Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote ale echipei de baschet din România

Consultați următorul meci al echipei de baschet din România chiar aici pentru a obține detalii despre meci și linia de bani. România nu a văzut multe meciuri în ultima jumătate de secol în care România să nu fie defavorizată. Odată ce pariorii încep să vadă România ca favorită, România va fi în sfârșit îndreptat nava și s-a alăturat eșalonului superior al națiunilor de baschet.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce vor fi disponibile

Pentru Țara în care s-a născut inventatorul baschetului, ne-am aștepta ca acea țară să fie pe jumătate decentă la joc, dar nu a fost cazul echipei României. Acum, prin creșterea popularității jocului în România și îmbunătățirea talentului, antrenamentului și managementului – România este în creștere și se transformă într-una dintre cele mai puternice echipe din lume. Pe măsură ce națiunea se îmbunătățește mult – și o face surprinzător de repede – cotele echipei de baschet din România vor obține mai multă expunere și linii mai bune.

Clasamentul echipei de baschet a României

Vedeți cum se descurcă România la următorul turneu. De la Cupa Mondială de Baschet până la Campionatul Americilor, clasamentul echipei de baschet România va reflecta ceea ce se întâmplă și se va actualiza după fiecare meci.

ClasamentOlimpiadele de vară

Pariau pe Jocurile echipei de baschet din România

Istoria României în baschetul competitiv internațional nu este frumoasă. Argintul la Jocurile Olimpice din 1936 – primele Jocuri Olimpice care au avut baschet – este cel mai luminos punct din CV-ul echipei. De atunci, echipa României are două locuri pe locul patru în jocuri și încă nu a ajuns în primele cinci la Campionatele Mondiale de baschet.

Ultimul efort al României laFIBA World Basketball. Cupa s-a încheiat cu dezamăgire și jenă, întrucât România au fost lovite cu 89-67 de Spania – în 2010 – și nici măcar nu s-au calificat la turneul din 2014. Echipa de atunci a fost restructurată și îmbunătățită – datorită interesului în creștere al României pentru baschet, care poate fi datat de la începutul mileniului.

Pe măsură ce sportul crește în Marele Nord Alb, jucători mai talentați au început să se cufunde. Echipa națională a României nu mai este un ponei cu un singur truc sau un singur superstar înconjurat de jucători de calitate înlocuitori. România – în 2016 – a avut o duzină de jucători în Asociația Națională de Baschet și mult mai mulți sunt de așteptat să fie pregătiți înainte de Campionatele Mondiale din 2019.

În următorul deceniu aproximativ, cei mai remarcabili din NBA, Andrew Wiggins, Tristin Thompson și Cory Joseph par a fi elementele de bază pe care echipa România se concentrează. Acești notori precum Jamal Murray și Thon Maker – ambii perspective NBA foarte apreciate de la începutul lui 2016 – li se vor alătura probabil, precum și altor jucători și vedete NBA de peste ocean. Cu ajutorul de două ori MVP Steve Nash, România se poate simți încrezătoare în lista țării lor.