Vezi toate pariurile sportive Site-uri

King Of The Cage Betting Lines

Este greu de crezut că liniile de pariuri King of the Cage există de aproape două decenii, oferind fanilor luptei șansa de a lua parte la unele dintre cele mai interesante meciuri din lumea. Înființată de Terry Trebilcock în 1998, proprietatea acestei organizații și-a schimbat mâna pentru scurt timp înainte ca Terry să redobească afacerea. Ulterior, și-a unit forțele cu greutatea grea a reality TV Mark Burnett pentru a dezvolta o varietate de evenimente interesante de MMA.

Șansele pentru King of Cage sunt momentan indisponibile. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021.

Regele cuștii se mândrește cu un număr de luptători mari, deși marea majoritate atop luptătorii concurează în UFC. Luptători precum campioana medieIsreal Adesanya luptă în UFC.

@kingofthecage are o nouă zi și o nouă oră! Alăturați-vă nouă începând cu 1 mai pentru a urmări luptele tale preferate vineri și sâmbătă la 21:30 PT și 12:30 ET.#MAVTV pic.twitter.com/LkzXbStbCV

— MAVTV (@MAVTV)29 aprilie 2020


//>

https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Canelo Alvarez
  Ultimele cote, știri & Perspective aici!
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Conor McGregor News and Insights
  Pentru cele mai recente știri, tendințe și cote
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Programul UFC 2021: Toate luptele și evenimentele
  Acoperire completă la zi dintre toate luptele
  Citește mai mult

King of the Cage, sau pe scurt KOTC, este în multe privințe ligile minore ale MMA lume. Cărțile de luptă constau din cele mai bune staruri de MMA și luptători veterani care încă mai au o dragoste pentru sport și dorința de a intra în ring. Cu pariurile online, România poate paria pe viitorul lumii MMA și poate începe să câștige mari cu un luptător înainte de a ajunge la UFC sau Bellator, sau își pot alege luptătorii preferați din trecut și îi poate vedea cum ies într-un flăcări de glorie.

Cele mai bune site-uri de pariuri KOTC online din România

Fie că sunteți interesat să pariați pe unele viitoare staruri MMA sau să alegeți ce veterani vor ajunge în top în amurgul carierei lor, avem am găsit cele mai bune site-uri pentru tine. Faceți clic pe preferatul dvs. și începeți să pariați (și să câștigați) astăzi!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  • PARIARE PE KING OF THE CAGE

   Deschizând porțile inelului său în 1998, King of the Cage este cunoscut pentru o listă plină de multe viitoare vedete MMA și veterani cu experiență. Început de Terry Trebilcock, el a vândut KOTC în 2007, pentru a-l recâștiga ulterior în iulie 2009. De la redobândirea acestuia, KOTC a cunoscut o creștere mult mai mare a conținutului și a gamei de difuzare. În parteneriat cu Mark Burnett Productions (da aceeași companie de producție responsabilă pentru „Survivor” și „The Apprentice”), KOTC a început să difuzeze un reality show numit „Bully Beatdown”, în care bătăușii i-au provocat pe luptătorii KOTC pentru șansa de a câștiga 10.000 de dolari. Multe staruri celebre actuale și foste MMA și-au început cariera în King of the Cage, inclusiv Ronda Rousey, Forrest Griffin și Urijah Faber.

  • Cum să pariezi pe KOTC

   Principala diferență în pariarea pe KOTC vine de la un număr mare de începători care pot fi capabili să domine în KOTC cu strategii ușor diferite față de ce funcționează în UFC sau Bellator când calitatea concurenței este mai mare. În loc să căutați întotdeauna să contrastați stilurile de luptă, poate fi o mișcare de pariuri mai bună să alegeți pur și simplu ce luptători sunt mai dominanti în specialitatea respectivă. Un tânăr luptător poate să supraviețuiască și chiar să prospere fără un CV impresionant de luptă sau o tehnică de prezentare.

   Este totuși important să ne amintim că cu cât clasa de greutate este mai mare, cu atât este mai mare probabilitatea unei făcut praf. De asemenea, rețineți că stilurile precum jiu-jitsu brazilian și judo câștigă meciuri prin supunere, kicking-boxing și taekwondo câștigă meciuri prin knockout sau decizie. Așa că, chiar dacă oricine poate câștiga orice meci, pentru a alege cum îl va câștiga, clasele de greutate și stilurile de luptă încă au o oarecare lejeritate.

  • Pariuri Moneyline

   Când pariezi pe luptătorul despre care crezi că va câștiga meciul, vei observa că cel mai popular mod de a arăta șansele sunt prin linii monetare. Liniile de bani pozitive tind să fie nefavorabile, în timp ce favoritele au de obicei o linie negativă. Pe lângă numărul de oameni care pariază pe oricare dintre luptători, liniile monetare sunt determinate de o varietate de alți factori, inclusiv de istoria trecută a luptătorului și de tendințele recente, cum ar fi succesele câștigătoare. Pariul pe luptătorul despre care credeți că va câștiga este de departe cel mai popular tip de pariere KOTC.

