Recenzie
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Programe UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira Alegeri de pariuri

După ce UFC 266 ne-a oferit multă dramă și intrigi, avem o altă confruntare mare de care să ne entuziasmăm: UFC 267. În aceasta, lucrurile vor fi în cap de luptă dintre Jan Blachowicz și Glover Teixeira. Nu trebuie să vă spunem cât de încântați sunt fanii MMA pentru acesta. În acest articol, avem alegerile noastreUFC 267 futures. Cine va ajunge pe primul loc?

Blachowicz este favoritul pentru a-l doborî pe Teixeira

Conducând până la tilts UFC 267, Blachowicz este favoritul pentru a-l doborî pe Teixeira in their matchup. This isn't a surprise, as Blachowicz continues to turn heads when he's inside of the octagon. The light heavyweight has outstanding power, while his smarts really set him apart from others whenever blows are being exchanged as well. 

LaUFC 259 în martie,Blachowicz a fost în picioare cu Israel Adesanya. That fight is one that's still being talked about, as the two were nothing short of brilliant in their five-round meeting. Blachowicz ended up winning via a decision. He was fantastic from start to finish in that one. Now, he has turned his focus to Teixeira, where he's expected to win again. 

Alegeri UFC 267Sports InteractionBet99ComeOnBetsafe
Blachowicz pentru a câștiga1,381,381,381.38
Teixeira va câștiga3,103,103,103,10
Yan to win1,301,301,301,30
Sterling pentru a câștiga3,753,753,753,75

Cât despre Teixeira,are 32-7 -0 în cariera sa și va intra în această luptă cu Blachowicz după victoria sa la o UFC Fight Night în noiembrie. În acel meci, Teixeira a înregistrat o victorie în runda a treia în fața lui Thiago Santos. A fost o victorie destul de impresionantă pentru el. Acum, va spera să încerce să înregistreze o victorie supărată în fața lui Blachowicz, care va fi cu siguranță dificilă.

ConformLas Vegas Sportsbooks,Blachowicz este într-adevăr favorit cu cota sa de 1,38. Meanwhile, for Teixeira, he has been given 3.10 cote UFC. Oddsmakers au o mare credință în câștigarea Blachowicz aici și suntem de acord. Convingerea noastră este că luptătorul polonez va rezolva lucrurile în runda a doua și va câștiga prin knockout. Blachowicz este alegerea noastră.

Jan Blachowicz își va apăra titlul la categoria grea ușoară împotriva lui Glover Teixeira la UFC 266 pe 4 septembrie, a declarat Dana White@bokamotoESPN.pic.twitter.com/335cYRsHgf

— ESPN MMA (@espnmma)14 aprilie 2021

Petr Yan ar trebui să aibă fără probleme să-l învingă pe Aljamin Sterling

În altă parte,Petr Yan nu ar trebui să aibă probleme să-l învingă pe Aljamin Sterling în meciul lor la greutatea bantam. Yan este cel mai mare favorit pentru acesta, deoarece a fost cu adevărat impresionant în luptele sale recente. Similar cu celelalte vedete din divizia sa, Yan este cunoscut pentru rapiditatea sa. Clipi și ți-ar putea lipsi să dea o lovitură puternică. Acesta este ceva ce Sterling înțelege pe deplin.

Acești doi sunt destul de familiarizați unul cu celălalt,așa cum s-au întâlnit la UFC 259 în martie. Din păcate pentru Yan, el a primit o descalificare în turul al patrulea în această întâlnire. Sterling a primit victoria după ce Yan a încercat să-i pună un genunchi puternic, dar acesta a aterizat ilegal pe capul lui Sterling. Tocmai așa, lupta s-a încheiat și Sterling a fost declarat câștigător.

Petr Yan Pentru a-l învinge pe Aljamin Sterling
1,30
Sports Interaction

De data aceasta, însă , Yan va fi, desigur, mult mai atent cu livrările sale. Încă mai are un gust groaznic în gură după acel DQ. Crezi că va lăsa asta să se întâmple din nou? Nici o sansa.Yan are 1,30 cote, în timp ce Sterling este 3,75. Yan are toată încrederea din lume. El este alegerea noastră să iasă în frunte. Mai ales după ce s-a întâmplat ultima dată când cei doi s-au confruntat.

#UFC campion la greutatea bantam@FunkmasterMMA se alătură@arielhelwani to reflects on the last five months of his life:

"Incerc sa repar leziunile nervoase de la bratul meu. E mai bine, dar sa spun ca e unde era inainte, asta ar minti."

CEAȚI#TheMMAHour:https://t.co/2GyRihHss5 pic. twitter.com/R6eC8KfXTS

— MMAFighting.com (@MMAFighting)1 septembrie 2021

Va putea Amanda Ribas să o rețină pe Virna Jandiroba?

Nu în ultimul rând aici,va reuși Amanda Ribas să o rețină pe Virna Jandiroba? În divizia de greutate paie, aceasta va fi cu siguranță un luptă distractivă. Pentru cariera ei, Ribas are 10-2-0, în timp ce Jandiroba are 17-2-0. Ribas, care anterior a fost testat pozitiv pentru COVID-19, este pe deplin sănătos și gata să facă o declarație destul de mare în fața unui coleg remarcat din Jandiroba.

Pe Vegas,Ribas a fost setat la 1,77, în timp ce Jandiroba este 2,08. Acest fapt ne spune că acest meci va fi incredibil de aproape. Ribas nu este un favorit copleșitor, ceea ce ar trebui să-i dea și mai multă încredere lui Jandiroba. Este ea un underdog? Da, dar adevărul este că se așteaptă să aibă dreptate în asta. Acesta nu va fi dominat de nici unul.

Virna Jandiroba Pentru a o învinge pe Amanda Ribas
2,08
Sports Interaction

În ceea ce privește realizarea unui alege,Ribas s-ar putea simți ca decizia din cauza șanselor ei, dar simțim că o supărare ar putea ajunge să fie înregistrată în acest caz. Jandiroba nu este străină de a șoca oamenii și s-ar putea întâmpla din nou la UFC 267. Cu siguranță nu va fi ușor, dar Jandiroba ar putea surprinde milioane de fani care urmăresc UFC 267. Ea este alegerea noastră pentru a câștiga pe Ribas.

Deci#UFC267 și#UFC268 arată ca un foc drept. 267 are 2 lupte pentru titlu, la fel ca și 268. Pe cartela lui 267: Islam Makhachev vs Rafael Dos Anjos
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev
Amanda Ribas vs Virna Jandirobapic.twitter.com/R9wflNwuV6

— 🟣 Carbazel MMA (@Carbazel)1 septembrie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive