Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Selecții UFC 266 pentru Volkanovski vs. Ortega

Veniți pe 25 septembrie, fanii UFC pur și simplu abia așteaptă sosirea UFC 266. Confruntarea va fi evidențiată de întâlnirea importantă dintre Brian Ortega și Alexander Volkanovski. Cu cele două greutăți-penă gata să se înfrunte, va fi un eveniment de urmărit. AvemSelectii UFC 266 pentru Volkanovski vs Ortega în ceea ce ar trebui să fie un thriller. Cine va învinge?

Volkanovski este favoritul pentru a-l învinge pe Ortega la UFC 266

În cursul lucrurilor,Volkanovski este favoritul pentru a-l doborî pe Ortega la UFC 266 când se întâlnesc în interiorul octogonului. În ciuda acestui fapt, știți deja că Ortega va încerca și va face tot ce este necesar pentru a obține un pic de supărare aici. Acești doi sunt luptători extrem de talentați, acesta fiind motivul principal pentru care suporterii UFC abia așteaptă să-i vadă punându-și mănușile.

PotrivitRomânia sportsbooks,Volkanovski este într-adevăr favorit cu cota lui de 1,84 . Cât despre Ortega, i s-a dat2,54 cote UFC să înregistreze cumva o supărare asupra adversarului său. Această sarcină va fi într-adevăr dificilă, deoarece Volkanovski va intra în UFC 266 cu o mare încredere. Numai acest fapt va îngreuna lucrurile pentru Ortega.

Punturi UFC 266Sports InteractionBet99ComeOnBetway
Ortega pentru a câștiga2,542,542,542.54
Volkanovski va câștiga1,841,841,841,84
Diaz to win1,981,981,981,98
Lawler va câștiga1,861,861,861,86

„Cred că acum încrederea mea este la un nivel atât de mare,” a spus Volkanovski într-un interviu. „Întotdeauna am fost încrezător în munca pe care trebuie să o fac, dar acum încrederea mea este la un cu totul alt nivel, în care să câștig nu este suficient. Să ieși acolo, să câștigi este bine, oamenii își amintesc întotdeauna de câștigător, dar, în același timp, ieși acolo și trimiți o declarație, ieși acolo și te distrezi, asta își vor aminti oamenii."

Așa cum puteți vedea din tweetul de mai sus,Volkanovski chiar nu are nicio îndoială în mintea lui că va victorie la UFC 266. Nici el și Ortega chiar nu se plac, ceea ce va face acest meci și mai distractiv. Cele două talente abia așteaptă să schimbe lovituri puternice cu privirea lumii. la sfârșitul zilei, totuși, credem că Volkanovski va fi prea mult. El este alegerea noastră pentru a câștiga. 

Alexander Volkanovski nu plănuiește să-l lase pe Brian Ortega să se simtă confortabil când intră în cușcă la UFC 266.#UFC266

Sursa, ESPN MMA:https://t.co/ZB6g2gtpvK pic.twitter.com/1epkZAZbXc

— MMA On Point (@OnPointMMA)12 august , 2021

Valentina Shevchenko ar trebui să o domine absolut pe Lauren Murphy 

În evenimentul co-principal, Valentina Shevchenko ar trebui să o domine absolut pe Lauren Murphy in their flyweight meeting. Shevchenko continues to showcase why she's one of the best female fighters in the world. Whenever she's in action, she is always ready to dominate her opponents. Time and time again we've seen her record some truly head-turning wins. 

La UFC 261 în aprilie, Shevchenko s-a dus cap la cap cu Jessica Andrade și a trimis o declarație destul de mare. În acea victorie, Șevcenko a înregistrat un KO în turul doi. Cu această performanță, ea a reușit să-și îmbunătățească recordul la 21-3-0. Cât despre Murphy, ea are 15-4-0 în cariera ei la UFC. Totuși, cei care fac cote nu îi oferă prea multe șanse pentru aceasta.

Shevchenko Pentru a o învinge pe Murphy
1,10
Sports Interaction

Shevchenko este listată cu cota ei de 1,10 UFC| ||730, and Murphy is set at 7.60. Those numbers alone really tell you that it would be one of the biggest upsets of the year if Shevchenko didn't take down Murphy and do so in an impressive fashion. Not only is Shevchenko our pick to win, but we're also predicting her to end things in the first round. Do you agree with us? Check out our site-urile noastre de pariuri UFC și primiți un pariu, dacă da.

Antrenamentele în natură au fost întotdeauna o parte importantă din pregătirea mea!
Mai ales când este vorba despre bateriile de artilerie din Fort Worden! Statul washington. August 2021#UFC266 @parimatch_ru pic.twitter.com/U8golC8Mwj

— Valentina Shevchenko (@BulletValentina) || |744August 14, 2021

Nick Diaz este gata să facă zgomot la UFC 266 împotriva lui Robbie Lawler 

Nu în ultimul rând,Nick Diaz este gata să facă zgomot la UFC 266 împotriva lui Robbie Lawler în confruntarea lor. Bineînțeles, nu l-am mai văzut pe Diaz de la UFC 183 din ianuarie 2015. Deși a fost acum șase ani, într-o luptă care s-a încheiat cu o nedecizie împotriva lui Anderson Silva, Diaz va spera acum să facă o declarație importantă în această nouă oportunitate. împotriva lui Lawler.

El are o cotă apropiată, deoarece Diaz deține în prezent 1,98 cote, în timp ce Lawler însuși are 1,86 cote. Acest lucru ne face să credem că această confruntare va fi într-adevăr prea aproape de a fi solicitată. Acești doi vor tranzacționa atât de multe lovituri de la început. Lawler va căuta să-l tulbure pe Diaz și să vadă dacă Diaz are rugină. Între timp, Diaz va dori absolut să aibă un început puternic.

Diaz Pentru a-l învinge pe Lawler
1,98
Sports Interaction

Diaz este un favorit al fanilor, deoarece el și fratele său Nate a fost atât de distractiv de urmărit atât de mult timp. Lawler știe că, în ciuda faptului că Diaz nu a luptat atât de mult timp, va dori să facă o performanță electrică. Da, Diaz absent atât de mult timp poate fi o preocupare pentru parori, dar credem că veteranul va putea să înregistreze destul de mult victoria împotriva lui Lawler.Diaz este alegerea noastră pentru a câștiga. 

Nick Diaz de la Stockton face o revenire istorică la#UFC pe 25 septembrie cu o luptă împotriva lui Robbie Lawler, o revanșă de 17 ani.@nickdiaz209 https://t.co/9rB9LE5tkw

— Elizabeth Roberts (@eroberts209)15 august 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive