$
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Pariuri UFC 267: Pariuri Petr Yan vs Cory Sandhagen

Vezi mai jospariuri pentruUFC 267 Petr Yan vs Cory Sandhagen.

Pe30 octombrie, UFC este în Abu Dhabi pentru prima dată din ianuarie a acestui an. ÎnEvenimentul principal UFC 267 al cărții de luptă,UFC 267,Jan Blachowicz caută să-și aperetitlul la categoria grea ușoară împotriva concurenților pe locul 1Glover Teixeira. In the co-evenimentul principal, fostul campion la greutatea bantam și actualul Nr. 1 s-a clasat cu 135 de lire în clasamentul oficial UFC,Petr Yan|| |651 faces the No. 3 ranked Cory Sandhagen pentruCoroana interimară UFC la greutatea bantam.|| |657

Current bantamweight champ Aljamain Sterling a fost forțat să părăsească meciul după ce s-a luptat la antrenament după operația la gât.

Să aruncăm o privire la cotele de pariuri Petr Yan vs. Cory Sandhagen venite din partea de sussite-uri de pariuri UFC.

Fostul campion

Yan a câștigat titlul vacantTitlul UFC la greutatea bantam cu unTKO impresionant victorie în fața fostului pion al UFC greutate penăJose Aldo în iulie 2020. În prima sa apărare a titlului, Yan a aterizat un genunchi ilegal on Sterling and lost his belt via descalificare. Acea luptă a avut loc în martie 2021.

Yan era într-osârgă de victorii de 10 lupte când s-a confruntat cu Sterling și recordul său UFC a fost perfect de 7- 0 cu patru victorii prin knockout în acea perioadă.

Dacă sunt membru al echipei lui Yan, trec peste ultimaTJ Dillashaw vs. Sandhagen lupta în detaliu. Dillashaw a câștigat acea luptă prindecizie divizată. Stilul și abordarea lui Dillashaw împotriva lui Sandhagen ar trebui să fieplanul Yan construiește în jurul și se extinde.

Yan trebuie să aibă grijă de apariția lui Sandhagen. Sandhagen ia adeseanechibzuit șanse și încearcă tehnici care îl pun în poziții periculoase. Un atacantputernic și conștient precum Yan poate profita de nesăbuința lui Sandhagen.

Petr Yan Pentru a-l învinge pe Cory Sandhagen
1,40
PowerPlay

 Prospectul cel mai bine cotat| ||721

First, props to Sandhagen for taking a luptă riscantă în scurt timp. Cu toate acestea, alegerea a fost un risc calculat, deoarece Sandhagen nu era probabil să obțină o lovitură de titlu în urma pierderii lui în fața lui Dillashaw.

Sandhagen este unul dintre cei mai buni luptători la aterizareflying genees în împărțire. Sterling a aterizat doi dintre acei genunchi pe Yan. Asa de. nu fi surprins să-l vezi pe Sandhagenîncercând această tehnică pe tot parcursul luptei. Sandhagen este mai rapid, mai înalt și mai puternic decât Sterling și, dacă acei genunchi aterizează, Yan ar putea avea mari probleme.

Pierderea Dillashaw a luat ceva strălucire din ascensiunea lui Sandhagen, dar el este încă o amenințare.

Nu aș fi surprins să văd că Sandhagen s-a lăsat dus la saltea devreme și lucrează lajoc de supunere agresiv înainte de doi luptători devin prea lipiți de sudoare, deoarece Sandhagen este un luptător fabulos.

Cu cât durează această luptă, cu atât are mai puține șansele Sandhagen de a câștiga.

Cory Sandhagen Pentru a-l învinge pe Petr Yan
2,75
ComeOn

Alegerea

Îmi place această potrivire. Aceasta este o luptă pe care fanii luptei doresc să o vadă, deoarece, cel puțin pe hârtie, se pare că va fiincitant și rapid cu posibilitatea unui atac brusc. sfârșit.

Nu este dezamăgit să credem că Sandhagen va reuși o supărare cu un knockout timpuriu sau o victorie prin supunere. El este foarte mult undefavorabil în viață în acest concurs. Cu toate acestea, înclin spre fostul campion.

Cred că Yan's cimpoziunea, puterea, abilitățile, bărbia și capacitatea lui de a lua un adversar la apă adâncă și obosiți-le vor duce ziua. O victorie întârziată prin TKO nu este exclusă pentru Yan, dar cred că o câștigă printr-o decizie în cinci runde și câștigă titlul interimar UFC la greutatea bantam.

Petr Yan Pentru a-l învinge pe Cory Sandhagen
1,44
Bet99

Vezi mai jos || |799top sportsbooks unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Tot ce trebuie să știi pentruPariuri UFC 2022 | România Pariuri sportive