#
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Selecții pentru Ngannou vs. Gane la UFC 270

Oamenii din întreaga lume sunt pregătit pentru următoarea confruntare de la sfârșitul acestei luni, în interiorul octogonului, între Francis Ngannou și Ciryl G. ane la UFC 270. Este o confruntare uriașă pentru a evidenția ceea ce ar trebui să fie chiar un monstru. În acest articol, avemalegeri pentru Ngannou vs. Gane la UFC 270 și multe altele. Fanii nu vor dori să rateze asta.

Ngannou-Gane va fi prima luptă incontestabilă pentru titlul UFC la categoria grea care nu implică nici Stipe Miocic, nici Daniel Cormier de la lupta Werdum-Velasquez din iunie 2015. Este destul de sălbatic.

— Nick Baldwin (@NickBaldwinMMA) 2 ianuarie 2022

Ngannou vs. Gane s-ar putea dovedi a fi lupta anului 

Ce: UFC 270
Când: Sâmbătă, 22 ianuarie
Cine: Francis Ngannou împotriva Ciryl Gane
Unde: Anaheim, Calif. 

E de la sine înțeles, darNgannou vs. Gane s-ar putea dovedi cu siguranță lupta anului. Aceasta este o luptă pe care oamenii au avut-o în calendare de ceva vreme, deoarece acești doi grei sunt amândoi gata să facă tot ce este necesar pentru a încerca să părăsească arena pe 22 ianuarie cu titlul în jurul deșeurilor lor. Cine va face treaba?

Ceea ce face lucrurile și mai interesante, deoarece acești doi luptători dețin exact aceleași cote de pariuri UFC îndreptându-se spre acesta, deoarecedouă grele au fost plasate la 1,93 pentru meciul lor|| |642. This only adds to the drama in this one. Half of UFC supporters out there think that Ngannou will be able to take down Gane, while on the other side of things, many think that Gane will cruise to a victory. Gane has loads of respect for his opponent.

Cote UFC 270Bet99Sports InteractionPowerPlayComeOn
Gane pentru a câștiga1,931,931.931,93
Ngannou va câștiga1,931,931,931.93
Moreno va câștiga1,591,591,591,59
Figueiredo to win2,502,502,502,50

„Nu este deosebit de tehnic -orientat", a spus Gane într-un interviu recent. "Și am putut vedea acest lucru în sparring, pentru că atunci când mergeam la tehnic, puteam vedea că eram înainte. Și de îndată ce și-a folosit puterea, a cam stricat fluxul. Am simțit foarte clar puterea lui de lovire. După cum am spus, nu am văzut niciodată pe cineva atât de puternic ca el. Astăzi, fie că este vorba de box sau MMA, nu văd pe nimeni mai puternic.”

 

În timp ce amândoi aceștia se vor lupta pentru centură| ||, există, de asemenea, o cantitate enormă de respect între cei doi. De multe ori vezi multe vorbe de gunoi înainte și înapoi, dar aceste două vedete iau drumul principal. Aceasta va fi cu siguranță o bătălie de reținut. La sfârșitul zilei, mergem cu Gane să câștigăm. De acord?Consultați cele mai bune site-uri de pariuri UFC din România pentru a obține un pariu. 

Brandon Moreno ar trebui să câștige la UFC 270

Elsewhere, Brandon Moreno ar trebui să ajungă la o victorie la UFC 270 în confruntarea sa cu Deiveson Figueiredo într-o întâlnire pentru titlul la greutatea mușcă. Moreno a fost cu adevărat în vârful jocului său în ultimul timp, ceea ce a fost minunat de văzut. Are viteză și putere care îi vor face lucrurile incredibil de dificile pentru Figueiredo când își va pune mănușile.

 

Ultima dată când l-am văzut pe Moreno în acțiune, a fost la UFC 263 vara trecută. Adversarul lui? Da, a fost Figueiredo cu titlul de greutate muscă pe linie. Acum, acești doi sunt gata să se întâlnească într-o revanșă, Figueiredo sperând să revină și să se răzbune pe Moreno. În acea ceartă de vară, Moreno a reușit să înregistreze o victorie prin trimiterea în runda a treia.

 

Brandon Moreno Pentru a-l învinge pe Deiveson Figueriredo
1,59
Sports Interaction

 

„Cred că acesta este scopul pentru mine în acest moment pentru această luptă și pentru a face o declarație”, i-a spus Moreno lui MMA Junkie în timpul unui interviu care a dus la următoarea lui ceartă. „De exemplu, „Hei băieți, Brandon Moreno este real. Brandon Moreno vrea să elimine complet această divizie.” Sunt încântat de toate provocările, deoarece sunt gata.”

 

Acești doi trebuiau inițial să se întâlnească din nou la | ||725UFC 269, dar lucrurile au fost respinse. Deși acest lucru a fost dezamăgitor pentru cei doi,aceștia sunt acum gata să lumineze scena la UFC 270. Moreno deține 1,59Cote la pariuri UFC, în timp ce Figueiredo a fost plasat la 2,50. Ar trebui să fie și un meci distractiv, dar va trebui să alegem Moreno.

În 2017, Brandon Moreno a promis că va fi campion UFC.

A pierdut următoarele două lupte și a fost exclus din listă, dar a luptat pentru a reveni și, în cele din urmă, și-a îndeplinit promisiunea în iunie.

La mulți ani Baby Assassin, un triumf al perseverenței! 🇲🇽pic.twitter.com/coCQaSyhrS

— UFC pe BT Sport (@btsportufc)7 decembrie 2021

Greg Hardy este gata să iasă și el în frunte 

Într-o altă confruntare distractivă,Greg Hardy este gata să iasă și el în frunte odată ce UFC 270 se rostogolește în jurul. Hardy este bineînțeles cunoscut pentru zilele sale controversate în NFL cu Dallas Cowboys, dar acum este un luptător apreciat, cunoscut pentru că a oferit lovituri epice. Va fi gata să-l întâlnească pe Aleksei Oleinik în ceea ce ar trebui să fie o întâlnire la categoria grea.

Hardy este favoritul pentru acest meci, el deținând în prezent 1,61 cote. În ceea ce îl privește pe Oleinik, el este puțin defavorizat în fața lui Hardy, el fiind plasat cu cota lui de 2,45. Oleinik stă cu spatele lipit de perete în aceasta, iar Hardy va fi gata să facă lucrurile grele. Mergem 100% cu Hardy ca alegere pentru a câștiga.

Greg Hardy Pentru a câștiga la UFC 270
1,61
Sports Interaction