  Opțiuni de pariere KOTC Prop

  În timp ce King of the Cage urmează majoritatea regulilor standard, există sunt câteva diferențe care ar trebui remarcate înainte de a începe să pariezi, în special în secțiunea Total runde.

  • Total runde

   Meciurile Undercard sunt programate fie pentru 2-3 runde de cinci minute și luptele pentru titlu sau super lupte constau în 3-5 runde de cinci minute, adăugând un pic de complexitate la pariul standard peste/sub. Asigurați-vă că verificați durata meciului înainte de a plasa pariul.

  • Metode de victorie

   Adesea un pariu mai ușor în KOTC atunci când alegeți luptători veterani cu o bază de date mai mare de lupte și o istorie lungă de a folosi un anumit stil, luptători începători de atunci, care ar putea încă să-și dezvolte repertoriul. Ca de obicei, metoda victoriei este grupată în trei grupuri. Opțiunile de pariere sunt -- Câștigă prin Knockout, Knockout tehnic sau Descalificare -- Câștigă prin puncte sau Decizie tehnică -- Câștigă prin prezentare.

  • Turnele Victoriei

   În ce rundă se va încheia meciul sau va trece la decizie. Discutați cu luptătorul pe care vă așteptați să-l câștigați și cu o metodă de victorie pentru a maximiza potențialele câștiguri.

  • Remiză

   O raritate, dar cu cea mai mare răsplată. Alegerea remiză nu este de obicei o strategie inteligentă, dar este o opțiune disponibilă în perioade de incertitudine completă (sau sunteți complet încrezător că se va termina cu o remiză/nicio decizie).

  Pariuri potențiale pentru King of the Cage:

  Pariurile cu propunere sunt de obicei rezervate celor care au ceva mai multă experiență în plasarea pariurilor pe un anumit sport. Pentru evenimentele MMA precum King of the Cage, unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri secundare este prezicerea modului în care se termină lupta, fie că este printr-un knockout, TKO, decizie sau supunere. Uneori, vei putea, de asemenea, să pariezi pe cât timp crezi că va dura meciul. Deoarece pariurile cu prop implică aspecte specifice ale unui sport, există multe moduri diferite de a pune bani pe aceste tipuri de pariuri secundare.

  Șansele la evenimentele King of the Cage se schimbă cu fiecare luptă, reflectând grupul profund de concurenți care vin în această ligă pentru a-și dovedi valoarea. Liniile variază, de asemenea, în funcție de tipul de pariu la care doriți să vă angajați, care se poate schimba în funcție de cartea de luptă care are loc în orice noapte.

  De la mijlocul anilor 1990, casele de pariuri sportive au oferit un serviciu sigur, metodă legitimă de joc responsabil pentru fanii tuturor tipurilor de sport din întreaga lume. Cei care sunt interesați de tendințele de pariuri King of the Cage ar trebui să arunce o privire la următoarea listă de case de pariuri sportive, toate oferind servicii fantastice și chiar bonusuri de pariuri care îi întâmpină pe noii veniți.

  Sfaturi despre King of the Cage| ||1224

  Despite the fact that King of the Cage has been around for quite a while, the level of talent that competes at these events usually aren’t the same as the biggest organizations, such as Bellator șiUFC. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, au existat mulți practicanți extraordinari de MMA care și-au flexat mușchii și abilitățile în cușcă cu mare efect, sporind impulsul carierei lor.

  Grapplers vs Strikers:  Principalul tip de împărțire între stilurile de luptă tinde să fie diferența dintre atacanți și grappler. Ca regulă generală, atacanții tind să domine luptele la distanță lungă, în timp ce grappler-ii sunt cel mai confortabil să răsucească un nod în jurul adversarului cu propriile membre. Grapplers riscă întotdeauna să prindă un pumn sau un genunchi la față în drumul lor înăuntru, ceea ce schimbă complet impulsul unui meci într-o fracțiune de secundă. Cu toate acestea, odată ce un grappler pătrunde în apărarea perimetrului, atacanții ajung să risipească energie pentru a evita o supunere, care le secătuiește puterea mai târziu într-un luptă. Ca urmare, plasarea unui pariu pe un atacant care primește mai multe decizii decât KO este probabil un risc mai mare decât un grappler care joacă jocul lung.

  Clasa de greutate: Unii luptătorii concurează în mai multe clase de greutate, cu câțiva indivizi talentați, capabili să domine la mai multe greutăți. Dacă un luptător se alătură pentru prima dată la o nouă clasă de greutate, ați putea dori să evitați să pariați pe ei până când își dă dovadă de puterea în noua lor divizie - cu excepția cazului în care se întâmplă să fie unul dintre acei gladiatori super-talentați care domină. toți adversarii, indiferent de dimensiune.