#
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

UFC Fight Night: Holloway vs Rodriguez

DupăConor McGregor revine pe ring laUFC 264 ne îndreptăm spreUFC APEX Arena înLa la Vegas pentru o noapte de luptă de sâmbătă pe 17 iulie, în timp ce Max „The Blessed” Holloway se întoarce în octogon.

Fiind unul dintre adevărații favoriți ai fanilor sporturilor, ne așteptăm să vezi-l pe Max Holloway la un alt spectacol pentru fanii UFC. El se va confrunta cu un adversar dur sub formaMexicanul Yair Rodriguez, care va spera să calce pe urmele noului campion la greutatea mușcă Brandon Moreno, care devine primul campion mexican UFC.

Cote de pariuri UFCCote de pariuri UFC sunt disponibile pentru unele dintre lupte, dar nu pentru toate. Vom menține această pagină actualizată, așa că asigurați-vă că reveniți pentru cele mai recente de lacase de pariuri de top la cele mai bunesite-uri de pariuri UFC| ||624.

Doi regi 🏆👑#UFC263

[ 🇳🇬@Stylebender | 🇨🇲@Francis_Ngannou ]pic.twitter.com/1XPWZ4ZF4y

— UFC (@ufc)June 13, 2021

Max Holloway (1,22) vs Yair Rodriguez (4,20)

Max Holloway deține un record UFC de 22- 6 și arată ca unul dintre cei mai buni luptători la greutatea penă chiar acum. Are lovituri la nivel de elită, în special boxul său, precum și jiu-jitsu de clasă mondială antrenat de Gracie.

Înfrângerile consecutive lui Alexander Volkanovski la UFC 245 și UFC 251 l-au retras într-adevăr pe Holloway. . Dar, el a fost neîntrerupt de înfrângeri și pare entuziasmat să arate că merită o a treia șansă la titlu, pe care ne așteptăm să apară înprogramul UFC în curând, dacă el obține victoria aici.

Yair Rodriguez are un record de lupte profesioniste de 13-2, nefiind pierdut din 2017. Rodriguez a luat o pauză lungă din octogon, neavând a pășit în ring din 2019. Ne așteptăm ca rugina inelului să-l țină înapoi de unHolloway feroce.

Max Holloway To beat Yair Rodriguez
1.22
Bet99

EU SUNT CEL MAI BUN BOXER DIN UFC!!!!#UFCFightIsland7 pic.twitter.com/Nfc4Csp6f4

— UFC (@ufc)16 ianuarie 2021

Alan Baudot (3,60) vs Rodrigo Nascimento (1,28)

The Francezul Alan Baudot va păși în octogon pentru a a revenit de la ultima sa luptă UFC, care a avut loc lasfârșitul anului 2020, de la o înfrângere în fața lui Tom Aspinall. Începe ca un neputincios clar, dar este un luptător dovedit cu unrecord de 8-2.

EsteNascimento brazilian care se va închipui în Vegas. Recordul său arăta foarte bine înainte de o înfrângere în fața lui Chris Daukaus la UFC 179, după ce a câștigat toate luptele anterioare până în 2012.

Nascimento deține unrecord de 8- 1 și se mândrește cu o putere de knockout excelentă, precum și cu un joc complet la sol. Va fi o luptă grea pentru Baudot, așteptați-vă ca brazilianul să-și arate clasa.

Rodrigo Nascimento Pentru a-l învinge pe Alan Baudot
1,28
Sports Interaction

Bine ai venit la UFC, Rodrigo Nascimento! 👏 👏

R2 sub pentru a deschide#UFCFL!pic.twitter.com/ULyTgJa67f

— UFC România (@UFC_CA)16 mai 2020

Islam Makhachev vs Thiago Moises

Islam Makhachev este unul dintre luptătorii care luminează UFC, el a devenit într-adevăr unul de urmărit printre luptătorii în curs de dezvoltare în sport. Ca parte a aceluiași echipaj, Khabib este din, el este un luptător complet cu luptă și lovitură letală.

Deține un record de 19-1, împotriva căruia se va apăra. brazilianul Thiago Moises.Moises, luptătorul mai tânăr,deține un record de 15-4 și intră în acesta după ce a câștigat ultimul său 3 lupte consecutive.

Islam deține un record mult mai bun în luptele recente, dar aceasta va fi cea mai grea luptă a lui pentru o perioadă. Moises are un joc de teren excelent, așa că aici lucrurile ar putea fi deblocate pentruMakhachev. Deși, ne așteptăm ca el să câștige în noaptea.

Islam Makhachev Pentru a-l învinge pe Thiago Moises
TBA
Bet99

Viitorul este aici? 🔮

🇷🇺@MakhachevMMA s-a poziționat drept următorul care urmărește la greutatea ușoară.#UFC259 pic.twitter.com/HfO6JiK2Di

— UFC (@ufc)7 martie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive