Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Unde să W atch UFC?

Evenimentul următor - UFC Fight Night

The cotele pentru UFC Fight Night au fost lansate, cu evenimentul va avea loc pe 15 ianuarie. Dana White a confirmat unele dintre lupte. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

1st FighterBet99Bet992nd Fighter
Calvin Kattar2.741,44Giga Chikadze
Muslim Salikhov2,001,80Michel Pereira
Dakota Bush2,601,50Viacheslav Borshchev
 

The odds from top-rated pariuri sportive online pentru evenimentele UFC vor fi afișate pe această pagină, pe măsură ce apar noile evenimente, vom actualiza în consecință. Am ales și pentru evenimente majore.
 

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS 500$
 • https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
   https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
   Cote de pariuri Canelo Alvarez
   Cele mai recente cote, știri și perspective aici!
   Read more
   https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
   Conor McGregor News and Insights
   Pentru cele mai recente știri, tendințe și cote
   Citiți mai multe
   https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
   Programul UFC 2021: Toate luptele și evenimentele
   Acoperire completă și actualizată a tuturor luptelor
   Citeste mai mult

  Ultimul cart principal: Cele mai buni luptători MMA au mers pe Insula Luptei UFC, pentru UFC 253 noaptea de luptă pe || |81227/09/20. Evenimentul principal a fost o luptă cu Israel Adesanya vs Paulo Costa. Adesanya a câștigat lupta prin câteva runde unilaterale. O victorie clară pentru campionul nigerian-kiwi prin TKO.

  Atât cardurile ESPN+ (Fight Night) cât și ESPN au preliminarii TV de patru lupte și Prelimele UFC Fight Pass (cunoscute și sub numele de Early Prelims). 

  Majoritatea cardurilor TV încep în jurul orei 20:00 ET într-o sâmbătă, cu câteva excepții. Vă rugăm să verificați furnizorii dvs. de televiziune locali pe măsură ce luptele se apropie pentru a fi sigur de ora de începere.

  Mai jos este o listă rapidă a următoarelorevenimente viitoare UFC și unde să le urmăriți. Vă rugăm să rețineți că transmisiunile ESPN au loc în rețeaua națională, ESPN+ sau ESPN2. Verificați-vă listele locale pentru următorul eveniment televizat sau transmis LIVE pe espn.com.

  Urmăriți UFC Live

  UFC difuzează aproape 50 de evenimente pe an adică există un eveniment aproape în fiecare săptămână.Majoritatea evenimentelor vor fi difuzate pe TSN, în specialUFC Fight Night Cards.

  Evenimentele numerotate sunt pe PPV, dar în mod tradițional vin cu patru- luptă cu cărțile preliminare, care sunt la fel de bune ca și cărțile TV obișnuite.

  În timp ce UFC își salvează cele mai bune lupte pentru PPV-urile sale, promovarea continuă să crească luptători incitanți și vedete emergente. Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov s-au luptat și la televizor înainte de a deveni superstaruri de box office. UFC promovează următoarea generație de talente, astfel încât mai mulți spectatori, inclusiv tu, să le poată viziona și să-i cunoască înainte de a fi chiar cool.

  Dar nu toate cărțile sunt egale.De obicei, există două tipuri de carduri TV gratuite: carduri ESPN+ și carduri ESPN. În timp ce ambele sunt difuzate pe TSN, cardurile ESPN+ sunt cărți principale cu șase lupte care au un nivel decent de talent. Ele au loc de obicei în orașe mai mici și au un pic de hype. Cărțile ESPN sunt cărți principale cu patru lupte și sunt aproape la fel de bune ca și cărțile PPV. Acestea primesc o cantitate solidă de hype și au loc în orașe mai proeminente.

  Urmăriți UFC în flux gratuit online

  Alternativ, dacă cardurile TV nu sunt suficiente,you can subscribe to UFC Fight Pass. Serviciul de streaming video pe bază de abonament a fost lansat în 2011 și a fost Netflix pentru toate lucrurile MMA. Pachetele de abonament vin în trei niveluri: o ofertă lunară la 9,99 USD, o ofertă pe șase luni la 8,99 USD pe lună (facturată la 53,94 USD) și oferta de un an la 7,99 USD pe lună (facturată la 95,88 USD).

  Puteți accesa Fight Pass prin orice dispozitiv de streaming: smart TV, telefon, laptop, tabletă sau consola de jocuri video. Fight Pass difuzează aproximativ patru cărți exclusive în fiecare an și are, de asemenea, întreaga bibliotecă UFC. Puteți găsi orice luptă și orice eveniment de la orice oră.

  Ați ratat evenimentul de aseară? Verificați-vă Fight Pass. Nu ai apucat să vezi PPV-ul epic de acum câteva luni? Este pe Fight Pass.

  Cel mai bun dintre toate, UFC Fight Pass acoperă și alte promoții MMA precum Invicta FC și difuzează, de asemenea, kickboxing, Brazilian Jiu-Jitsu și alte evenimente de arte marțiale. Programarea originală UFC, The Ultimate Fighter, seria Dana White Tuesday Night Contender sunt, de asemenea, toate pe Fight Pass.

  Ca fani îndrăgostiți UFC - România Sports Betting oferăcele mai bune sfaturi de pariuri pentru UFC . Vezi mai jos recenzii pentru celecele mai bune case de pariuri sportive disponibile pentru a paria online:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1374


   Where to Watch the UFC FAQs

   • UFC este disponibil în țările de pe tot globul, deși trebuie spus că fiecare țară are propriile legi cu privire la ceea ce cetățenii acelei țări au voie să vadă. Merită întotdeauna să verificați cu țara în care veți vedea ce arată - înainte de a ajunge!

   • UFC este disponibil pentru cetățenii din România care locuiesc în New Brunswick. Aceștia pot viziona luptele la TV, pe unul dintre diferitele canale care plătesc drepturile, cum ar fi ESPN, sau pot accesa el prin serviciul de abonament UFC Fight Pass.

   • Absolutely. Utilizatorii pot descărca UFC Fight Pass direct pe telefonul lor și, dacă au capabilități video pe dispozitivul lor portabil, vor putea urmări luptele.

   • Tot ce trebuie să facă marinarii pentru a urmări UFC este să localizeze o zonă cu conexiune la internet.UFC poate fi transmis în flux prin internet, deci este ușor să urmăriți luptele - dar poate că nu este atât de ușor să găsiți o conexiune pe mare!

   • Multe baruri și pub-uri din America au acces la tot sportul prin site-uricum ar fi ESPN, totuși nu vă putem garanta voința dvs. - verificați întotdeauna înainte!

   • Există absolut. Din fericire pentru toți fanii UFC de acolo, furnizorul lor favorit de MMA oferă un serviciu de streaming excelent, bazat pe abonament, numit UFC Fight Pass. Fanii MMA pot vedea fiecare luptă asociată cu UFC de-a lungul anului.

   • Cu o populație de puțin peste un milion, frumoasa provincie dinSaskatchewan are acces complet la UFC.

   • Da, poți . Atâta timp cât dispozitivul este compatibil cuAndroid sau software-ul Apple iOS, utilizatorii îl vor putea viziona online printr-un browser web sau se vor abona la UFC Fight Pass.| ||1440

   • UFC s-a dedicat întotdeauna să ofere cele mai bune servicii posibile fanilor săi. O parte din aceasta a fost dezvoltarea unui software descărcabil pentru vizualizare printr-un serviciu de abonament, sub forma UFC Fight Pass.

    Fanii UFC care au un dispozitiv portabil cu un sistem de operare Android sau iOS pot accesa UFC Fight Aplicația Pass.

   • În timp ce Quebec-ul este destul de diferit de restul țării, prin faptul că cetățenii săi vorbesc predominant franceză, totușiobține o acoperire completă a UFC. Toate provinciile din România au acoperire de UFC.