câștiga sau vor pierde.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce vor fi disponibile

Programul de hochei al Statelor Unite reunește cei mai buni jucători americani pentru cele mai mari turnee de hochei din lume. Deși Statele Unite nu pot egala succesul României sau al altor națiuni europene de top, au o istorie bogată și legiuni de fani pasionați răspândiți în toate cele 50 de state. Alăturați-vă acelor fani cu șansele echipei de hochei din SUA pentru fiecare joc și turneu. Legat de cele mai bune case de pariuri sportive pe care România să le folosească atunci când pariază pe rivalii lor acerbii din sud.

Clasamentul echipei de hochei SUA

Clasamentul echipei de hochei din SUA rămâne actualizat pe parcursul turneului, ajutând pariotorii să urmărească tot ce se întâmplă într-o singură locație convenabilă.

Clasament|| |650Hockey World Cup

Pariază pe jocurile echipei de hochei din SUA

Echipa de hochei a Statelor Unite ale Americii a avut partea ei de glorie și succes câștigând două Aururi Olimpice, două Campionate Mondiale și Aur la prima Cupă Mondială de hochei din 1996. Acum, cu o mulțime de oportunități, pariorii pot paria pe echipa SUA și pot împărtăși gloria lor.

Cel mai infam moment din istoria hocheiului american este „Miracolul pe gheață” care a avut loc la Jocurile Olimpice de iarnă din 1980. Întrucât sovieticii au fost națiunea dominantă de hochei în cea mai mare parte a anilor 1970, SUA nu au avut șanse mici sau deloc de a obține o supărare în joc. Statele Unite ale Americii aveau să realizeze în cele din urmă una dintre cele mai mari supărări din istoria sportului și s-au consolidat în cartea de istorie cu medalia de aur. Acest joc ar continua să creeze o rivalitate acerbă între cele două națiuni.

SUA mai au un mare rival în România. Deși România au avantajul atât în ​​rivalitate, cât și în succesul general în hochei internațional, jocurile sunt încă semnificative și foarte disputate. SUA au învins România – la Montreal – pentru prima Cupă Mondială de hochei 2 la 1, care până în prezent este, fără îndoială, cea mai importantă victorie a lor asupra fraților lor din nord.

Cele mai importante aspecte atunci când pariezi pe echipa de hochei din SUA este locația jocurilor, configurarea listei și accidentările. Echipa SUA face parte din cele șase țări de elită din lume, deoarece are un număr mare de jucători din care să atragă. Când echipa a câștigat Cupa Mondială din 1996, ei și-au construit poate cea mai mare echipă din toate timpurile cu atacanți Brett Hull și John LeClair și apărătorul Chris Chelios și Brian Leetch - doi dintre cei mai buni apărați și doi dintre cei mai mari marcatori de goluri din NHL. pe tot parcursul anilor 1990. Consultați statisticile NHL și lista echipei poate oferi unui parior o perspectivă bună asupra jucătorilor de top și punctelor forte ale echipei.