https://t.co/cG2nC2xtyl
Recenzie
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri WHL Hochei

Pariurile WHL a devenit una dintre cele mai populare competiții de hochei la care se pariază în jumătatea de vest a României și în Statele Unite. state.

Această ligă include unele dintre cele mai bune talente de hochei din America de Nord, inclusiv jucători care sunt destinați să aibă unimpact în NHL.Cotele de pariere WHL sunt disponibile în prezent, dar de îndată ce vor fi, le vom posta aici. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Echipa 1PowerPlayRemizăPowerPlayEchipa 2
Portland Winterhawks3,324,231,79Everett Silvertips

Defalcarea noastră a pariurilor pe Western Hochei Liga include diferite tipuri deCote de pariere WHL împreună cuSfaturi de pariere WHL specifice ligii.

Cote de pariuri WHL

The Liga de hochei de Vest a fost fondată în 1966|| |686, initially referred to as the România Major Junior Hockey league, consisting of teams strictly from Alberta și învecinatăprovincia Saskatchewan.

Această ligă a suferit mai multe modificări, transformându-se în cele din urmă sub numele deWestern Hochei League în1978 și apoiextindendu-se pe întregul peisaj vestic al României, împreună cu un grup de echipe de pe coasta de vest a Statelor Unite.

Ca unul dintre ceitrei membri ai Ligii de hochei România, împreună cu Liga de hochei din Ontario și Liga de hochei pentru juniori majori din Quebec, Western Hochei League include unii dintre cei mai buni jucători de hochei din America de Nord. Acest trio de ligi sunt cele mai importante competiții profesionale minore din România și Statele Unite, atrăgând talente excelente din întreaga lume – în special pe cei care doresc să facă saltul în NHL.

 • Joacă online acum
  site-uri de pariuri NHL
 • De fapt, din moment ce jucătorii caută să-și pună cu pumnul la marele spectacol, competiția și nivelul de pasiune din cele trei ligi CHL sunt adesea mai mari decât NHL, care tinde să implice un mai cool. , mentalitate mai echilibrată.

  Hocheiul este puțin mai aleatoriu decât majoritatea sporturilor, iar ligile cu un pas sub cele majore tind să implice o incertitudine crescută, ceea ce face caCote WHL mai imprevizibile decât NHL .

  În trecut,sezonul regulat prezenta un program de 72 de jocuri începând cu sezonul 1975, dar sezonul 2018-19 WHL a ajuns să fie scurtat la 68 de jocuri, reducând tensiunea asupra sportivilor. Similar cu NHL, liga este împărțită în două conferințe cu două divizii fiecare, care se luptă pe tot parcursul sezonului pentru un loc în playoff. Cu toate acestea, cele două conferințe nu sunt în întregime egale.

  Conferința de est are două echipe mai multe decât conferința de vest, ceea ce face multmai ușor pentru echipele vestice să se strecoare în postsezon. Ca atare, există de obicei o echipă estică care ar ajunge în playoff dacă s-ar întâmpla să joace în vest. Conferința de vest prezintă B.C. Divizia și divizia S.U.A., în timp ce conferința de est este formată din divizia de est și divizia centrală.

  Trei echipe de top din fiecare divizie se califică automat pentru playoff. Rămân o pereche de locuri wild card pentru cele mai bune două echipe în afara celor șase calificări din divizie.WHL cuprinde un total de 22 de echipe, cu șase cluburi din diviziile de est și centrale, alături de cinci echipe din SUA și B.C. diviziuni. Playoff-urile WHL constau în serii de șapte jocuri pentru fiecare etapă a turneului, care se potrivesc cu formatulplayoff-urile Cupei Stanley.

