Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri UFC pentru Tate vs. Vieira Fight Night

La mijlocul lunii octombrie, fanii MMA trebuie să se pregătească pentru o confruntare destul de mare din program: Miesha Tate vs. Ketlen Vieira . Această noapte de luptă se va dovedi a merita urmărită, deoarece gama încărcată cu siguranță îi face pe oameni să vorbească deja. În această piesă, avemAlegeri UFC pentru Tate vs. Vieira Fight Night, despre care credem că s-ar putea dovedi a fi ceva despre care discutăm pentru o vreme. Cine va ieși în frunte?

🎙️"Este perfect. Este exact unde simt că ar trebui să fiu.
O victorie solidă asupra ei explică mult mai multe despre traiectoria mea." --@MieshaTate îi explică lui@RyanMcKinnell de ce lupta ei cu Ketlen Vieira este următorul pas perfect și logic în revenirea Cupcake 🧁

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️pic.twitter.com/dW6mxs3ShB

— MMA pe SiriusXM (@MMAonSiriusXM) || |639September 8, 2021

Miesha Tate este gata să-l domine pe Ketlen Vieira

Odată ce 16 octombrie se învârte,Miesha Tate este gata pentru a domina Ketlen Vieira atunci când cei doi pași în interiorul Octogonului. Tate este, fără îndoială, una dintre cele mai populare luptătoare UFC pentru femei, deoarece este iubită de milioane și milioane de oameni. Titlul ei de afiș al acestui eveniment UFC este într-adevăr grozav pentru sport și este motivată să le reamintească oamenilor cât de talentată este.

Tate a fost pensionat anterior, renunțând la luptă timp de cinci ani. Cu toate acestea, pasiunea ei pentru sport nu a părăsit-o niciodată și a revenit destul de mult în iulie pentru a-și pune mănușile la loc. În acea luptă, Tate l-a înfruntat pe Marion Reneau și a înregistrat un KO uimitor în runda a treia. A fost destul de spectacol pentru Tate, care a revenit cu stil. Tate știe că trebuie să se întoarcă spre vârf, motiv pentru care este gata să-l câștige.

Cote UFCSports InteractionBet99PowerPlayBetsafeBodog
Tate pentru a câștigaTBDTBDTBD TBDTBD
Vieira va câștigaTBDTBDTBD TBDTBD
Holm va câștigaTBDTBDTBD TBDTBD
Dumont va câștigaTBDTBDTBD TBDTBD

„Nu a fost Holly pentru că simt că este ca o luptă cu ouă de aur”, a spus Tate într-un interviu pentru The MMA Hour. „Este ca o luptă pe care am putea-o face oricând, în orice moment, nu va muri niciodată. Este ca Diaz-Conor 3 - este ca și cum ar fi întotdeauna disponibil și acolo. Așa că am vrut ca următoarea mea luptă să fie o urcare corectă în clasament. Nu vreau să intru și să insult diviziunea.”

În timp ce cotele UFC pentru meciul de 1 octombrie cu Vieira nu au fost încă publicate decasete sportive, Tate este considerată pe scară largă favorită pentru a ieși pe primul loc. Vieira va spera să încerce să uimească lumea UFC în ansamblu, dar credem căTate va fi pur și simplu prea puternic și va înregistra o nouă victorie, cu un alt TKO pe drum. Sunteți de acord cu noi? Consultațisite-urile noastre de pariuri UFC și puneți un pariu.

Kennedy Nzechukwu va fi gata să dea un spectacol împotriva lui Jung Da Un

În evenimentul co-principal, pregătește-te deoarece Kennedy Nzechukwu va fi gata să facă spectacol împotriva lui Jung Da Un în meciul lor la categoria grea ușoară. Nzechukwu a fost în lacrimi în ultima vreme, chiar urcându-și în divizie cu niște performanțe fantastice. Oamenii sunt încă entuziasmați de spectacolul lui la Fight Night în iulie, când a fost în față cu Danilo Marques.

În acela,lucrurile au ajuns să treacă în runda a treia. Odată cu încetinirea ceasului, Nzechukwu a arătat o inimă serioasă și a reușit să înregistreze un knockout într-un mod impresionant. Din nou, a fost cu adevărat un TKO minunat, așa cum sa întâmplat târziu în luptă. Va fi întotdeauna distractiv când îți poți învinge adversarul în runda a treia.

Acum, Nzechukwu își va concentra atenția către Da Un, care are 14-2-1 în cariera sa. Da Un nu este rătăcit, deoarece a postat și câteva victorii grozave. Ultima dată când a fost în octogon, Da Un l-a înfruntat pe William Knight și a câștigat la greu, făcând acest lucru printr-o decizie. Cei doi într-adevăr au mers la distanță, dar Da Un a reușit să facă mai mult decât suficient pentru a obține victoria.

Semănător cu lupta Tate-Vieira, șansele pentru această confruntare sunt încă de eliberat. Acestea fiind spuse, vom alege pe Nzechukwu să ieșim pe primul loc și să-l învingem pe Da Un. Nzechukwu are o putere serioasă și această luptă s-ar putea încheia cu un TKO fie în primul tur, fie în al doilea. Abia așteptăm să vedem cum va decurge această confruntare pe 16 octombrie. 

Kennedy Nzechukwu Pentru a-l învinge pe Jung Da Un
TBD
Sports Interaction

Holly Holm ar trebui să ajungă la o victorie mare asupra Norma Dumont

O altă ceartă feminină pe care abia o așteptăm este una în care Holly Holm ar trebui să ajungă la o victorie mare în fața Norma Dumont. Deși acesta nu are aceeași formă ca Tate-Vieira, nu vă înșelați: aceste două luptătoare sunt cunoscute pentru că oferă lovituri uimitoare și fac acest lucru cu o putere strălucitoare. Holm a fost în topul lucrurilor de ani de zile, motiv pentru care oamenii sunt entuziasmați să o vadă în acțiune împotriva lui Dumont. Va fi unul distractiv. Acestea fiind spuse, caută-l pe Holm să fie un războinic.

De pe scaunul nostru, ar fi o surpriză majoră dacă Holm nu ar înregistra o victorie in this one. Matter of fact, we're not only picking Holm to win, but we're also picking her to do so via a knockout. Holm is our pick and there's no doubt about that one here folks. She's simply too good. 

Holly Holm Pentru a o învinge pe Norma Dumont
TBD
Bodog

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Everything you need to know for the Pariuri UFC 2022 | România Pariuri sportive