Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri UFC pentru 2 octombrie Fight Night

Pe 2 octombrie, fanii UFC vor fi gata să verifice un alt card Fight Night încărcat la UFC Apex din Las Vegas. Din fericire pentru toți cei care numără zilele invers, există câteva confruntări interesante, inclusiv evenimentul principal dintre Thiago Silva și Johnny Walker. În acest articol, avemselectii UFC pentru 2 octombrie Fight Night, pe care oamenii cu siguranță nu vor dori să le rateze.

Încă o zi în biroul meu, lucrând, învățând, executând și pregătindu-mă pentru misiune.
.
🇧🇷 Mais um dia no meu escritório, trabalhando, aprendendo, executando e me preparando para a missão.pic.twitter.com/yCy7VXyzvw

— Thiago Marreta (@TMarretaMMA)14 septembrie 2021

Santos vs. Walker ar trebui să fie o ceartă de reținut

Fight Night Picks 2 octombrie

Se înțelege de la sine, darSantos vs. Walker ar trebui să fie o ceartă de amintit|| |648 here. This is the main event and for good reason: these two deliver powerful punches and we very well could end up seeing a knockout being recorded. Who will end up getting that job done? Entering things, Santos, a Brazilian machine, is the slight favourite for this one. 

Thiago Santos betting odds and picks

Conformcasete sportive, Santos a primit 1,63cote UFC pentru a câștiga acest lucru unul, în timp ce Walker este un pic un underdog cu cota lui de 2,32. La sfârșitul zilei, totuși, aceasta ar trebui să fie într-adevăr o afacere dus și înapoi, deoarece cei doi grei ușoare vor da totul pentru a încerca și vor înregistra o victorie impresionantă unul împotriva celuilalt. Va fi greu pentru amândoi.

Cote Fight NightSports InteractionBet99PowerPlayBetsafe
Santos să câștige1,631,631,631.63
Walker pentru a câștiga2,322,322,322,32
Smith to win1,771,771,771,77
Mullarkey va câștiga2,102,102,102,10

Cu toate acestea, Santos are 21-9-0 în carieră| ||688, while Walker is 18-5-0. They really do match up well against one another, which is why this is going to be a brawl to remember. A lot of MMA fans are expecting Santos to record a simple victory, but the fact of the matter is that Walker is going to want to try and pull off an upset too. Will he do so? 

Oricât de mult ne-am dori să mergem cu Walker aici, credem că Santos va fi pur și simplu prea greu de gestionat în acesta. Brazilianul este un războinic absolut în interiorul octogonului și se va dovedi a fi prea dominant pentru ca Walker să se descurce. Va trebui să mergem cu Santos pentru a câștiga aceasta și nu am fi uimiți dacă asta se termină în primul sau al doilea tur. De acord? Consultațisite-uri de pariuri UFC pentru a face un pariu.

Muncesc, muncește, muncește din greu!
Mulțumesc lui Dumnezeu, încă o săptămână uimitoare de antrenament.
. Descărcați@TimiFit @TimifitRGV
🇧🇷 Trabalhe, trabalhe, trabalhe duro!
Graças à Deus mais uma ótima semana de treinos.
Baixe o aplicativo@TimiFit @TimifitRGV pic.twitter.com/IBtmfIqmhb

— Thiago Marreta (@TMarretaMMA)11 septembrie 2021

Krzysztof Jotko are ceea ce este necesar pentru a înregistra o victorie impresionantă

În altă parte, Krzysztof Jotko has what it takes to record an impressive win pe 2 octombrie când se înfruntă cu Misha Cirkunov. Jotko a venit cu adevărat în cariera sa de luptă, deoarece acum are 22-5-0 când își pune mănușile. Între timp, pentru Cirkunov, are 15-6-0 în zilele sale de luptă, ceea ce este, de asemenea, destul de impresionant în sine și pentru el.

Jotko este cunoscut pentru puterea sa remarcabilă, ceea ce l-a ajutat să urce în divizie. Poate că nu este cel mai mare tip din lume, dar va fi întotdeauna gata să te facă să plătești cu un pumn puternic. Acesta este ceva la care Cirkunov trebuie să aibă grijă nu numai când se vor întâlni pe 2 octombrie, ci și ceva la care trebuie să încerce și să evite.

Krzysztof Jotko betting odds and picks

Pentru cei care fac cote,Jotko a primit 1,59 cote, în timp ce Cirkunov a fost listat la 2,40. Acest fapt ne spune că se așteaptă ca Jotko să fie gata să lumineze scena și să-i facă lucrul ușor lui Cirkunov atunci când vor merge într-adevăr la luptă. Similar cu lupta de mai sus, credem că aceasta ar putea fi o ceartă incitantă, cei doi renunțând cu adevărat la ceva grozav de urmărit.

Cu acestea spuse, va fi greu și pentru Cirkunov să înregistreze o supărare în aceasta. Jotko este cu adevărat în vârful jocului său chiar acum și încrederea lui este de peste cap. Jotko va folosi această mentalitate puternică pentru a înregistra o victorie împotriva lui Cirkunov la UFC Apex. Într-adevăr, vom merge cu Jotko ca alegere pentru a câștiga.

Krzysztof Jotko Pentru a-l învinge pe Misha Cirkunov
1,59
Sports Interaction

Devonte Smith este un mic favorit care se confruntă Jamie Mullarkey

Într-o altă confruntare epică care urmează,Devonte Smith este un mic favorit cu Jamie Mullarkey. Destul de interesant, acești doi au deschis cu cote egale. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat în Vegas și Smith este acum micul favorit cu cota lui de 1,77. Mullarkey va avea, de asemenea, motivație în întâlnirea sa cu Smith, deoarece în prezent deține 2.10 cote. Asta, desigur, se poate schimba, ducând la lupta noaptea.

Aceşti doi uşoare ştiu ce va fi nevoie pentru a fi victorios sau nu.Smith este 11-2-0, în timp ce Mullarkey este 13-4-0. Având în vedere că șansele sunt atât de apropiate, se simte într-adevăr ca o luptă împotriva cine va câștiga. Cu toate acestea, în timp ce Smith este favoritul, credem că Mullarkey va putea să-i surprindă pe unii oameni și să-i dea o lovitură prin TKO lui Smith. Într-o supărare, mergem cu Mullarkey ca alegere pentru a înregistra o victorie de neuitat.

Jamie Mullarkey Pentru a-l învinge pe Devonte Smith
2.10
Sports Interaction

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate Site-uri de pariuri sportive