  Cea mai bună variantă de sus-și -jucătorii care urmează se îndreaptă spre această ligă pentrusă-și arate abilitățile pentru potențialii angajatori NHL, dar rivalitățile îndelungate și dragostea pe care orașele le arată echipelor lor WHL creează o atmosferă diferită de majorele. Acest lucru creează un nivel de intensitate și implicare personală care transcende hocheiul, mai ales atunci când echipele locale care reprezintă orașe mici câștigă Campionatul WHL și chiarMemorial Cup, trofeul suprem România în afară. Cupa Stanley și Jocurile Olimpice.

  SportsInteraction oferă multe cote la WHL pe tot parcursul sezonului.

 • Joacă online acum
  Sports Interaction Recenzie
  BONUS 500 USD
 • Cote Memorial Cup

  Fiecare echipă dorește să câștige campionatul propriei ligi, inclusiv WHL, OHL și QMJHL. Cu toate acestea,Cupa Memorial este premiul suprem spre care se străduiește toată lumea, deoarece arată care este cea mai bună echipă nord-americană în afara NHL. Memorial Cup există într-o formă sau alta din 1919, când Universitatea din Toronto a ridicat trofeul inaugural, iar versiunea modernă a acestei competiții a început în 1983.

  De atunci, Western Hochei League a dominat Memorial Cup, câștigând mai mult decât OHL și QMJHL. Această tendință a fost stabilită atunci când Portland Winter Hawks a devenit prima echipă care a câștigat noul format și prima echipă americană din istorie care a luat acasă Cupa Memorial. De atunci,Șefii Spokane au câștigat de două ori și Portland o dată, rămânând singurele echipe din SUA care au luat acasă premiul României.

  Bodog și 888Sports|| |786 usually have Cote viitoare ale Cupei Memorial disponibile de la începutul sezonului.

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Joacă online acum
  888 Sport Recenzie
  BONUS 250$
 • Pariere pe hochei WHL|| |826

  WHL Standard Betting

  În ceea ce privește standardulPariuri WHL pe hochei alegeri, cele mai populare ar fi pariurile pe linie monetară care implică prezicerea totală câștigător al unui meci individual. Aceasta include atât sezonul regulat, cât și jocurile din playoff. Veți observa că majoritateasite-urile de pariuri sportive vor lista linia monetară alături de alte două tipuri de pariuri standard: spread-uri și pariuri peste/sub.

  În hochei,spread-urile sunt denumite pariuri pe linia pucului. În NBA și NFL, de exemplu, spread-urile implică numărul de puncte prin care o echipă va câștiga. Majoritatea jocurilor NHL ajung să fie câștigate sau pierdute cu un singur gol, așa că liniile pucului prezic dacă o echipă va câștiga sau nu cu două sau mai multe goluri.Linii de puci pot fi o modalitate foarte profitabilă de a paria pe favorite.

  The Tipul final de pariu standard sa încheiat/ sub pariuri. Mai simplu, veți prezice dacă două echipe obțin sau nu mai mult sau mai puțin decât totalul prezis oferit de casa de pariuri sportive. Dacă nu sunteți 100% sigur cine ar putea câștiga un meci individual, dar sunteți destul de încrezător că jocul va fi o luptă defensivă sau o luptă defensivă, un pariu peste/subir se poate dovedi a fi profitabil.

  Bet365, printre altele, are ogamă de opțiuni pentru pariuri WHL.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS 200 USD
 • || |867

  WHL Futures Betting

  Deoarece WHL are propriul campionat, iar câștigătorii concurează pentru Cupa Memorial, existămultiple types of futures bets for the WHL. În ceea ce privește WHL, fiecare divizie și fiecare conferință va include viitor pentru echipa de top. Câștigătorul campionatului WHL de la sfârșitul anului este un alt dintre principalele pariuri futures.

  Având în vedere lipsa de predictibilitate în WHL și hochei în general, obținerea corectă a pariurilor futures poate fi foarte dificilă, mai ales când se ia în considerare amenințarea care se profilează cu accidentări sau jucători care fac NHL. Acesta este motivul pentru care unele dintre cele mai bune câștiguri la pariuri pot fi găsite pentru pariurile futures în hochei –imaginați-vă că pariați pe St. Louis Blues când au fost ultimii în ligă înainte de a merge pe o lacrimă și de a câștiga cupa| ||877.

