Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri pe sporturi de iarnă

Calendarulsporturi de iarnă se desfășoară în vârful verii și al iernii înRomânia, deoarece evenimentele au loc atât în ​​emisfera nordică, cât și în emisfera sudică. Jocurile Olimpice de iarnă reprezintă evenimentul de vârf al calendarului sporturilor de iarnă și rămâne unul dintre cele mai televizate evenimente sportive din lume. Cu mulți spectatori, vine o cantitate uriașă de pariuri prinfurnizorii de pariuri sportive online de top disponibili în România.

Așa cum v-ați aștepta la oricare tip de eveniment sportiv, există cote asociate cu Jocurile Olimpice de iarnă care acoperă o varietate de linii de pariuri diferite. Cu o gamă completă de linii de pariuri și oferte speciale de recuzită pentru Jocurile Olimpice și alte competiții majore de sporturi de iarnă, există o valoare reală care poate fi găsită pe piață. Jocurile Olimpice de iarnă durează destul de mult timp, ceea ce înseamnă că cotele sunt publicate în jurul momentului în care evenimentul se încheie, următorul eveniment având loc în 2022. Vom acoperi întreaga gamă de linii de pariuri la sporturi de iarnă mai jos.

Cote de patinaj artistic

Patinajul artistic este unul dintre cele mai populare sporturi la orice eveniment de sporturi de iarnă, deoarece prezintă o combinație de forță și agilitate cu evenimentele pentru bărbați și femei la fel de populare între ele. Sportul are o istorie profundă și are mulți concurenți care au devenit nume cunoscute de-a lungul anilor, precum Brian Boitano, Andrew Poje și Kurt Browning.

Cote de patinaj artistic sunt un subiect fierbinte în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă, precum și a campionatelor mondiale, așa că asigurați-vă că reveniți cu noi pentru cele mai recente. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote patinaj artistic 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
PatinatorTBATBATBA
SkaterTBATBATBA
SkaterTBATBATBA
SkaterTBATBA| ||686TBA

Pariuri pentru sărituri cu schiurile

Sărituri cu schiurile este unemisiune reală. No matter if you know the competitors or you have never even seen it before, it’s a real box office event. From Eddie the Eagle to Matti Nykänen, the sport has seen some famous faces over the years and remains on the list of favourites among bettors every year.

Mulți fani ai sporturilor de iarnă sunt foarte interesați depariuri la sărituri cu schiurile și asta înseamnă că cotele sunt deosebit de mari până la evenimente majore. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote pentru sărituri cu schiurile 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Săritorul 1TBATBATBA
#Jumper 2TBATBATBA
#Jumper 3|| |716TBATBATBA
#Jumper 4TBATBA|| |722TBA

Cote la biatlon

Cote la biatlon sunt întotdeaunafoarte populare, cu legende olimpice precum Ole Einar Bjørndalen atragând fani din întreaga lume pentru a-i vedea performanțele de atunci. Dominat în general de țările nordice, Biatlonul este favorit printre telespectatorii scandanivi, dar din punct de vedere istoric există concurenți de peste tot.

Cotele de biatlon sunt fierbinți în preajma Jocurilor Olimpice, după cum se vede. ca unul dintre cele mai importante evenimente. La fel ca evenimentele pe pistă de la Jocurile Olimpice de vară, este una de care nu trebuie ratată. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote pentru sărituri cu schiurile 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Jumper 1TBATBATBA
#Jumper 2TBATBATBA
#Jumper 3TBATBATBA
#Jumper 4TBA| ||756TBATBA

Cote nordice combinate

The Cote nordice combinate sunt destul deinteresante, deoarece reunesc două dintre cele mai populare evenimente la evenimentele sportive de iarnă. Acestea sunt schiul de fond și săritura cu schiurile. Ceea ce face acest eveniment unic este că necesită concurenți să performeze la un nivel înalt la două sporturi care sunt destul de contrastante. Un cross country este un eveniment de anduranță, în timp ce săritura cu schiurile necesită multă forță și abilități tehnice – ca să nu mai vorbim de un curaj incomensurabil sau este o nebunie?

În acest moment, unul dintre concurenții de top în combinatul nordic în trecut este RomâniaJason Myslicki. Deși nu mai este în joc, există un câmp excelent de concurenți. Cotele combinate nordice au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote combinate nordice 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Competitor 1TBA| ||783TBATBA
#Competitor 2TBATBATBA| ||789
#Competitor 3TBATBATBA
#Concurent 4 TBATBATBA

Cote la hochei pe gheață

Cote la hochei pe gheață sunt incontestabil importante pentruparitori când vine vorba de sporturi de iarnă, în special de cele care locuiesc pe continentul nord-american.NHL este o mare parte din asta, precum și faptul că marea majoritate a celor mai buni jucători din lume sunt din România și SUA. Vechile legende ale hocheiului din România, precum Adam Foote, au jucat un rol important în succesul echipei naționale de hochei a României. Există mulți jucători tineri care vor căuta să-și umple patinele în competițiile viitoare.

Ne așteptăm să vedemcâteva dintre cele mai bune talente pe ecran. laJocurile Olimpice de iarnă din 2022. Cotele sunt întotdeauna foarte incitante și cu națiuni europene de top precum Germania și Finlanda performând la fel de bine ca niciodată, va fi un adevărat concurs. Ca să nu mai vorbim de ruși, care produc unele dintre cele mai bune talente din lume, iar KHL se laudă cu o ligă aproape la fel de competitivă ca NHL. Cotele la hochei pe gheață au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote la pariuri la hochei pe gheață 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Țara 1TBATBATBA
#Țara 2TBATBATBA
#Țara 3TBATBATBA
#Țara 4TBATBATBA

Luge Cote

Lugea este întotdeauna foarte distractivă. Un adevărat spectacol, în timp ce concurenții zboară pe o lăstă înghețată cu aproape 100 km/h. Un sport care este admirat în întreaga lume, cu câștigători de medalii olimpice din întreaga lume, este o adevărată competiție internațională.Cote de luge sunt în specialpopulare la Jocurile Olimpice, cu unele mari atlete de luge care ies din România chiar acum —cum ar fi Alex Gough și Brooke Apshkrum.

În timp ce cotele pentru Luge nu sunt în general disponibile decât cu mult timp înainte de eveniment, ele încă atrag un interes enorm din partea publicului de pariuri. Cotele Luge au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote Luge 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Competitor 1TBATBATBA
#Competitor 2TBATBATBA
#Competitor 3TBATBATBA
#Concurent 4TBA| ||874TBATBA

Cote de schi

Când te gândești la sporturile de iarnă, primul lucru la care te gândești în mod normal este la schi.Schiul are o serie dediscipline, principalele fiindSlalom, Slalom uriaș și Super G. Super G este, fără îndoială, cel mai impresionant dintre cele trei, concurenții care se repezi pe pante abrupte cu viteze de până la 100 km/h. Sportul a văzut campioni de pe tot globul, cu mulți campioni continentali din America de Nord de-a lungul anilor.

În trecut și în prezent, sportul a văzut câteva nume mari de-a lungul anilor din vestul Atlanticului, precum lui Alex Bellemare, Andi Naude, Mikael Kingsbury și Alex Beaulieu-Marchand. Vom explora cotele de schi pentru toate evenimentele majore, cel mai mare fiind Jocurile Olimpice din 2022. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote la schi 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Competitor 1TBATBATBA
#Competitor 2TBATBATBA
#Competitor 3TBATBATBA
#Concurent 4TBA|| |911TBATBA

Cote de snowboarding

Mai puţin tradiţional decât schiul, dar la fel de popular,Cote de snowboard| ||919 now atrage multă atenție din partea pariorilor. Cu unii concurenți de top în joc, precum Alexa Loo, Brad Martin, Baptiste Brochu și Andrew Neilson, se acordă o atenție din ce în ce mai mare acestui sport. Popularitatea snowboarding-ului în rândul iubitorilor de sporturi de iarnă recreative a condus cu adevărat lucrurile înainte. În zilele noastre, se pare că este aproape o diferență de 50/50 între schiori și snowboarderii de pe pârtii.

Ca întotdeauna, echipa de laRomânia Sports Betting will provide comprehensive coverage of the sport and ensure all things Snowboarding are displayed here. The snowboarding odds were last updated on 21 decembrie 2021:

Cote de snowboarding 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Competitor 1TBATBATBA
#Competitor 2TBATBATBA
#Competitor 3TBATBATBA
#Concurent 4TBA| ||948TBATBA

Skeleton Odds

Fără îndoială unul dintresporturile mai nebune veți vedea la orice jocuri de iarnă.Scheletul implică alunecarea pe o jgheață la viteze mari, cu fața întâi. Acest lucru se face pe o sanie mică, sau bob, care în acest caz este cunoscut sub numele de schelet. Pista înghețată permite saniei să atingă viteze extrem de mari. Termenul de schelet este numit după aspectul osos al saniei, dar indiferent de asta, numele pare destul de potrivit! De-a lungul anilor, scheletul a văzut câțiva concurenți de top, precum Amy Gogh, Barrett Martineau și Dave Greszczyszyn.

TheSkeleton cote always come around for jocuri de iarnă, echipa de aici actualizându-le pe măsură ce apar pe site-urile de pariuri sportive. Asigurați-vă că reveniți cu noi. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote Skeleton 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Competitor 1TBATBATBA
#Competitor 2TBATBATBA
#Competitor 3TBATBATBA
#Concurent 4TBA|| |987TBATBA

Cote patinaj viteză

Patinajul de viteză, ca toate celelalte evenimente de patinaj, este întotdeauna uneveniment foarte competitiv. Are un ritm rapid și oferă spectatorilor un adevărat fior, cu blocări regulate și câteva finalizări strânse. Este destul de asemănător cu velodromul, cu echipe care se mișcă în sinergie și încearcă să obțină un avantaj asupra adversarilor lor cu cea mai mică marjă. În acest moment, România se mândrește cu câțiva patinatori de viteză excelenți, nume precum Alexandre St-jean și Alex Boisvert-Lacroix sunt unele dintre cele mai bune. == nu sunt disponibile cu ușurință, dar apar întotdeauna

The speed skating odds aren’t readily available, but always pop în jurul timpului apar mari evenimente sportive de iarnă. Vom avea întotdeauna această pagină la zi cu cele mai recente. Cotele patinaj viteză au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote patinaj viteză 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
#Competitor 1TBA| ||1016TBATBA
#Competitor 2TBATBATBA
#Concurent 3TBATBATBA
#Concurent 4| ||1027TBATBATBA

Conținut similar