Vezi toate pariurile sportive Site-uri
UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022

Pariuri UFC: Cele mai mari lupte din 2022

Cu 2021 în cărți,așteptăm cu anticipare lista UFC pentru 2022. Deși doar câteva evenimente sunt oficiale, mai multe confruntări importante sunt atât de aproape de a fi finalizate. Și suntem aici pentru asta! Cea mai bună parte este că majoritatea acestor lupte sunt deja disponibile de la cele mai bune case de pariuri sportive online. Consultați cărți precumBetway pentru a găsi șansele timpurii pentru aceste lupte pe măsură ce le descompunem.

GreutateFrancis Ngannou șiCiryl Gane se ciocnesc în ianuarie, în ceea ce ar fi prima luptă „mare” a anului a promoției. Poți găsicele mai recente și cele mai bune cote la pariuri UFC din cele mai bune case de pariuri sportive, împreună cu celelalte lupte viitoare. Iată o privire asupra altor trei lupte, cu cote de pariuri, pentrudeveniți entuziasmați de anul viitor.

Cele mai mari lupte ale UFC în 2022

UFC are o grămadă de alte lupte grozave planificate pentru primul trimestru al anului 2022. Dar ne-am concentrat pe aceste patru lupte, deoarece acestea nu ar fi doar cele mai mari pentru acest an de început, ci potenţial întregul an.Verificați programul de lupte UFC din 2022 pentru a fi la curent cu cele mai mari și mai bune lupte UFC care merg înainte.

Francis Ngannou vs Ciryl Gane - UFC Heavyweight Championship

 • Data/Ora: 22 ianuarie, 22:00 ET
 • Locul:Honda Center
 • Locație: Anaheim, CA, Statele Unite
 • Difuzare: Plată per vizionare

O luptă la categoria grea care poate fi începutul celei mai mari trilogii vreodată.Și aceasta nu este o hiperbolă. Ngannou (16-3-0) și Gane (10-0-0) sunt cei mai buni grei de pe planetă și suntfoști parteneri de antrenament. Cotele bine aliniate indică o chiar potrivire în ciuda diferențelor de stil.

Ngannou este un artist knockout renumit pentru KO-urile sale cu o singură atingere. El este cel mai puternic luptător pe care UFC l-a văzut vreodată și oferă multe nuanțe de Mike Tyson.Gane se mișcă ca o greutate ușoară și este atât puternic, cât și tehnic. S-ar putea să nu se laude cu atâtea knock-out-uri ca Ngannou, dar este neînvins și rareori a avut probleme.

Este greu de imaginat campionul la categoria grea, Ngannou care va merge mai mult de o rundă aici. Dar campionul interimar, Gane, știe deja despre el și nu va fi o pradă ușoară. Marja de eroare este mică pentru ambii luptători aici, dar pentru cei mai tehnici Gane ar trebui să aibă avantaj.

Ciryl Gane Pentru a câștiga
1,95
Betway

Israel Adesanya vs Robert Whittaker 2 - Campion UFC la categoria mijlocie

 • Data/Ora: 12 februarie, 22:00 ET
 • Locul: || |718Toyota Center
 • Locație: Houston, TX, Statele Unite ale Americii
 • Difuzare: Plată per vizionare|| |727

Just a few weeks after the heavyweight unification bout is the sequel to what was a star-making performance from middleweight champion Israel Adesanya. The Nigerian put on a clinic against Robert Whittaker, the ex-champion. But Whittaker (23-5-0) a câștigat trei la rând în mod dominant.

Adesanya (21-1-0) a fost imbatabilă în divizia și practic a curățat-o deoarece doar revanșă luptători pe care i-a învins deja. Acestea două sunt cele mai bune pe care Oceania le are de oferit. Verificați statisticile lor izbitoare: ambii au o apărare izbitoare de 61% sau mai bună și efectuează o lovitură mai semnificativă pe minut decât absorb.

Consensul este asupra lui Adesanya pentru a învinge din nou Whittaker. Dar acesta va fi mai aproape deStilul îmbunătățit al lui Whittaker. La cote de aproape 3-1, el este pariul de făcut.

Robert Whittaker Pentru a câștiga
2,75
Betway

Dustin Poirier vs Nate Diaz - Confruntarea la greutatea welter

 • Dată/Oră:TBD
 • Locul: TBD
 • Locație: TBD
 • Difuzare : Plătește pe vizionare (cel mai probabil)

Aceasta poate fi cea mai mare luptă fără titlu care se va întâmpla în 2022. Atât Dustin Poirier, cât și Nate Diaz sunt favoritele fanilor și toată lumea mor de nerăbdare să vadă asta. Discuțiile s-au aprins deja pentru ca acest lucru să se întâmple și odată ce Dana White va ajunge la termenii lui Diaz, se va întâmpla.

Poirier (28-7-0) vine de la o altă înfrângere sfâșietoare la titlu. Își va îndrepta atenția către o altă luptă pe bani. Nu a fost niciodată într-o luptă plictisitoare datorităstilului său de luptă agresiv. Împotriva lui Diaz cu bărbie de fier, Poirier se poate balansa după pofta inimii.

Diaz (20-13-0) may be a journeyman based on his record. But his long reach and crisp boxing makes him a handful to deal with. If he can keep Poirier on his feet, Diaz are șanse solide să-l trimită în boxă pentru o victorie.

Nate Diaz Pentru a câștiga
4,00
Betway

Charles Oliveira vs Justin Gaethje - UFC Campionatul la greutatea ușoară

 • Data/Ora: TBD
 • Locul: TBD
 • Locație: TBD
 • Difuzare: Plată per vizionare (cel mai probabil)

Cu tot respectul lui Justin Gaethje, dar aceștia sunt bani în bancă pentru Charles Oliveira. Campionul UFC la categoria ușoară și-a consolidat domnia titlului cu o victorie prin depunere în fața lui Poirier.Oliveira este cel mai apropiat lucru de un luptător complet.Este durabil, are putere KO și poate supune pe oricine.

Justin Gaethje și-a câștigat respect, dar încă intenționează să ia centura lui Charles Oliveira. 🏆#UFC269 | Povestea completă:https://t.co/FXLaq9lRKY pic.twitter.com/cJq4M5eCmH

— MMA Junkie (@MMAjunkie)13 decembrie 2021

În timp ceGaethje (23-3-0) va fi întotdeauna periculos datorită puterii lui knockout, el nu a nu a evoluat prea mult ca luptător. El va căuta să-l coboare pe Oliveira și să-l facă KO. Dar, așa cum a arătat în lupta sa împotriva lui Khabib Nurmagomedov, odată ce Oliveira (32-8-0) îl aduce pe saltea, se va termina.

Și în picioare, Oliveira a aruncat lovituri împotriva atacanților la fel de puternici precum Michael Chandler și Poirier. Gaethje putea să-și stingă luminile. Dar odată ce nu o face, va fisă fie îndoit de Oliveira.

Charles Oliveira Pentru a câștiga
1,59
Betway

Pariază UFC din cele mai bune case de pariuri sportive online

Veți găsi toate aceste cote la pariuri UFC din cele mai bune case de pariuri sportive enumerate aici. Pentru a obținecel mai bun profit pentru banii dvs., înscrieți-vă cu câtesite-uri de pariuri UFC doriți. Cu cât sunteți în mai multe cărți, cu atât mai multe oferte - și selecție de linii de pariuri - sunt disponibile pentru dvs.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive