Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri UFC pentru Makhachev vs. Moises Fight Night

Cu inima verii după colț, Dana White și Compania continuă să organizeze câteva evenimente minunate UFC pentru oameni. a se bucura. Așa este și cazul în acest weekend, cu Islam Makhachev și Thiago Moises fiind titulare. În acest articol, avem selecțiile UFC pentru Makhachev vs. Moises Fight Night. Acest eveniment este unul pe care fanii nu vor dori să-l rateze.

Islam Makhachev este marele favorit pentru a-l domina pe Thiago Moises

Îndreptându-se spre meciul din 17 iulie, la puțin mai mult de o lună dupăUFC 263| ||636, there's no denying that Islam Makhachev este cel mai mare favorit pentru a-l domina pe Thiago Moises. De fapt, probabil că ar fi considerat una dintre cele mai mari supărări ale anului dacă Moises ar reuși cumva de neconceput și ar învinge pe Makhachev. Atât de strălucit a fost Makhaciov în interiorul târziu al octogonului.

Lightweights ocupă locul evenimentului principal și The Belizean Bruiser îl primește înapoi pe Cupcake Tate! 💢

🇷🇺@MakhachevMMA vs 🇧🇷@ThiagoMoisesMMA
🇺🇸@BelizeanBruiser vs 🇺🇸@MieshaTate

[#UFCVegas31 | 17 iulie ]pic.twitter.com/byzMbKvWsM

— UFC (@ufc)25 iunie 2021

Talentații luptătorul are 19-1-0 în cariera sa UFC, în timp ce Moises are 15-4-0. În ultima sa luptă, Makhachev a întors o mulțime de capete când s-a lovit de Drew Dober. Cei doi ne-au oferit un spectacol destul de mare, deoarece acesta trebuia să treacă trei runde pentru a fi decis. În acea a treia rundă, totuși, Makhachev a reușit să-l învingă pe Tober și să înregistreze o victorie prin trimitere.

Alegeri Fight NightSports InteractionBet99PowerPlayBetway
Mahaciov pentru a câștiga1,16| ||6721.161,161,16
Moises va câștiga5,755,75| ||6785.755,75
Tate pentru a câștiga1,741,741,74| ||6841.74
Reneau va câștiga2,052,052,052,05| ||692

As for Moises, we last saw him go toe-to-toe with another fighter in February when he battled Alexander Hernandez. That fight also went three rounds, with Moises coming away with a victory via decision. It was a solid win for Moises, and he'll surely enter this Saturday's bout with confidence. However, he's a major underdog. 

Moises deține în prezent 5,75 cote prin casele de pariuri sportive din Las Vegas, în timp ce Makhachev este la 1,16. Asta vă spune cât de favorit este acesta din urmă. Făcând o alegere pentru această seară de luptă viitoare, este într-adevăr o problemă pentru noi. Mergem cu Makhachev și îi încurajăm pe cititorii noștri de aici la RomâniaSportsBetting să facă același lucru. Se va dovedi a fi prea mult pentru Moises. De acord? Consultațisite-uri de pariuri UFC și obțineți un pariu în. 

Miesha Tate va putea să o rețină pe Marion Reneau?

O mare întrebare pe care fanii UFC o vor avea în minte sâmbătă esteva reuși Miesha Tate să o rețină pe Marion Reneau? În acest co-principal evenimentul care va împerechea două luptătoare fantastice la greutatea bantam, Reneau și Tate, sunt așteptați să ofere un spectacol absolut pentru ca suporterii UFC să se bucure. Aceasta ar trebui să fie o bătălie cu balansoar de la început până la sfârșit.

Tate are 18-7-1 în zilele ei de luptă. Acestea fiind spuse, ea iese de la pensie după aproape patru ani în care nu se certa. Reneau nu a avut chiar atât de mult succes, ea fiind 9-7-1. Cu toate acestea, ea va fi entuziasmată să încerce să înregistreze o supărare față de Tate, care este într-adevăr favorita care duce la lucruri. Tate este un superstar în acest sport și din motive întemeiate. Are o putere extraordinară și, de asemenea, este rapidă în picioare. Asta ar putea provoca probleme pentru Reneau.

Miesha Tate Pentru a o învinge pe Marion Reneau
1,74
Bet99

Pariurile sportive din Vegas l-au făcut pe Tate favorita, oferindu-i 1,74cote UFC. Cât despre Reneau, ea a fost listată la 2.05. Tate este cu siguranță însuflețit să facă rost de mingea pentru acesta. Fără îndoială că alegerea noastră să iasă în frunte. Ea este încrezătoare că va reuși să-și facă treaba și noi la fel.

"Sunt încântat să vă arăt pe 17 iulie, deoarece acesta va fi Miesha Tate 2.0", a spus Tate într-un interviu recent. „Aceasta este o altă Miesha Tate când am un sistem de sprijin bun în spate. Nu sunt epuizată mergând în cantonamente, nu sunt epuizată mergând la lupte, nu sunt deprimat. Am un sprijin bun ca multe Acești alți luptători merg în taberele lor de antrenament."

🎙️"Acesta va fi o mare acumulare a ultimilor patru ani din viața mea, care se schimbă complet. Și va ieși și va fi grozav."@MieshaTate îi explică lui@RyanMcKinnell de ce este 100% pregătită să dezvăluie Tate 2.0 weekendul viitor🔊|| |740#UFCVegas31 #TheComeback pic.twitter.com/QNFnNFxgvG

— MMA pe SiriusXM (@MMAonSiriusXM)July 7, 2021

Khalid Taha nu ar trebui să aibă probleme să-l învingă pe Sergey Morozov 

Nu în ultimul rând,Khalid Taha nu ar trebui să aibă probleme să îl învingă pe Sergey Morozov în întâlnirea lor bărbătească. Taha are 13-3-0, în timp ce Morozov are 16-4-0. Acești doi se înregistrează ambele la 61,2 kilograme fiecare, dar Taha are un avantaj enorm când vine vorba de rază: are o rază de 175,3 centimetri, în timp ce a lui Morozov este de 170,5.

Pe Vegas, Taha are 1,57 cote, Morozov pregătindu-se pentru această înclinare cu cota lui de 2,35. Deși credem că această luptă ar trebui să fie, de asemenea, destul de distractivă și să ofere fanilor UFC o mulțime de lovituri mari, Taha este fără îndoială selecția noastră pentru aceasta. Combinația lui de putere și inteligență de luptă ar trebui să se dovedească a fi mult prea mult pentru ca Morozov să le poată descurca. De asemenea, nu am fi surprinși dacă ar termina lucrurile aici cu un KO în primul tur.

Khalid Taha Pentru a-l învinge pe Sergey Morozov
1,57
Bet99