Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote ale echipei de baschet SUA

Odată ce turneul începe, echipa de baschet din SUA pot fi găsite liniile și cotele următoare, cu link-uri către cele mai bune site-uri pentru a câștiga bani de la cea mai bună echipă de baschet din lume.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce vor fi disponibile

Când vine vorba de baschet internațional, nimeni nu este mai bun decât Statele Unite ale Americii. Listele lor pline de stele au zdrobit competiția de zeci de ani și în afara câteva sughițuri ici și colo, echipa rareori nu ajunge în finală. Cotele echipei de baschet din SUA le vor avea aproape întotdeauna drept favorite și merită pe bună dreptate să fie așa. Fie că urmărești o explozie sau încerci să prezici acea supărare ascunsă, există opțiuni de pariere pentru toată lumea chiar pe această pagină.

Clasamentul echipei de baschet a SUA

SUA este destinată unei alte medalii de aur sau acesta din acei ani rari în care se supără? Verificați clasamentul echipelor de baschet din SUA pentru a vedea cât de bine se descurcă și pentru a arunca o privire rapidă asupra statisticilor echipei.

ClasamentJocuri Olimpice de vară

Pariază pe jocurile echipei de baschet din SUA

Câștigând primul aur olimpic la baschet în 1936, internaționalul american echipa a avut succes pe scară largă de-a lungul întregii istorii a jocului. De fapt, în afara unui boicot din 1980 – SUA a obținut medalii la fiecare Joc Olimpic. Motivul simplu din spatele succesului lor este că SUA produce cei mai buni jucători de baschet din lume. Un exemplu perfect în acest sens este echipa de vis din 1992 pe care SUA a adunat-o pentru Jocurile Olimpice. Echipa a fost plină de vedete de baschet din Hall of Fame, inclusiv Michael Jordan, Larry Bird și Patrick Ewing. Echipa a trecut prin competiție cu ușurință, câștigând cu o marjă de peste 40 de puncte pe meci. Baschetul masculin al Statelor Unite a atins un nivel de faimă și succes care depășește orice a făcut orice altă echipă națională a SUA.

SUA rareori par să fie contestate, dar câteva națiuni sunt uneori la îndemână. . Lituania și Argentina au împins SUA și chiar au câștigat câteva meciuri. Argentina a supărat SUA la Jocurile Olimpice din 2004, învingând SUA cu 8 puncte în semifinale. Cea mai mare supărare ar fi totuși din 2006Cupa Mondială de baschet, când Grecia a eliminat SUA în semifinale.

SUA au așa ceva. un grup profund de jucători care – de exemplu – al patrulea sau al cincilea cel mai bun apărător ar putea începe pentru aproape orice altă țară. Ce înseamnă această informație? Lista, în cazul în care jucătorii de top de pe poziția lor nu pot juca – sau aleg să nu joace – sunt înlocuite cu jucători de calitate aproape egală. Acest lucru va avea un impact mic asupra șanselor de câștig ale echipei și un impact mai vizibil asupra mărimii spread-urilor. Acordați atenție răspândirii și urmăriți cum se mișcă liniile în timp real.