  Desigur, probabilitatea ca fiecare echipă WHL să câștige Cupa Memorială va fi determinată de casele de pariuri sportive și oferită ca pariu futures. Puteți găsiWHL futures la10Bet.

 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie
  BONUS 300$
 • WHL Prop Betting

  Pariurile cu propoziție nu fac parte din pariurile standard și futures.În esență, un pariu de recuzită poate fi aproape orice, deși casele de pariuri sportive tind să ofere acces la un set comun de elemente de recuzită. Pentru jocuri individuale, un pariu de prop poate implica echipa care va înscrie primul gol sau dacă un jucător va înregistra sau nu un punct în timpul jocului.

  Un pariu de prop care are loc în viitor ar putea implica pariând dacă o echipă va ajunge sau nu în playoff sau dacă un club WHL va câștiga mai mult sau mai puțin decât un anumit număr de jocuri într-un sezon.

  Urmăriți William Hill pentru piețele de recuzită WHL.

 • Joacă online acum
  William Hill Review
  BONUS 500 USD
 • WHL Sfaturi de pariuri la hochei

  • Pariul pe echipe cu veterani WHL este mai probabil să fie profitabil decât să pariezi pe echipe cu jucători NHL în curs de dezvoltare când vine vorba de pariuri futures.
  • Statisticile cheie de care trebuie să fii atent la pariurile pe hochei suntdiferența de goluri, golurile permise și valorile posesiei. Echipele cu valori excelente defensive și de posesie au mult mai multe șanse să câștige, chiar dacă nu joacă cel mai bine.
  • Pariezi pe o favorită care este probabil să copleșească un rival defavorizat?Luați în considerare alegerea liniei pucului favorita pentru a îmbunătăți plata fără a adăuga prea mult risc.
  • Peste/sub pot oferi o valoare excelentă,especially if you’re unsure about a puck line or moneyline bet.
  • Tendintele nu prezic rezultatul unui pariu, dar o fac oferă o perspectivă valoroasă asupra motivului pentru care un rezultat este considerat mai probabil decât altul. Căutați statistici, cum ar fi recordurile acasă/rutieră, tendințele diviziale și ale conferințelor pentru a vă susține afirmațiile cu date.
  • Fiecare echipă din WHL ajunge să se confrunte cu o parte dificilă a programului at some point in the season, making it difficult for the team to play as well as they normally would. Look out for teams that are in the midst of lengthy road trips, especially those that involve playing three games in four nights, and the coada jocurilor consecutive .
  • FolosițiBitcoin pentru afinanța contul dvs. în casele de pariuri sportive. Este o metodă de depunere mai sigură și mai rapidă în comparație cu altele. Casele de pariuri sportive tind să ofere bonusuri mai bune atunci când utilizați BTC.

 • Bonusuri mai bune cu BTC
  Taxe mai rapide și mai mici
 • Cele mai bune case de pariuri sportive pentru a plasa pariuri pe CHL| ||979

  Sports betting fans that wonder how they can să plaseze pariuri în România vor fi încântați să știe că au acces la zeci de case de pariuri sportive online remarcabile. Aceasta include Casele de pariuri din România precum Sports Interaction (SIA), alături de casele de pariuri internaționale precum William Hill și Betway. Aceste site-uri prezintă adesea o gamă largă de cote la hochei, inclusiv pariuri WHL.

  Alegerea celei mai bune pariuri sportive implică găsirea celui care vă satisface cel mai bine nevoile. Dacă sunteți un fan al pariurilor des pe mai multe ligi, un site cu un program de loialitate poate funcționa bine. Dacă sunteți interesat să plasați câteva pariuri ici și acolo în timp ce participați la acțiunea WHL, o casa de pariuri sportive care oferă câteva pariuri gratuite poate fi cea mai bună pentru stilul dvs. de pariere.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive